Pallontallaajat.net
Valikko

Reissulassen syntymäpäiväkakku: Créme Brûlée

Kirjoittanut Inka 20.11.2013

Maistoin ensimmäistä kertaa elämässäni Créme Brûléetä ironisesti jenkeissä, vaikka takana oli kaksi reissua herkun kotimaahan Ranskaan. Täydellisen epäautenttinen kokemus ei kuitenkaan ollut, sillä kermainen jälkkäri löysi tiensä lautaselleni Las Vegasin Ranska-kulississa eli Paris-kasinohotellin lounasbuffalla.

Siltä istumalta créme brûléestä tuli mun suosikki, ja koska se on sen verran isotöinen valmistaa, ei sitä ihan joka kissanristiäisiin kehtaa tehdä. Kun täytin tänään 26 vuotta, toivoin perinteisen synttärikakun (yök!) sijaan ranskalaista paahtovanukasta, ja sen sain. Samalla viime vuoden synttärilahja eli liekinheitin tuli taas kaivettua kaapista.

cremebrulee2 cremebrulee1 cremebrulee3

Varsinaisia synttärikekkereitä juhlittiin jo viime viikonloppuna, ja tänään kärähtäneen sokerin tuoksuiseen pöytään saapui vain pari vierasta. Mutta kuten viime vuonna sen jo totesin: parhaat synttärit on ne, joita voi juhlia monena päivänä!

Eng: I’m having my 26th birthday today, and instead of an ordinary birthday cake I wished to have a créme brûlée, and luckily I got it.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Tytti 21.11.2013 at 11.52

Oli kyllä hyvvää, vieläki kuola valluu!

Vastaa
inkkap 21.11.2013 at 17.19

Hyvä! Mää söin just sen yhen mikä jäi, vaikka oliki ihan kärähtäny ja ollu yön jääkaapissa. Oli silti ihan sairaan hyvää! :D

Vastaa

Jätä Kommentti