Pallontallaajat.net
Valikko

Kesän ensimmäinen pallogrillailu

Kirjoittanut Inka 26.6.2013

Meillä on pienellä parvekkeella sähkögrilli, joka on toki varsin toimiva peli, mutta välillä sitä aina kaipaa sitä real dealia. Erityisesti juhannuksen jälkeen kunnon nuotiolla paistettujen makkaroiden jälkeen ei sähkögrilli paljoa lämmittänyt, ja niin päätettiin kaapata varastossa lojuva pallogrilli kainaloon ja suunnata naapuripuistoon kesän ensimmäiselle pallogrillailulle.

_DSF5623 grillillae1 grillillae2_DSF5658_DSF5667_DSF5673

Mainioimpia ovatkin ne kesäiset arki-illat, jolloin voi vielä työpäivän jälkeen napata pallogrillin kainaloon ja painella viereiseen helteiseen puistoon iltagrillailulle. Ei haittaa asustella kerrostalossa, kun takapihana on kokonainen puisto!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Enni 26.6.2013 at 15.09

Grillailun ystäville suosittelen ehdottomasti seuraavalla kerralla kokeilemaan Apetina grillijuustoa ellei sitä jo tuosta lautaselta löydy. Tuli nimittäin meidän juhannuksen grillailujen hittituote tuosta herkusta. :)

Vastaa
inkkap 26.6.2013 at 22.36

Mää just kirosin että mikä ihmeen grillijuusto!? :D Oon ite halloumin ystävä henkeen ja vereen, mut ehkä sen verran voin sortua että käyn ainaki ainesosaluettelon tuosta grillijuustosta lukemassa, jos sen kelpuuttaisi meidänkin grilliin. Terveisin ruokanatsi :P

Vastaa

Jätä Kommentti