Pallontallaajat.net
Valikko

Muistutus: matkamessulippujen arvonta päättyy tänään

Kirjoittanut Inka 22.12.2013

Moikka vaan kaikki joululomalaiset! Mulla on huomenna vielä muutama työtunti edessä, mutta sitten kirmaan joululomalle ja jätän läppärinikin kaupunkiin, joten myös blogi on muutaman päivän joulun vietossa.

Sitä ennen kuitenkin muistutuksena, että matkamessulippujen arvonta päättyy tänään illalla, mutta arvontaan ehtii osallistua vielä tämän päivän ajan täällä. Koitan ehtiä ilmoittaa voittajan huomenna, mutta saattaa olla että ehdin tehdä sen vasta lomien jälkeen.

Tänään on edessä vielä vuoden viimeiset pikkujoulut, joten jee sille! Ihanaa ja eritoten rentoa sunnuntaita teille kaikille, mun pitää käydä tänään ennen pikkujouluja ostamassa vielä yks synttärilahja, joten se siitä rentoilusta, phuuh.

Eng: no translation this time, sorry!

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

NinaK 22.12.2013 at 19.43

Mukaan arvontaan!

Vastaa

Jätä Kommentti