Pallontallaajat.net
Valikko

Teehirmulle tuliaisia

Kirjoittanut Inka 20.3.2013

Oon sen verran sikamainen, että ostan reissusta eniten tuliaisia aina itelle. Männäreissulla Lontooseen erehdyin astumaan sisälle Kensington High Streetin Whole Foodsiin, sillä Mipa kertoi, että siellä on masiinat jotka murskaa maapähkinävoita tilauksesta! No niiden pällistely oli ehkä reissun antoisin juttu mun kaltaiselle maapähkinävoifanille (oli siellä muuten masiinoita, joista sai esimerkiksi manteli- ja cashewpähkinävoita myös!). Vaikka maapähkinävoita en alkanu ostamaan, mukaan tarttui jotain aivan muuta, nimittäin Clipperin teetä!

Kaikki blogeja lukevat varmasti tunnistavat nuo teet. Meillä on lipitelty noita aikaisemminkin, mutta parin viime vuoden ajan oon litkinyt pääasiassa Forsmanin paratiisi -teetä, joka on erinomaista. Whole Foodsin teeosastolla oli kuitenkin sen verran paljon vaihtoehtoja, että päätin muiluttaa käsimatkatavaraani muutaman teepaketin. Olivat teet muuten naurettavissa hinnoissa, sillä yks tuommoinen paketti maksoi noin kaks puntaa, kun Suomessa niistä saa pulittaa reilusti enemmän. Himoitsin myös Pukka -merkkistä teetä, joka sekin olisi kustantanut kolmen punnan paikkeilla, kun Suomessa se maksaa vastaavasti lähemmäs kuusi euroa paketti, mutta valintoja oli tehtävä ja päädyin näihin.

Että armaat vieraat, nyt on viimein muitakin teevaihtoehtoja kuin se ainainen paratiisi! :)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti