Pallontallaajat.net
Valikko

Happy M/November

Kirjoittanut Inka 1.11.2013

Ihanaa marraskuuta kaverit! Oon niin onnellinen, että synkkä lokakuu on viimein taputeltu valmiiksi. Kuukausi oli mulle jotenkin äärettömän hankala, ja se näkyi blogin puolella esimerkiksi huomattavasti vähentyneiden postausten muodossa. Vaikka marraskuu on useimmille se kamalin kuukausi, oon päättänyt että tänä vuonna siitä tulee syksyn paras, ja lokakuun aikana laskeutunut synkkyys saa painua matkoihinsa!

Toki marraskuun lapsena on helppo hymyillä, sillä tässä kuussa juhlitaan meillä synttäreitä kaksin kappalein. Myös muita ihan huippuja juttuja on luvassa, joten tuon syksyn parhaan kuukauden tittelin saamiseksi ei varmaan tarvitse kauheasti edes ponnistella.

Omassa alakuloisuudessa vellomisen sijaan oon koko kuukauden yrittänyt pinnistellen keskittyä olemaan onnellinen siitä, miten hienoja asioita mun ympärillä kokoajan tapahtuu. Se on ollut todella helppoa, sillä tuntuu että upeita asioita sattuu alituiseen, ja rakkaiden ihmisten puolesta on vaan niin helppo olla onnellinen, vaikka oma elämä tuntuisikin välillä junnaavan paikoillaan.

Ja löytyy marraskuusta juhlien ja tapahtumien lisäksi muitakin ilon aiheita, nimittäin movember! Meikä rakastaa viiksiä ja on ihanaa, että niitä alkaa taas näkyä, edes tämän yhden kuukauden verran.

mo viiksinaama

Eng: Happy November you guys! I am so happy October is finally over and we are about to Mo!

Ylempi kuva täältä

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Kea 1.11.2013 at 10.53

Mä en siis ollut ainoa jolla oli vaikea lokakuu. Vaikka mulla oli synttärit lokakuun alussa, niin se ei loppupeleissä paljoa lohduttanut. Nyt kyllä tuntuu jo paljon paremmalta… en muista tälläistä kaamosväsymystä olleen vuosiin! :) Kiva nähdä taas pian kun saavut pääkaupunkiin…

Vastaa
inkkap 1.11.2013 at 10.59

Et todella ollu, viime kuu oli jotenki kumman kamala, mutta onneksi suunta on ylöspäin!

Ja mahtavaa kyllä nähdä! Kävin eilen tsuumailemassa morsiuspukuja mun kaverille ja yhen liikkeen myyjä puhu just niinko sinä ja samanlaisella äänellä. Oli niinko olis sun kans ollu shoppailemassa, vähän nauratti! :D

Vastaa
Kea 1.11.2013 at 20.33

:D

Just männäviikolla mietin et pitäisköhän mun sittenkin ruveta myymään morsiuspukuja… :)

Vastaa
inkkap 2.11.2013 at 10.01

Eikä! No tää nainen onnistui myymään mun kaverille ekan puvun mitä se sovitti, eli ehkä se on joku merkki..? :D

Vastaa
muru 3.11.2013 at 1.09

http://ranneliike.net/teema/movember–asioita-piilossa-viiksien-takana?aid=10421
Movember-liikkeen takaa vähän tietoa, olipa aika mielenkiintoista!

Vastaa
inkkap 4.11.2013 at 10.37

Kiitti linkin jakamisesta, oli tosiaan melko mielenkiintoinen teksti!

Vastaa

Jätä Kommentti