Pallontallaajat.net
Valikko

Vuoden 2013 lentopäästöt

Kirjoittanut Inka 3.12.2013

Mulla on ollut blogin alkuajoista alkaen tapana listata aina kunkin reissuvuoden aikana tehtyjen lentojen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt. Nyt kun noita listauksia on kertynyt jo melkoisesti, on vertailu jo mahdollista ja sen vuoksi tällä kertaa noiden päästöjen laskeminen onkin melko mielenkiintoista. Ensimmäistä kertaa oon myös aika iloinen, sillä uskon että tänä vuonna päästöjä on kertynyt melko vähän, sillä reissujakin on ollut aika minimaalisesti verrattuna aikaisempiin vuosiin. Eli jos joskus voi paukutella henkseleitä sen vuoksi että reissut on olleet vähissä, niin nyt on sen aika.

Omien matkojen aiheuttamien hiilidioksidipäästöjen tietäminen ei tietenkään muuta maailmaa suuntaan tai toiseen, mutta se on hyvä herätys itselle, kuinka paljon sitä loppujen lopuksi kuormittaakaan maapalloa omalla matkailullaan ja ehkä se oivallus ohjaa jollain tavalla aikaisempaa ympäristöystävällisempään käyttäytymiseen.

Mutta ennen vertailua isketään kiinni tämän vuoden lentelyyn. Nämä matkat olen lentänyt vuoden 2013 aikana, ja vieressä on sitten se päästökilomäärä, mitä kyseinen lento on mun harteille laskenut.

Oulu-Helsinki-Oulu 141,03 kg
Oulu-Tukholma-Lontoo-Tukholma-Oulu 512,29 kg
Oulu-Helsinki-Wien-Helsinki-Oulu 418,04 kg
Oulu-Helsinki-Oulu 141,03 kg
Oulu-Helsinki-Bryssel-New York-Bryssel-Helsinki-Oulu 1238,65 kg
Las Vegas-New York 301,30 kg
Oulu-Helsinki-Oulu 141,03 kg

Lähetään ensiksi liikkeelle siitä että omg miten vähän reissuja!!! Toki osa tämän vuoden reissuista on tehty muilla kulkupeleillä kuin lentäen mutta en kestä miten pieni tuo määrä on, ja siitä on silti puolet pelkästään Helsinkiin. Siis missä mun reissut on !?!? Noh, ehkä se tästä parin vuoden päästä…

Mutta sitten niihin lukuihin, tämän vuoden numero on yhteensä 2893,37 kiloa hiilidioksidipäästöjä meikämimmin lentojen aiheuttamana. Otetaan vertailun vuoksi vielä menneiden vuosien luvut: 2012 4683,56 kg, 2011 4266,3 kg, 2010 2204,88 kg ja 2009 3424,85 kg. Eli toiseksi paras tähän asti! Siitäkin huolimatta, että olen huristellut Oulu-Helsinki -väliä lentokoneella kuin sika. Jotain siitä, mitä nuo luvut käytännössä tarkoittaa voi käydä kurkkaamassa tuosta mun ihanan naiivista vuonna 2009 kirjoitetusta postauksesta, missä mulla menee vähän kilot ja tonnit sekaisin, mutta haitanneeko tuo. On myös melko hurja ajatella, miten kauan noista aijoista on.

Ensi vuonna reissuja tulee todennäköisesti vielä vähemmän, ja jos siinä ei muuta hyvää ole niin se, että hiilijalanjälki on hippusen pienempi kuin näinä aikaisempina hurjina reissuvuosina. Niin ja tosiaan, mulla on ollut käytössä ICAO:n laskuri, millä nuo luvut on laskettu siitä ensimmäisestä kerrasta saakka.

Nyt on sun vuoro, paljos tulee? Tai jos on vielä lentoja tälle vuodelle niin tuu kertoon myöhemmin!

Eng: For the past four years I’ve counted the amount of carbon emissions caused by my travelling. This year’s number 2893,37 kilos was the smallest I’ve had for the past years, so something good comes for travelling less. What is your number this year?

Lisää tästä aiheesta

14 Kommenttia

jyka 3.12.2013 at 23.43

Mikä tämän blogipostauksen tarkoitus oli? Kehuskella kuinka on lennelty joskus/nyt/ennen?
Jos oikeasti kiinnostaa hiilidioksidipäästöt niin parempi varmasti olla lentelemättä. Minua ei kiinnosta :)

t. tyhmä ihmettelijä

Vastaa
inkkap 4.12.2013 at 8.32

No reissuilla kehuskelupostauksia tai reissuttomuudesta märinäpostauksiahan nämä ovat kaikki mitä täältä blogista löytyy, joten eiköhän tämä kuulu siihen samaan kategoriaan. Mun mielestä homma ei todellakaan ole noin yksinkertainen, että joko joo tai ei. Meinaatko että kaikki lentomatkustajat ajattelevat vaan että ei kiinnosta jotku päästöt ja painelevat menemään niin paljon kuin sielu sietää?

Toki oon todella tekopyhä sillä en maksa päästömaksua vaikka nelisen vuotta sitten paahtamispäissäni lupailin, mutta kyllähän tuo lentojen aiheuttamien päästöjen tiedostaminen on tärkeää, vaikka ei heti ryhtyisikään kävelemään maailman ympäri avojaloin vähän liian lyhyissä pellavahousuissa. Sen sijaan voin kiinnittää huomiota niihin ympäristöä kuormittaviin asioihin joita teen tai en tee muuten. Eli esimerkiksi perus kierrättäminen (äläkä sano että se on ihan turhaa), tarkka kuluttaminen (joo en todellakaan onnistu joka kerta) tai vaikkapa se, että yksityisautoilun sijaan hyppääkin pyörän päälle ja polkee paikasta toiseen säällä kuin säällä. Joo ehkä tekisin nuo jutut vaikka en tietäisi montako tuhatta kiloa on taas tullut päästöjä, mutta ovatpa ne mainio muistutus aina silloin, kun tekis mieli ostaa h&m:ltä viis huonolaatuista paitaa halavalla.

Toivottavasti vastasin kysymykseen, ja turhaa nää nyt itseäsi tyhmäksi kutsut, aina kun saa kysyä! Tässä blogissa kun ei ole hakutoimintoa…

Vastaa
Katariina Koski 4.12.2013 at 3.51

Koska tilastointi on nyt tehty, olisi mielenkiintoista kuulla kuinka kompensoit päästöjä ? Vai onko niin, että lasketaan, mutta kannatetaan kompensontia vain periaatteellisella tasolla ;-)

Itse en kasvihuonekaasutonneja laske, enkä kompensoi. Mikäli maksu joskus sisäänkirjoitetaan lentolipun hintaan, voi se vaikuttaa päätöksiini, mikäli maksu on _selkeästi_ tuntuva.

Yksi mielenkiintoinen ja aihetta hyvin yhteen kokoava sivu löytyy osoitteesta http://www.lentolaskuri.fi/index.php

On myös täysin naurettavaa, että matkustajia ja koko matkalualaa syyllistetään tästä liikkumismuodosta. Kehittyvien maiden keskiluokan tullessa lentomarkkinoille on ihan sama kuinka monta puuta istutetaan tai tuulimyllyä rakennetaan. Hiilinielujen rakentelun ja puhtaan energian projektien sijaan pitäisi keskittyä oikeiden asioiden ratkaisuun. Tekninen kehitys, kuten vaihtoehtoiset polttoaineet, sekä uuden sukupolven lentokoneet ovat tässä keskiössä.

Ugh ! Olen puhunut :)

Vastaa
inkkap 4.12.2013 at 8.47

En maksa päästömaksua, ja vaikka periaatteessa se tuntuisi ihan hyvältä ajatukselta ei se käytännössä onnistu, sillä oon sen verran itsekeskeinen että laitan ne rahat johonkin muuhun. Se ei kuitenkaan oo missään nimessä ainoa keino, ainakaan mun mielestä. Kuten oon aikaisemmin maininnut, tuo oman lentopäästömäärän tietäminen on mulle tosi tärkeä muistutus siitä, että kun lennän ja aiheutan sillä aika ison määrän päästöjä, mun on yritettävä kompensoida niitä arkena esimerkiksi kierrättämällä, suosimalla lähiruokaa, tarkkailemalla kulutusta sekä tietysti olemalla yksityisautoilematta. Lisäksi nää laskelmat motivoi mua pohtimaan aktiivisesti, millä muilla keinoilla voisin kompensoida noita kiloja.

En jaksa kantaa syyllisyyttä niskassani lentämisestä, mutta kyllä ympäristönäkökulmaa on syytä pohtia. Ja vaikka lentää, voi omilla valinnoilla tehdä matkasta huomattavasti vähemmän ympäristöä kuormittavan esimerkiksi suosimalla suoria lentoja ja viipymällä matkakohteessa mahdollisimman pitkään. Noh, kuten tuosta ylläolevasta listata näkee mun suorat lennot on aika vähissä, mutta sekin on asia joka on hyvä tiedostaa hintoja vertaillessa ja matkaa valitessa

Henkilökohtaisesti omiin lentokulutuksiin ja niistä aiheutuvien päästöjen moralisointiin ei mulla liity se, minkä verran muualla aiheutetaan päästöjä. Nämä päästöt ovat mun aiheuttamia, ja mää oon ite itelleni vastuussa siitä, että koitan kompensoida niitä edes jollain tavalla.

Vastaa
Heidi / Auringon alla 4.12.2013 at 18.47

Huh, jopas olet saanut kommentteja :) Ei asia minunkaan mielestä ole niin yksioikoinen, että joko lennät ja olet paha tai et lennä ja olet hyvä. Matkailulla on kuitenkin myös positiivisia vaikutuksia, jopa ympäristöön (kuten toiminnan kehittäminen ympäristöystävällisempään ja kestävään suuntaan, sillä ilman luonnonympäristöä ei ole useimpia matkakohteistakaan). Puhumattakaan siitä, että matkailu on välittömästi ja välillisesti merkittävä työllistäjä maailmanlaajuisesti.

Minä en ole laskenut koskaan lentopäästöjäni ja olen kompensoinut niitä vain kerran (voisin kompensoida useamminkin, jos se tehdään tarpeeksi helpoksi ja maksu ei ole kovin suuri). Asenteeni on samanlainen kuin sinulla: matkustan, koska se on minulle erittäin tärkeää, mutta yritän sitten kompensoida sitä muilla osa-alueilla, vaikka se tekeekin elämästäni joskus hieman hankalampaa.

Vastaa
inkkap 4.12.2013 at 22.01

Jep, hyvä tuoda esiin noita harmahtaviakin sävyjä, ettei kaikki aina ole niin mustavalkoista, vaikka niin se olis tietysti helpompaa. :) Ja hyvä pointti tuo että matkailu voi tosiaan jopa edistää ympäristön hyvinvointia! On meistä turreista varmasti myös hyötyä. :)

Vastaa
vaiski 4.12.2013 at 21.59

Omantunnon tuskia helpottaakseen kannattaa käyttää ihmiset sitä junaa joka on joukkoliikenteen vähäpäästöisimpiä vaihtoehtoja. esim Oulu-Hel-Oulu matkalla päästöt pysyvät alle kilossa.

Vastaa
inkkap 4.12.2013 at 22.18

Jep niin totta, VR vaan tekee junamatkailun valitsemisesta vaan hemmetin hankalaa kun yhdensuuntainen junalippu maksaa saman verran kuin menopaluulennot. Osta siinä sitten hyvä omatunto.

