Pallontallaajat.net
Valikko

Hetken verran kevättä

Kirjoittanut Inka 20.3.2013

Vaikka sää oli valtaosan Lontoon reisbasta aika jäätävää, sain nautiskella hetken verran auringosta, joka jopa lämmitti kun sattui semmoiseen kohtaan missä ei tuullut. Kaikeksi onnekseni satuin juuri tuona hetkenä Kensington Gardesin kohdalle, missä oli jo hurjasti kukkasia! Täältä Oulun talvesta tulleena kukkien näkeminen oli melko absurdia, ja toi loppupäiväksi naamalle semmoisen melko typerän virnistyksen.

Jospa tuolla kevätannoksella jaksais ainaki sinne toukokuulle asti, kun ei tää näytä helpottavan!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Tiina 21.3.2013 at 10.48

Ihania kevätkuvia! Sais kyllä pakkaset hellittää, ihan kummallinen meininki tää. Olen lähdössä puolentoista viikon päästä Krakovaan ja katselin tämän hetken säätietoja sieltäpäin. La-Su väliseksi yöksi luvattu -18! Etelä-Puolaan! Kylmempää kuin E-Suomessa samaan aikaan! Onneksi parin viikon päästä näyttäis olevan plussan puolella, mutta saapa nähdä sitten…

Vastaa
Inka 21.3.2013 at 22.14

Argh! Kuulostaa ihan käsittämättömältä säältä! Toivottavasti ilmat lämpenee reilulla otteella, ettet joudu varustautumaan talvitakilla..

Vastaa

Jätä Kommentti