Pallontallaajat.net
Valikko

Helsingin kattojen yllä

Kirjoittanut Inka 24.3.2014

Viime torstaina oli Rantapallon ja Sokos Hotellien järjestämä bloggaajailta, johon minäkin pääsin osallistumaan. Suuntasin kulkuni kohti Helsinkiä torstaina aamulla kun luvassa oli pieni #suomiretki, mutta työpäivän lisäksi päivään ei tosiaan mahtunut muuta kuin tuo Rantsun, Pallareiden ja Lumipallon bloggaajille suunnattu iltama. Sen verran olin etukäteen selvittänyt, että tapahtuman sijainti – Sokos Hotel Vaakunan kymppikerros – tarjosi kuulemma mahtavat näkemät Helsingin ylle. Ja niinhän se teki.

_DSF4639 _DSF4637 _DSF4635Kiiruhdin tapahtumapaikalle hyvissä ajoin ennen varsinaisen ohjelman alkua, jotta pääsisin kurkistelemaan maisemia koko reissun edestä. Harmillisesti rakennusta oltiin juuri remppaamassa ja osa ikkunoista oli näkemäesteiden peitossa, mutta kyllä ainakin tämän reissuroosan silmä lepäsi myös noissa rakennustelineiden reunustamissa maisemissa.

Ilta pyörähti vauhdilla käyntiin, ja paikalla oli paitsi tuttuja bloggaajanaamoja, myös muutamia ennalta tuntemattomia. Voitte arvata, että juttuaiheet oli melko yksitoikkoisia: reissua toisen perään, eli parasta mahdollista! Tosin kuten tiedätte, oma osanottoni näihin aiheisiin alkaa olla jo melko vähäistä..

_DSF4652 _DSF4683

Vaikka kavereita oli kinkereissä pilvin pimein, onnistuin lopulta nappaamaan kainalooni ja yhteiskuvaan vain nämä kaksi huippumimmiä: Destination Unknown -blogista tutun Satun ja Pingviinimatkojen Millan.

Illan aikana lanseerattiin myös Rantapallon blogikortti ja Sokos Hotellin bloggaajakilpailu, joten tuolloin oli tosi kutkuttavaa olla matkabloggaaja, kun meillekin viimein järjestetään tällaista kaikenlaista kivaa, eikä tarvi olla ite aina puuhanaisena. :)

Eng: During my latest Helsinki trip I had an opportunity to check out the views from the highest floor of the 10-storied Sokos Hotel Vaakuna. Gotta say I loved the view, even though the weather was quite awful.

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Ulla Alakangas 24.3.2014 at 15.52

En kestä miten hieno tuo toinen kuva on! Niin Nyciä! =)

Vastaa
Inka 26.3.2014 at 7.04

Oiii niin muuten onkin! En olis osannu katsoa sitä tuolta kantilta, mutta nyt kun sanot niin oot kyllä aivan oikeassa! :)

Vastaa
Sofia 24.3.2014 at 16.15

Mahtavat puitteet kyllä! Harmittaa, että jäi tällä kertaa väliin tapahtuma :s

Vastaa
Inka 26.3.2014 at 7.04

Tuolla oli kyllä superhienoa, mutta tuut ens kerralla messiin sitte!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 24.3.2014 at 21.13

Aina yhtä ihanaa nähdä sinua Inkura <3 Muutenkin mahtava ilta hektisen pöivän päätteeksi :)

Vastaa
Inka 26.3.2014 at 7.04

No sanopa muuta, ja ihanaa jos tuo tarjos tilaisuuden ottaa vähän rennosti sen pitkän päivän jälkeen. :)

Vastaa

Jätä Kommentti