Vastaa
Tiina, Kinttupolulla 4.12.2013 at 22.57

Niinpä, ihan törkeetä että nuo junaliput on noin paljon kalliimpia kuin lennot! Eipä siinä ihmisiä kannusteta valitsemaan vähemmän kuormittavaa liikkumismuotoa :(

Mä en ole koskaan laskenut noita aiheuttamiani päästöjäni ja lentäminen taitaakin olla suurin ympäristösyntini….Muuten yritän kuluttaa vähän ja kierrättää paljon. Sitä voi aina miettiä, että onko kyseessä hyvän omantunnon vaaliminen, mutta matkailusta en vaan pysty tinkimään, koska se on niin tärkeää! Kun lennän pitkälle, niin haluan viipyä kohteessakin pitkään ja voihan Eurooppaakin lähteä kiertämään vaikka pyörällä ;)

Vastaa
inkkap 4.12.2013 at 23.02

Hyviä pointteja Tiina! Mulla on selkeesti pahimmat lentäminen ja lihansyönti, mutta kun en vaan halua luopua niistä. Onneksi voi koittaa aina vähän yrittää kompensoida. Ja vitsi, luin joskus nelisen vuotta sitten Kaisa Lekan sarjiksen siitä kun se pyöräili miehensä kanssa Porvoosta Nizzaan ja vähänkö se on jääny kummittelemaan, olis niin siistiä! Tosin sitte ei varmaan olis niin siistiä ku rengas puhkeais viidettä kertaa saman päivän aikana ja vettä tulis taivaan täydeltä, joten toistaiseksi tyydyn vaan fiilistelemään.

Vastaa
Tiina, Kinttupolulla 7.12.2013 at 18.57

No johan on mimmi tuo Kaisa Leka! Täytyy vaan nostaa hattua! Mullahan hajosi polvi viime pyöräreissulla Baltiassa ja kerettiin polkaisemaan vain 500km. Tarttis varmaan hankkia itellekin joku polviproteesi tiukkoja tilanteita varten :D
Meidän pyörämatkat ovat oleet Rostokista Amsterdamiin, Rostokista Tallinnaan ja kovin koitos Norjassa mäkisissä maastoissa. Kilsoja on kertynyt reilu kuukauden kesäreissulla parhaimmillaan 2600km. Ihan varmasti sinäkin pystyisit, kun olet tuollainen sporttinen mimmi. Enemmänkin tarvitaan vahva tahtotila :)

inkkap 10.12.2013 at 16.34

No sano muuta, en voi käsittää miten voi proteeseilla polkea noin pitkän matkan! Mutta ootte kyllä aika supereita tekin kun ootte noin pitkiä matkoja pyöräilleet – vauuu! Ihan hillittömästi kilometrejä! Ja ainoa juttu mikä mua hirvittäis noilla pitkillä matkoilla on se, miten usein kumit puhkeaa, sillä oon varsinaisesti aina ulkoistanut niiden korjaamisen muille, joten se pitäs vielä opetella ite.. Mutta ehkä joku päivä, sillä nuo pitemmät pyöräilymatkat Euroopassa kyllä vähän houkuttelis! :)

Vuoden 2014 lentojen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt 2.1.2015 at 15.27

[…] mielessä melko maltillinen lukema, että se on kuudesta vertailuvuodesta toiseksi pienin. Vuonna 2013 luku oli 2893,37 kiloa, 2012 4683,56 kg, 2011 4266,3 kg, 2010 2204,88 kg ja 2009 3424,85 kg. […]

Vastaa
Faktat tiskiin - vuoden 2015 lentopäästöt - Archie gone Lebanon 10.1.2016 at 20.33

[…] vähän, sillä vuonna 2014 aiheutin jo lentomatkustelullani 2 509,97 kiloa päästöjä. Vuonna 2013 2 893,37 kiloa, 2012 4 683,56 kg, 2011 4 266,3 kg, 2010 2 204,88 kg ja 2009 3 424,85 kg. Nyt […]

Vastaa

Jätä Kommentti