Pallontallaajat.net
Valikko

Man V. Food -ilta

Kirjoittanut Inka 25.7.2013

Sovittiin jo varmaan talvella poikien kanssa, että pidetään vielä ennen reissua semmoinen Man v. Food -ilta, missä katellaan tuota Adam Richmanin hostaamaa sarjaa ja vedellään nassuun burgereita. Viime tinkaanhan se tietty meni, kun ei millään meinattu löytää sopivaa aikaa, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan, ja näin reissua edeltävällä viikolla saatiin viimein hampurilaiset grilliin ja sarja pyörimään. Karim oli nimittäin jo joskus syksyllä reissuinnostuksissaan koostanu videon, mihin se oli poiminu sarjassa nähtyjä, meidän reitin varteen sattuvia paikkoja, ja se tietysti iskettiin eetteriin.

68241

Oli myös tosi kiva nähä vielä porukalla ennen reissua ja keskittyä puhtaasti fiilistelemään kaiken sen suunnittelun jälkeen. Bongattiin me tietty sarjasta aika monta paikkaa, missä on yksinkertaisesti pakko käydä, mutta haasteet jäänee muille. Aateltiin nimittäin alkaa nynnyiksi ja tilata kyllä niitä valtavia ruokahaasteannoksia, mutta vedelläänki niitä sitten neljään tai viiteen pekkaan. Veikkaan että siinäkin on ihan riittävästi syömistä, ja kukaan tuskin jää nälkäiseksi..

Ja pitihän tuolla ruoka-aiheisella illalla olla tietysti myös asiaankuuluvat eväät, ja meikäläinen tohinoi täällä essu päällä niin kuin paraskin kotivaimo vielä ennen poikien tuloa. Tuloksena oli burgerit, jotka ei tosin yltäny ihan samalle tasolle kuin ne, mitä tullaan tulevan kuukauden aikana napoihimme ahtamaan.

manvfoodilta1

Man V. Foodin lisäksi tapitettiin youtubesta löytyviä videoita Las Vegasin buffeteista, että hienosti meni. :D

Lisäksi oivalsin, että Adam Richmanissa ja Ryan Goslingissa on jotain samaa näköä, ainakin tämän kuvan perusteella. Näättekö te samaa, vai oonko mää kattonu liikaa Goslingin leffoja ja nään sen nyt kaikkialla? :D

Man V. Food kuva The Media – the meeting point -blogista.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Nella Kaukokaipuu 25.7.2013 at 9.40

Me tehtiin tää sama ennen omaa Nykin reissua! Eli aivan mahtava idea :D

Ja yhdennäköisyydestä, et oo kattonut liikaa. Komppaan täysin!

Vastaa
inkkap 25.7.2013 at 22.36

Haha, mahtava kuulla että ootte ollu samalla asialla! :D Ja mää en nyt pääse yli tuosta yhdennäköisyydestä, ihan hullua!

Täytynee selevittää tuo bugi, että mikä siinä oikein mättää.. :)

Vastaa
Nella Kaukokaipuu 25.7.2013 at 9.41

Ja hei mikä bugi tää nyt on, että mun kuvake ei näy vaikka oon tänne kirjautunut :D Ylläpidolle terkkuja!

Vastaa
Ulletin 25.7.2013 at 9.55

Mikä se teidän tarkka lähtöpäivä nyt onkaan, hitsi miten jännää! Mullaki alko nyt tehdä mieli burgeria, ehkä tänään syödään burgeria. Some on kyllä kätevä, kun on alkanut jatkuvasti tulemaan ideoita täältä et mitä vois syödä. Se miettiminen on joskus niin hankalaa, ku tuntuu et on tehny jo kaikkia ruokia mitä osaan… :D

Vastaa
inkkap 25.7.2013 at 22.37

Heh, ihana ko nää imet kaikkia ideoita ympäriltä, voisin ottaa oppia tuosta sun avoimuudesta. :) Tasan viikon päästä ollaan ehkä just laskeuduttu Nykiin. En. Kestä!!!

Vastaa
Riikka 25.7.2013 at 10.54

Toi on kyllä niin petollinen ohjelma, aina kun sitä katsoo tulee kamala nälkä. Ollaan monesti poikaystävän kanssa puhuttu, että voisi ihan vaan niiden ruokien takia lähteä jenkkeihin :D Teidän reissusta tulee varmaan ihan mahtava, olen ehkä vähän kateellinen ;)

Vastaa
inkkap 25.7.2013 at 22.39

Heh, elä oo kateellinen kun alat kuule suunnitella omaa reisbaa! Reittiäkään ei tartte pohtia ko nappaa vaan suokkarimestat niiden paikkojen joukosta, mitkä Richman on käyny jo testaan. :)

Vastaa
Amerikka-ilta Amerikka-siskojen kera - Archie gone Lebanon 13.3.2016 at 22.21

[…] vuotta sitten ennen edellistä suurempaa Amerikan-matkaa fiilisteltiin reissua etukäteen myös hamppari-illan muodossa. Eiköhän nyt, kuten sillon aiemminkin, tän avulla pärjää nää loput päivät ennen […]

Vastaa

Jätä Kommentti