Pallontallaajat.net
Valikko

Blogihaastetta pukkaa, jälleen!

Kirjoittanut Inka 29.7.2013

Jenkkireissunsa jälkeen melko kovasta jet lagista toipuillessaan Ulla heitti mua haasteella, ja vaikka mun pyhä aie oli vastata siihen ennen kuin jet lag on unohduksissa, on mimmi tainnut jo päästä kiinni normaalimpaan unirytmiin.

Haasteen säännöt kuuluvat seuraavasti: Vastaa haastajan kysymyksiin ja lisäksi kerro 10 ylimääräistä asiaa itsestäsi. Tämän jälkeen siirrä haaste seuraavalle kahdelle henkilölle eteenpäin ja keksi uudet 10 kysymystä heille. Selevä!

_DSF6594 mokilla1

Ullan esittämät kysymykset:

1. Seuraava henkilökohtainen tavoitteesi? Tuleva kuukausi ei sisällä muita tavoitteita kuin ottaa rennosti ja nauttia jokaisesta hetkestä. Se on siinä mielessä haasteellistä, että olen melkoisen kova suunnittelemaan ja mulla on aika hankalaa elää hetkessä, kun mielen päällä on kokoajan sata tulevaisuudessa odottavaa asiaa. Mutta ehkä se hetkessä eläminen onnistuu parhaiten tien päällä, kun maisemat vilahtelevat ohi niin kovaa, että jos niihin ei keskity, ei niitä näe ollenkaan.

2. Mihin naapurimaahamme matkustaisit mieluiten ja miksi? Tällä hetkellä Norjaan, sillä en oo käyny sielä juuri ollenkaan mikä on aika ihmeellistä ottaen huomioon, että sieltä löytyy paitsi sukulaisia, myös hulppeita maisemia. Eli Norjaan. Mutta ottaisin kyllä omat eväät mukaan!

3. Koti-ilta vai juhla-ilta ja miksi? Juhlaa tietty, koska koti-iltoja on ollut ihan riittävästi. Eikä juhlia voi koskaan olla liikaa! Ei edes silloin, kun on useampi samana iltana.

4. Mitä sarjoja katsot tv:stä? Tällä hetkellä ainoa sarja mitä taidan seurata ainakin kerran viikossa on Big Bang Theory. Paitsi eipä unohdeta mun uutta suosikkia Amazing Racea, terveisin myöhäisherännäinen.

5. Onko sinulla jokin tapa tai tottumus josta et pääse irti vaikka haluaisit? Ööh, en tunnusta. Paitsi ehkä se, että revin aina kroppani verille, se kai lasketaan vaikka onkin aika kausittaista..?

6. Trendi, jota et ymmärrä? Haha! :D Tällä hetkellä varmaan se vallalla oleva luksusfanitustrendi jossa kaikki ovat toistensa kopioita. Tiiättehän, navyt bleiserit, beiget housut, valkoinen kauluspaita, Tory Burchin baltsut ja LV:n Neverfull. Niin ja SE Mulberryn huivi, tiiätte varmaan? Sori!

7. Kaunein kuulemasi kohteliaisuus? Aika paha! Sulin ainaki sillon seittemän vuotta sitten kun Karim luritteli mun korvaan kohteliaisuuksia arabiaksi. Vaikka en ymmärtänyt, kuulostivat ne niiiiin kauniilta. Joten vastataan ne! Ja myöhemmin muuten paljastui, että ne oli kohteliaisuuksia eikä jotain vähemmän ihanaa.

8. Mikä on mielestäsi päivän paras hetki? Aamulla kun herää aikaisin ja koko päivä on edessä! Pätee erityisesti viikonloppuisin, mutta kyllä tuo hetki kelpaa arkenakin.

9. Jos saisit viettää päivän missä tahansa ja rahalla ei olisi väliä, missä viettäisit sen? Ja mitä tehden? Ranskan Polynesiassa omassa Bungalowissa tai sen edustalla olevalla rantsulla. Valokuvaisin kaikkea mitä ympärillä näkyy ja siemailisin alkoholittomia pina coladoja ja söisin ananasta!

10. Missä näet itsesi viettämässä eläkepäiviä? Ei mitään hajua, sillä vaikka oonki kova tyttö suunnittelemaan, rajoittuu mun haaveet muutaman vuoden säteeseen. Haaveillaan sitten, jos ikää kertyy koskaan sen vertaa, että ehdin eläkkeelle.

_DSF6562 mokilla2

Kysymysten jälkeen piti olla luvassa kymmenen ylimääräistä faktaa meikäläisestä, joten tässä tulee:

1. Olen superallerginen rukiille. 2. Ostin ekan oman kameran lukiossa. Se oli Canonin IXUS 40 ja se maksoi 400 euroa vuonna 2004. Megapikseleitäkin taisi olla neljä. 3. Oon ollu töissä postilla neljä kertaa: kolmesti kotipaikkakunnallani Yli-Iissä ja kerran Haukiputaalla. 4. Mulla on maailman lyhin pinna mitä tulee teknisiin laitteisiin. Käpy pallaa sekunneissa, jos hommat ei pelitä. 5. Puhun kotona tosi vahvaa Oulun murretta, mutta se yleensä katoaa heti kun saavun Helsinkiin. Se on aivan pyllystä, mutta en oikeen mahda sille mitään. 6. Meillä oli ennen 120cm leveä sänky ja jaettiin yhessä yks pieni peitto. Se kävi mainiosti. 7. En oo elläissäni ollut humalassa sen vuoksi, että oon niin tajuttoman nirso, että en oo saattanu juoda alkoholia edes puolikasta lasia. 8. Mulla ei oo koskaan murtunu mikään paikka. 9. Rakastan ruokaa, mutta pystyn reissussa olemaan helposti syömättä vaikka koko vuorokauden, jos tarjolla ei ole muuta kuin lisäaineilla käsiteltyä roskaa. 10. Leivoin ensimmäisen kakkuni viisivuotiaana ja siitä asti oon ollu vatkain kädessä ja naama jauhoissa.

_DSF6558 _DSF6597

Sitten niihin kysymyksiin:

1. Mikä on reissu, joka sun on pakko saada elämäsi aikana tehtyä?
2. Oletko asunut koskaan ulkomailla? Ellet, haluaisitko?
3. Mikä on suurin seikkailu, jonka olet kokenut?
4. Jos voisit valita unelmiesi vakituisen työpaikan ja maailmanympärysmatkan välillä, kumman valitsisist?
5. Ajatko vai istutko mieluummin pelkääjän paikalla?
6. Paras lukemasi kirja?
7. Pahin luonteenpiirteesi?
8. Entä paras?
9. Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
10. Mikä on seuraava reissukohteesi?

Haaste lähtee eteenpäin Ninnille ja Sallalle.

Kuvituksena tunnelmia meidän viime viikon mökkireissulta!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Salla 29.7.2013 at 21.20

Jee! Yritän tehä tän mahollisimman nopeeta… :D

Vastaa
inkkap 30.7.2013 at 8.05

Jee! :)

Vastaa

Jätä Kommentti