Pallontallaajat.net
Valikko

Mitäs seuraavaksi?

Kirjoittanut Inka 12.9.2013

Voitte uskoa, että fiilis on melko tyhjä sen jälkeen, kun vuoden verran odotettu, fiilistelty ja suunniteltu reissu on ohi. Tällä hetkellä, kuten niin monesti syksyisin, löydän itseni jälleen siitä tilanteesta, että mulla ei ole yhtään lentoa ostettuna. On pelkästään suunnitelmia.

CALIFORNIA (88)

Tuleva reissuvuosi tulee olemaan ihan hirvittävän köyhä. Koska me mennään naimisiin ens vuonna, ne rahat mitkä on aikaisempina vuosina menneet reissaamiseen, menee nyt häitä varten, ja sekös kieltämättä harmittaa. Pari kertaa ollaankin vitsailtu, että perutaanko sittenki häät ja lähetään maailman ympäri.

Mutta ei tämä reissukrapula oo niin paha kuin annan ehkä ymmärtää, sillä meillä on tietysti edessä häämatkan suunnittelu ja valmistelu! Tietty on melko laiha lohtu, että vuoden sisällä saatan päästä ainoastaan yhelle matkalle näiden reissutäyteisten vuosien jälkeen, mutta tilanne on vaan hyväksyttävä (ja toivottava ihmettä, että tulee yllätysreissuja).

Mutta niin se häämatka! Me kateltiin ensimmäisiä lentoja jo viime viikolla, kun vastaan sattui aika hyvät. Karimin passi pitää kuitenkin uusia ennen sitä, joten katotaan josko päästäs ostelemaan ekat lennot jo ens viikolla. Lopullinen kohde on meillä vielä vähän auki, mutta se on varma että reissun alussa ja lopussa piipahdetaan New Yorkissa, joten voidaan ostaa ne nykin lennot jo. Haaveissa siintää Karibian rannat, oma bungalow ja tietty palmut, mutta kohde on vielä vähän hakusessa.

Irtoaisko teiltä jotain hyviä vinkkejä, mihin Karibialle kannattais lähtä häämatkalle? Mihin ite lähtisitte? Tarkoituksena olis vaan vetää leekaa eli ottaa aika rennosti.

Lisää tästä aiheesta

15 Kommenttia

Anni 13.9.2013 at 10.33

Kaveripariskunta vietti häämatkansa (2 viikkoa) Jamaikalla (Runaway Baylla). Olivat tykänneet, kuulemma kuin maanpäällinen paratiisi. Rentoilun lisäksi oli löytynyt aktiviteettejakin, delfiiniuintia ja snorklausta ainakin.

Vastaa
inkkap 14.9.2013 at 9.50

Kiitti vinkistä, maanpäällinen paratiisi kuulostaa just hyvältä! :)

Vastaa
Saana 13.9.2013 at 17.36

Uuh, Karibialla on varmaan joku miljoona upeaa reissukohdetta, hyvä valinta! ;) Vaikka Havaiji voisi olla kieltämättä siisti myös? Mulla on kokemusta vaan Venezuelan ja Kolumbian rannikosta, jossa voin kyllä super lämpimästi suositella Cartagenaa – aivan ihastuttava kaupunki joka hohkaa siirtoma-ajan tunnelmaa! Kaupungin rannat ei oo ehkä niitä Karibian kauneimpia, mutta lähistöltä löytyy valkohiekkaisia rantoja ja upeita retkikohteita, niinkuin Tayronan kansallispuisto! :)

Vastaa
inkkap 14.9.2013 at 9.51

Havaiji vois olla kyllä niin siisti, sitä on varmaan pakko alakaa harkita kans! :D Se olis kyllä niin perinteinen, oon joskus 12-vuotiaana päättäny että meen sitte häämatkalle Havaijille joten se olis aika hyvä! :D Kiitos myös tosta Cartagenan vinkistä, nää kaikki on tosi kullanarvoisia, sillä tuo alue on mulle tosi tuntematonta.

Vastaa
Henna 13.9.2013 at 19.07

Hei,

kerran Belizessä oltiin muutama päivä Caye Caulkerilla, todella kaunista.

