Pallontallaajat.net
Valikko

Passin uudet vaatteet

Kirjoittanut Inka 6.6.2013

Mikä onkaan sen makoisampaa, kun palata reissusta ja huomata, että kotona odottaa kasa tuliaisia? Viime aikojen reissutahdissa on välillä tuntunut siltä, että raahaan vaan vähän väliä tuliaisia porukalle, ja jään ite melko usein ilman niitä. No nyt homma korjaantui, sillä saatiin Karimin kanssa tuliaisia kaikkien reissujen edestä! Veljen tyttöystävän Tanskan-tuliaissatsi oli nimittäin aika komea, ja (jo syötyjen) karkkien lisäksi tuliaisten joukossa oli myös uudet suojataskut passeille.

Nykyisen sinisen, vanhan mallista passia muistuttavan, passitaskun sain äidiltäni ensimmäisen passin kunniaksi vuonna 2003, ja oon sitä kantanut siitä saakka passissani ylpeänä. Se on ollut superkätevä, kun erotetaan sen avulla kumpi passi on mun ja kumpi Karimin. Lisäksi se on kirvoittanut aika huvittavia keskusteluja vanhemman väen kanssa, kun he ihmettelevät miten mulla voi vielä olla vanhanmallinen sininen passi. Suojatasku on kuitenkin viime vuosina alkanut osoittaa rikkoutumisen merkkejä, ja oon koittanut kohdella sitä niin hellävaroen kuin suinkin. Nyt taskun kestämisestä ei kuitenkaan tarvi kantaa huolta, kiitos uusien suojataskujen.

Passien ulkomuoto vaihtuu tästä..

…tähän! Aika makea!

Ihan heti en kuitenkaan suojataskua vaihda, vaan katotaan josko tuo sininen tasku pysyis matkassa vielä tämän passin loppuajan. Voi kuitenkin olla, että tuo söpö väri houkuttelee niin, että tasku on pakko kohta vaihtaa. Ja suojat olivat kuulemma niin meidän näköisiä, että ne oli pakko ostaa. Arvaatte varmaan kumpi on kummalle? :D

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Jenna 6.6.2013 at 22.52

Ihan törkeen siistit :D oon kanssa koittanut bongailla passille jotain kivaa “vaatetta”, mutta ei oo löytynyt :/ Tai löysin mä Victoria’s secretistä yhdet, mutten ala maksaa yli £30 passin kansista :P

Vastaa
Inka 7.6.2013 at 7.14

Haha, mää just naureskelin tätä kirjoittaessani että kun muut bloggaajat esittelee niitä kalliita VS:stä ostettuja kansia, niin minä isken eetteriin tämmöset astetta makiammat. Nuo oli Tigerista, joten veikkaan että hinta ei ihan kolmeenkymppiin yletä.

Vastaa
Ulla 6.6.2013 at 23.58

Tervetuloa takaisin koti-Suomeen! Mun blogissa on sulle haaste! :)

http://stilettikorkokanta.blogspot.fi/2013/06/starring-you-starring-who-haaste.html

Vastaa
Inka 7.6.2013 at 7.14

Kiitti Ulla! Tuo oli supervaikea, pitää miettiä oikein ajan kanssa. :)

Vastaa
Laura 7.6.2013 at 8.42

Hihhih, aika stailit! :D

Vastaa
Inka 7.6.2013 at 9.31

Heh, eikö? :D Nyt meni tuliaiset aika nappiin!

Vastaa

Jätä Kommentti