Pallontallaajat.net
Valikko

Kuuma Las Vegas

Kirjoittanut Inka 28.10.2013

Las Vegas, tuo överiyden suosikkikohde, tarjosi meidän elokuisella vierailulla paitsi aimo määrän mässäilyä, ylihienon hotellikokemuksen sekä aavikkokaupungille epätyypillisesti vesisadetta, mutta päästiin me myös tekemään kaupungissa sitä, mitä reissulta niin kovin odotettiin: makoilemaan altaalla!

Vaikka tuo rentoilu oli epäilemättä yksi matkan odotetuimpia juttuja, olis se mennyt ihan pilalle jos oltaisiin valittu matkan varrelle pelkkiä ranta- ja löhökohteita. Kun se oli harvinaista herkkua, arvostus sitä kohtaan oli tietysti huipussaan. Ensimmäisten Las Vegasin -päivien sateet lupasi melko huonoa meidän allasmakoilulle, mutta onneksi viimeisenä päivänä are paistoi täydellä teholla ja päästiin ottamaan kaikki irti hotellin allasalueesta.

LAS VEGAS (130) LAS VEGAS (138) LAS VEGAS (140)

Vaikka meidän hotellissa Signature at MGM Grandissa oli vain pari pientä allasta, pääsi hotellin huonekortilla nautiskelemaan myös MGM Grandin allaskompleksista. Se olikin Signaturen pikkuruisiin altaisiin verrattuna valtava ja henki todellista keidasfiilistä.

Poolilöhöily on Vegasissa superkätevää, sillä hotellien altailla on yleensä tarjolla maksutta vieraille tarkoitettuja pyyhkeitä, joten omia pyyhkeitä ei allasalueelle tarvitse roudailla. Lisäksi lepotuolejakin on ihan mukava määrä, mutta isommalla porukalla vierekkäisiä vapaita tuoleja oli melko hankala bongata.

Meille tarjottu allaskombo oli mun mielestä varsin mainio, sillä Signaturen oman tornin altaat oli aina melko tyhjiä, joten jos halus makoilla rauhakseltaan oli kätevä jäädä koisaamaan kotialtaalle. Jos taas kaipasi vähän vilskettä ja enemmän ihmisiä, oli MGM Grandin allasalue loistava valinta.

LAS VEGAS (131) LAS VEGAS (142) LAS VEGAS (148) LAS VEGAS (143)

Kanssauimareiden ihmettely onkin parasta puuhaa noilla allasalueilla, sillä vastaan tulee jos minkälaista menijää botoxbeibeistä huippuunsa trimmattuihin salijäbiin. Vaikka MGM Grandin uima-allas ei ollut lähellekään samankaltainen lihatiski kuin Flamingon allas, oli tuollakin aikamoinen meno erityisesti allasalueen kiertävässä joessa, jonka varsille olivat uhkeat adonikset parkkeeranneet tsuumaillakseen ohilipuvaa naistarjontaa.

Varsinkin tällä hetkellä kun sää on harmaa ja kaikki lehdet on tippuneet puista, voisin mieluusti matkustaa takaisin noihin kuumiin vegasilaisiin maisemiin. Onneksi on edes muistot viimekesän reissulta, joita voi aina palata fiilistelemään.

Kiitos muuten kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Sain ihan hurjasti lisää vinkkejä halpojen lentojen ostoon ja tsuumailenkin lentoja taas entistä toiveikkaammin, ehkä ne sieltä kohta löytyy!

Eng: On our road trip last August we enjoyed the pool areas Las Vegas had to offer. These photos were taken at the pool of the MGM Grand Casino.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti