Pallontallaajat.net
Valikko

Syömäsä!

Kirjoittanut Inka 8.8.2013

Ruokaterkkuja! Meillä oli eilen tiistaina aikalailla ensimmäinen ajopainotteinen päivä, kun hurrautettiin Bostonista Syracuseen ja matkaa kertyi jotain 500 kilsaa. Oli ihan mahtava päästä kunnon ajopäivän makuun ja päästä ikkunasta fiilistelemään mahtavia maisemia. Huomattiin heti ero viime reissuun, missä rossailtiin valtaosa etelässä. Nyt kun ajeleskeltiin pohjoisessa, oli kaikkialla ihan hullun vihreää ja tosi nättiä.

Meillä oli päivälle ajelun lisäksi suunniteltuna myös toinen kohokohta eli tietysti syöminen. Tarkoitus oli mennä aamiaiselle pieneen salvadorilaiseen ravintolaan, mutta se oli luonnollisesti meidän tuurilla tietysti kiinni tiistaina. Se ei kuitenkaan haitannu hirviästi, sillä mentiin sitten naapurissa olevaan ruokakauppaan, joka tarjos mainiota vaihtelua walmarteille. Aamiaisen jälkkärille mentiin aivan mahtavaan donitsimestaan Donut Dipiin, jonka donitsit nautittiin auringonpaisteessa donitsilan parkkipaikalla naamat sokerissa.

RD1 NH JA BOSTON (137) NH JA BOSTON (149) NH JA BOSTON (153)

Sitten taas autoon ja eteenpäin. Päästiin melkein Syracuseen saakka, kun edessä alkoi olla jo ennalta tsekattu meksikolaisrafla. Pikkuruisen tien vieressä sijaitseva Ponchitos Taqueria oli ihan huikea ravintola! Pihalla paisto arska sen verran komeasti, että nykäistiin quesadillat ja burritot nassuun siinä pihalla, ja sen jälkeen mentiin, tietysti, jälkkärille.

Sen verran ehdittiin piipahtaa Syracusen keskustassa että käytiin jäätelöllä siellä. Gannon’s Isle Ice Cream oli ihan mahtava pieni jäätelömesta, jonka jätskit on tietty kotitekoisia. Yks syy miksi rakastan road tripejä yhä enemmän ja enemmän on nuo pienet sympaattiset jätskipaikat. Gannonsin sea salt jäätelö oli ihan tajuttoman hyvää, vai mitä sanotte caramel-jätskipohjaan tehdystä merisuolajäätelöstä toffeekastikkeella ja hasselpähkinällä? Nam nam!

SYRACUSE JA KANADA (20) RD3 SYRACUSE JA KANADA (6) RD2 SYRACUSE JA KANADA (24) SYRACUSE JA KANADA (27) RD4 SYRACUSE JA KANADA (38)Siitä valuttiin sitten läskeinä motellille, ja se olikin paras tähän mennessä! Oltiin tällä kertaa hurjia ja valittiin jotain uutta ja majoituttiin Microtel Innissä, mikä oli kyllä melko kallis mutta ihan tosi hyvä! Fiilis oli tyystin erilainen mitä perusmotellihuoneessa, mutta mulla jäi kyllä vähän ristiriitaiset fiilikset siitä, oliko se hyvä vai huono juttu.

Ilta päätty taas perinteisesti siihen, kun pojat joi paikallista kaljaa motellihuoneessa. Toivotaan, että tuon hirveän läskeilyn lisäksi tuo tapa jää tänne amerikkaan eikä tuu meidän mukana takaisin Suomeen sitten joskus, jos jaksetaan täältä kotia tulla.

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Pingviinimatkalaiset 8.8.2013 at 7.36

Nää postaukset on ihan mahottomia, kuola valuu joka kerta ja syntyy erinäköisiä mielitekoja :D Voinko pistää kilon tai kaks ihan vaan blogisi lukemisen piikkiin? -Milla

Vastaa
inkkap 10.8.2013 at 3.06

Haha! Ihan ehottomasti, mua voi aina syyttää. :D

Vastaa
Kea 8.8.2013 at 10.59

Joo komppaan Millaa ja kauhistelen sitä miten pitää läskit loitolla tulevalla reissulla kun niitä tuntuu kertyvän jo sillä et luen näitä sun juttuja. haha. :D

Vastaa
inkkap 10.8.2013 at 3.09

Haha! Mutta sitähän ehtii reenata sitten kotona niin sama se on syyä kun ollaan kerta lomalla. :)

Vastaa
eve 10.8.2013 at 13.04

En kestä! Tulee ihan hirviä nälkä näitä lueskellessa! :D Istun täällä vesi kielellä auton takapenkillä…. voi vitsit kun eteen tuliskin tollasia jätskipaikkoja ja muita mut eih… No, mutta tein reissun seuraaminen on herättänyt taas omat jenkki road tripin suunnittelemiset henkiin, jee!

Vastaa
inkkap 12.8.2013 at 4.23

Jes, mahtavaa! Jenkkireissu pikkubeibin kanssa ei kyllä kuulosta mitenkään mahottomalta, varsinkaan kun tää automatkailu on niin lepposaa! Sanoo hän joka ei tiedä vauva-arjesta mitään, mutta reissuille aina iso peukku!!

Vastaa

Jätä Kommentti