Pallontallaajat.net
Valikko

Koko klaani kartsalla

Kirjoittanut Inka 30.3.2013

Topi, Inka ja Veera

Veera, Jarkko ja Karim

Hoho, eilen meikämimmi oli kartsalla! En käy juuri ikinä baarissa muina vuodenaikoina kuin kesällä, koska oon jo niin vanha ja mukavuudenhaluinen, että mua vaan kyrsii suunnattuomasti aina se yöllinen paluumatka, vaikka asunkin käytännössä keskustassa. Mutta eilinen oli poikkeus, sillä mentiin koko klaanilla keikalle! Messissä olivat siis armaat sisarukseni, mutta myös meidän kaikkien kaverit. Ja sen kunniaksi piti tietysti ottaa salamalla makeita yhteiskuvia, jotka lupasin Veeralle laittaa blogiin, jotta voidaan käydä niitä täältä aina ihastelemassa. Ja kelepaahan noita katella!

Varsinainen syy oli Kings of Moonshine, joka esiintyi illan päätteeksi Nuclear Nightclubissa.

Kyseisen bändin riveissä seisoskeli sekä Veera että Jarkko, joten pakkohan sitä oli mennä kuuntelemaan. Oli jännää, kun en ollut kuullut yhtään biisiä ennen keikkaa, enkä ees ollu varma millasta musaa ne soittaa, mutta onneksi ei tarvinnu pettyä. Jarkolla oli lava hallussa ja biisit oli mahtavia. Karim huuteli kesken keikkaa aivan mielissään, että mietippä sitten kun ollaan kohta jenkeissä. Heh, musa vei siis suoraan jenkkien interstateille, ja oli vähän kantrihtavaa.

Ja saattaa olla, että näille perheen muusikoille saattaa langeta joku esiintymisnakki meidän häissä…

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Anonymous 30.3.2013 at 16.32

HAH! hyviä kuvia! oisit laittanu sen TOIsen kuvan :D toivoo VeeraH

Vastaa
Anonymous 30.3.2013 at 16.33

KATOHA PYSTYIN KOMMENTOIMAAN!

Vastaa
Inka 30.3.2013 at 16.58

VAUJEE! Nyt voinki sitte laittaa kaikki anonyymihaistattelut sun piikkiin. :D Ja harkitsin kyllä pitkään sitä toista kuvaa mutta aattelin sitte että parempi olla säikyttelemättä ihimisiä…

Vastaa
Anonymous 30.3.2013 at 19.33

Joo nii voit, mutta pelekästää ne joissa on mun nimi :D

Vastaa
Anonymous 30.3.2013 at 19.35

Ainii VeeHoo

Vastaa
Inka 30.3.2013 at 20.05

:D Kerro Allille terkkuja!

Vastaa

Jätä Kommentti