Pallontallaajat.net
Valikko

Menopaluu Málagaan – valmiina lähtöön

Kirjoittanut Inka 19.5.2014

Terkkuja Helsinki-Vantaalta! Tänä aamuna kello herätti iloisesti kolmen korvilla ja hetken päästä sen lyödessä kuusi meikäläinen napottaa lentokoneessa matkalla kohti Etelä-Espanjan aurinkoa. Neljän päivän pikavisiitti lämpöön tulee kyllä just nappiaikaan, sillä kesälomaan on vielä pari kuukautta.

Mikään huviloma tässä ei kuitenkaan ole kyseessä, sillä edessä on työreissu. Alkuviikon ohjelma kuitenkin vaikutti sen verran lupaavalta, että paljon varmasti ehditään nähdä ja veikkaan jo tässä vaiheessa, että torstaina oon reissun jäljiltä melkoisen poikki.

Oli aivan mahtavaa päästä pakkailemaan kesävaatteita, ja nappasin mukaan ihan reilusti sortsit ja bikinit. Pari päivää sitten nauratti aika paljon siinä shortseja hypistellessä, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun kävin nappaamassa shortsit matkalaukusta jalkaan eilisen lämpöaallon iskiessä, aloin tajuta että ei ne helteet ookaan niin absurdi ajatus.

kamat2 kamat1

Mukaan nappasin shortsien lisäksi tuttuun tyyliin kasan vaihtopaitoja. Ajattelin kuljeskella samoissa, lempparishortseissa niin paljon kuin mahdollista nyt kun voin taas käyttää noita parin kesän takaisia lemppareita. Vaikka pakkaan yleensä mahdollisimman vähän, mulla on tapana napata mukaan pari ekstrapaitaa kaiken varalta. Tämmöisellä reissulla niitä voisi ottaa mukaan vaikka viisi, sillä hihattomat topit ei juuri tilaa vie.

Kuvissa näkyvien kamojen lisäksi mukana kulkee tietysti peruskosmetiikka, läppäri johtoineen ja kamera. Lentokoneeseen laitan pitkät housut, sillä vaikka tänä aamuna kolmen aikaan ylös konkoillessani lämpömittari näyttikin 15 astetta, en ehkä pärjäis ilman pitkiä housuja lentokoneen ilmastoinnin pauhatessa. Ja jos ihmettelette kaksia aurinkolaseja, selittyy ne sillä että roudaan mukana paitsi voimakkuuksellisia, myös perusversioita. Tosin tässä kirjoitellessani tajusin juuri jättäneeni piilarit pakkaamatta, joten se niistä uusista arskoista.

Boarding alkaa hetken päästä, joten palataan seuraavan kerran Euroopan toiselta puolelta!

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 19.5.2014 at 7.55

Ihanaa työreissua Málagaan! Se on kiva kaupunki :) Hyvältä näyttää sun pakkailut! Työreissuille pakkaamisessa on omat tietyt haasteensa, ainakin jos oma pukeutuminen eroaa toivotusta työpukeutumisesta, niin pitää ottaa kahdet erityyliset vaatteet. Tai sitten pitää yrittää tehdä kompromisseja. Viimeksi hajotin ainoat sukkahousuni juuri ennen tilaisuuden alkua vessassa käydessäni totaalisen rikki, joten jouduin ottamaan ne kokonaan pois ja edustamaan kalpein paljassäärin jakkupukujen keskellä, heh.

Vastaa
Inka 20.5.2014 at 7.38

Kiitti Heidi! Ja eii kuulostaa tosi ankealta, sekä jakkupuvut että kalpeat sääret. Meillä ei onneksi oo niin tiukkaa pukukoodia, riittää että ei näytä ihan rantojen mieheltä. Onneksi tosiaan, en tiiä olisko munsta jakkupukuun, eli isot pisteet sulle siitä!

Vastaa
Rimma 19.5.2014 at 10.08

Huisia reissua!!!

Vastaa
Inka 20.5.2014 at 7.37

Kiitos Rimma! :)

Vastaa
Tiina, Kinttupolulla 19.5.2014 at 11.45

Hyvää reissua :) Sattuipa hassusti, kun me ollaan parhaillaan Suomessa viikon pikavisiitillä :D Mehän asutaan siinä Malagan lähistöllä Alhaurin el Grande nimisessä kylässä :) Malagan lähistöllä on kyllä vaikka mitä nähtävää! Tulee varmasti hieno reissu!

Vastaa
Inka 20.5.2014 at 7.37

Kiitti Tiina! Ja eikä mikä sattuma, hauska tsuumailla sun kotihuudeja. :)

Vastaa
Amanda 19.5.2014 at 12.58

Huippukivaa reissua, nauti auringosta! :)

Vastaa
Inka 20.5.2014 at 7.37

Kiitti Amanda! Saa nähä käykö kettanasti ko jäi arskarasva kotia, apua!

Vastaa
Nella Kaukokaipuu 21.5.2014 at 13.02

Ihanaa reissua ja miten mainiolta pakkaus näyttääkään! <3

Vastaa
Inka 22.5.2014 at 9.31

Kiitt! :)

Vastaa

Jätä Kommentti