Pallontallaajat.net
Valikko

Viimeinen seikkailu Rondanessa

Kirjoittanut Inka 6.7.2014

Kuten kaikille on varmasti jo käynyt selväksi, Rondanen kansallispuisto Norjassa on paikka, minne todellakin kannattaa suunnata jos mielessä on lyhyt (ja miksei pitkäkin) vaellus ja haaveissa vesiputouksia. Tässä tulee vielä yksi postaus tuosta mahtavasta kansallispuistosta, toiset voitte lurkata tästä ja tästä.

Tässä vaiheessa alkoi olla jo hivenen väsynyt tunnelma, sillä takana oli jokusen tunnin verran vaellusta, riemunkiljahduksia ja satoja ruutuja napattuna. Siitä huolimatta maisemat jaksoi vakuuttaa upeudellaan edelleen.

_DSF7969 _DSF7972

rondane4 _DSF7993 rondane2 _DSF8023

Muiden matkabloggaajien kanssa reissaaminen oli siinä mielessä superhelppoa, että kertaakaan ei tarvinnut nolostella sitä, jos halusi pysähtyä johonkin nappailemaan kuvia. Siinä vaiheessa kun ajatus kuvan ottamisesta tuli, joku oli jo todennäköisesti kohdistanut linssinsä samaan kohteen suuntaan. Siinä on tietysti se ikävä puoli, että matkanteko on ihan tautisen hidasta, mutta toisaalta kenelläpä olis noissa maisemissa ollut kiire.

En voi vieläkään lakata ihmettelemästä sitä, miten hyvät kelit meille oikein sattui kohdalleen tuolle reissulle. Kun Suomesta lähettiin, niin lämmintä tais olla alle kymmenen astetta ja vettä tuli taivaan täydeltä, ja Norjassa sitten odotti ihan mahtavan lämmin auringonpaiste. Olis tääkin vaellus ollut pikkuisen ankeampi, jos olis ripsutellut vettä.

rondane3 _DSF7989 _DSF8026 _DSF7994 rondane5

Ja kuten tuosta toiseksi viimeisestä kuvasta näkee, innokkaita kuvaajia tosiaan riitti! Satu, Milla ja Juuso sekä Kea kulkivat lähes koko matkan kamera kädenjatkeena, ja oli siinä Karimilla vähän kestämistä. Mutta onneksi reissuvuodet meikäläisen kanssa on kasvattaneet miehen kärsivällisyyttä niin, että pinna ei kiristynyt tippaakaan, eli jotain hyötyä siitäkin on ollut. :)

Eiköhän tässä ollut nyt viimeisetkin palat Rondanesta. Täytyy vielä sanoa, että toukokuussa näkemäni Ronda ja Rondane olivat molemmat sen verran upeita paikkoja, että tästälähin painan kaasua heti, kun joku ehdottaa matkaa paikkaan, jonka nimi alkaa Rondalla. Se ei voi näiden perusteella olla mitään muuta kuin henkeäsalpaava. Ja oikeasti, mikä sattuma että nuo reissukohteet sattui just samalle kuukaudelle!

Eng: I really recommend a trip to Rondane National Park in Norway, the place is just so beautiful!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Pingviinimatkalaiset 6.7.2014 at 14.24

Voi Karim :D Toivottavasti ei tosiaan saanut pahempia traumoja, sillä me mielellään reissataan teidän molempien kanssa vielä uudestaan ;) -Milla

Vastaa
Inka 8.7.2014 at 7.27

Haha, eiköhän se lähde uudelleen ihan mielellään, hulluista valokuvaajista huolimatta. :)

Vastaa
Satu VW / Destination Unknown 9.7.2014 at 16.50

Eihän Karimille jäänyt mitään traumoja lasten kaitsimisestakaan….? Mekin matkustettais teidän kanssa vielä mielellään uudestaan! ;)

Vastaa
Inka 9.7.2014 at 17.46

Haha, no ei millänsäkään! :) Oli vaan mielissään.

Vastaa

Jätä Kommentti