Jos saa suositella muualta kuin Karibialta, vois Zanzibar olla hyvinkin teidän näköinen paikka (vaikken sua tunnekkaan kuin blogin perusteella), lennot Nairobiin ei ole kovinkaan kalliit, perillä olis vaivattomammin kuin Karibialla. :)

Vastaa
inkkap 14.9.2013 at 9.53

Uu, pitääpä tsekata tuo Caye Caulker, kiitos vinkistä! Ja Zanzibar menee ehkä vähän väärälle suunnalle kun halutaan käydä myös Nykissä, eli sillon se menis ehkä vähän vaivalloiseksi. Mutta toisaalta, vielä ei oo mitään lentoja varattu eli kaikki on mahollista. :))

Vastaa
eve 14.9.2013 at 1.31

Lähtekää Miamista risteilylle. Pääsette useammalle rannalle ja saat maita ja manttuja plakkariin kunnolla kertaheitolla! Siitä riittäis sit bloggailtavaakin yllin kyllin ja matkaa tehdessä voi loikoilla kannella ja syödä itsensä ähkyyn laivan antimista… mut joo, sieltä Dommaristakin löytyy kyllä sellasia älyttömän hienoja honeymoon-resortteja, joissa saa varmasti nauttia rauhassa valkoisesta hiekasta, palmuista ja poolista sekä romanttisesta tunnelmasta… jos kiinnostut ni voin kaivaa sulle paikkojen nimiä… osa on kyllä varmasti sika kalliita…

Vastaa
inkkap 14.9.2013 at 9.54

Haha! :D Jos totta puhutaan niin Karibian risteily on meidän hell no -listalla. :P Pääasiassa mun vesikammon mutta myös sen koko konseptin vuoksi, voisin toki joskus lähteä jos ilmaseksi pääsisin mutta en ikinä alkais maksamaan siitä lystistä, jotenki ei vaan kiinnosta yhtään.

Me ollaan jo vähän unohettu ne Dommarit kun sinne tuntuu olevan niin kallista lentää ja meidän häämatkabudjetti ei tosiaan oo mitenkään tajuttoman iso. Eli jos irtoaa jotain vinkkejä vähän halvemmista dommarilaisista mestoista niin otan ilolla vastaan! :)

Vastaa
Annika 14.9.2013 at 19.49

En vielä oikein tunne Karibiaa Kuubaa enempää, joten totean vain, että ei ehkä kannata suunnata sinne häämatkalle. Ja sinne ei tietenkään pystyisi NYCista suoraan lentääkään. Cartagenasta olen kuullut paljon hyvää monesta eri tuutista, useampi kaveripariskunta on suunnannut sinne häämatkalle, Argentiinassa varsinkin Cartagena on tälläisessä suosiossa :)

Vastaa
Annika 14.9.2013 at 19.50

Siis viittasin ensimmäisessä virkkeessä tietenkin Kuubaan, enkä Karibiaan yleensä. Varmuuden vuoksi tarkennan. Karibia kuulostaa mun mielestä täydelliseltä häämatka-kohteelta!

Vastaa
inkkap 15.9.2013 at 8.25

Kiitti vinkistä, Cartagena on yllättäen taas uus paikka mulle. Kieltämättä Kuuba on käyny mielessä aina vähän väliä kun ei olla siellä käyty, mutta se ei tosiaan ehkä oo se kaikkein ihanteellisin häämatkapaikka. Sinne ehkä myöhemmin sitten vähän erilaiselle reissulle, sillä onhan se nyt nähtävä, ja tietysti mahollisimman pian. :)

Vastaa
Heidi 21.9.2013 at 18.35

Häämatkasuunnitelmia tehdään täälläkin ensi vuodelle, mutta sitä ennen käydään Dominikaanisessa tasavallassa (paluu Nykin kautta). Lennot saatiin hyvään hintaan ja sekä menolla että paluulla pysähdytään jenkeissä. Häämatkalle lähdetään todennäköisesti Aasian suuntaan, kun ollaan muuten reissattu viime vuosina lännessä. Kuuba oli kyllä ihana ja sopii häämatkallekin, siis jos haluaa leppoisaa rantalomaa all inclusive -hotellissa. Me oltiin muutama päivä rannalla, loput Havannassa ja Santiagossa :)

Vastaa
inkkap 23.9.2013 at 16.30

Uu, aika makia! Paljon makso lennot, kehtaatko kertoa? Mulla ei nimittäin oo mitään hajua minkä verran ne on halvimmillaan… Ahh kuulostaa ihanalta!

Vastaa
Heidi 23.9.2013 at 17.57

Olen löytänyt halvimmillaan lennot 680e:lla, mutta niissä matkustusaika oli pitkä, joten päädyimme hieman kalliimpiin (noin satasen, en ihan tarkkaan muista hintaa, mutta ei ainakaan enempää), joissa ollaan välissä yötä jenkeissä (menolla 3, paluulla 1). Ja meillä on vieläpä Finnairin suorat lennot Nykiin! Ja Domrepissä eri paikasta paluu (lennetään Punta Canaan ja lähdetään Santo Domingosta). Kannattaa katsella Ebookersin multisegment-haulla, sillä olen löytänyt parhaimmat. Mutta hinnat vaihtelee kovasti päivittäin, nämä lennot maksoi välillä yli tonnin!

Vastaa
inkkap 24.9.2013 at 18.39

Huh, kuulostaa kyllä ihan superedulliselta!!! Pitänee pitää silmät auki ja Dommarit edelleen listalla. Kiitti tosi paljo tiedosta!

Vastaa

Jätä Kommentti