Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Nolot matkakuvat häämatkalta
Pallontallaajat.net
Valikko

Matkakuvia, jotka eivät koskaan päätyneet blogiin asti

Kirjoittanut Inka 25.3.2015

Moikka ja kivaa keskiviikkoa! Viimein se ärsyttävä, ruudun mukana skrollautuva palkki on saatu aisoihin ja paikoilleen, ja nyt blogin lukeminen on huomattavasti miellyttävämpää. Sen kunniaksi ajattelin iskeä eetteriin aikamoisen kuvasatsin valokuvia meidän viimekesäiseltä häämatkalta. Erikoista kuvissa on se, että ykskään niistä ei oo mun ottama vaan ne on siitä meidän toisesta reissukamerasta eli Karimin taskussa kulkevasta pokkarista.

Sanotaanko, että nämä on nyt niitä mitä ei yleensä blogissa julkaista, sillä omasta mielestä näytän tietty aivan jäätävältä näissä. Kuvien laatukaan ei päätä huimaa, varsinkin kun kameran linssissä on tahra, jonka pois saamiseksi se pitäisi kiikuttaa liikkeeseen saakka ja noh, eipä olla sitä vielä saatu aikaiseksi, vaikka tahra onkin häirinnyt kuvissa jo ainakin vuoden.

Mielenkiintoista on myös yksi näistä kuvista paljastuva seikka eli se, miltä mää oikeasti näytän reissulla. Mulla on tosi paha tapa matkoilla miettiä jatkuvasti sitä että huudanko turrea kymmenien kilsojen päähän ja oon aina yrittänyt esimerkiksi pukeutua ja käyttäytyä muutenkin samalla tavalla matkoilla kuin olisin kotihuudeilla. Tietenkin se on mahdotonta kun vastaan tulee jatkuvasti mielenkiintoista kuvattavaa ja ihmeteltävää, mutta näiden kuvien perusteella voisi kuvitella, että matkoilla on olemassa hetkiä jolloin en mee ihan täysin turresta. (Selvennettäkööt vielä että syy tähän turistina olon välttämiseen on turvallisuus, sillä uskon että me matkailijat ollaan voroille ja muille koijareille se kaikkein helpon kohde.) Näiden kuvien perusteella näytän niinä muina hetkinä muuten vaan aika dorkalta. :D

Mutta niin, päättäkää itse. Tämä on kuitenkin se totuus minusta maailmalla, minkä nämä nolot matkakuvat paljastavat. Terveisiä häämatkalta!

Honeymoon

Ennen suurta matkaa tulee tietysti tankata, ja mää valitsin Oulun Radisson Blun aamiaiselta kaikki nämä kolme lautasta. Karimilla oli yksi… Plussaa siitä, että saatiin nauttia aamupala ulkosalla!

Honeymoon

Oon aina ollut kova nukkumaan kulkuneuvoissa, ja edellisyön lyhyistä yöunista kertoi muun muassa se, että meinasin nukahtaa jo matkalla lentokoneeseen, kuten tuo vasen kuva paljastaa. Sitten tää oikeanpuoleinen kuva on siitä hetkestä, ku mää oikeasti nukahin. Suu auki. Istuessani toisella niistä kahdesta penkistä, jotka koko lentokoneessa olivat kohti muita matkustajia, kuten kerroin tässä postauksessa. Tää kuva onkin lempparini, enkä ymmärrä miksi en oo jakanu sitä teidän iloksi jo aikaisemmin.

Honeymoon

Elämä oli rankkaa myös New Yorkiin saavuttua, mutta onneksi käsimatkatavaran kokoinen Samsoniteni toimi myös mainiona istuimena metroasemalla siinä vaiheessa, kun en jaksanut vieläkään seistä. Huomaa oikeassa yläkulmassa näkyvä junan suunta! Lisäksi mainittakoot että salihousut on ehkä ainoa oikea valinta kahdeksan tunnin lennolle.

Honeymoon

Eka ilta ja lempinähtävyys! Tää on tosiasiassa se mitä Karim joutuu katteleen koko ajan. “Tästä on pakko ottaa kuva!” On lause, jota toistelen jokaisella matkalla kymmeniä kertoja. “Vielä yks kännykälläki!”

Honeymoon

Metroasemalla matkalla kotiin, vähän väsyttää jo!

Honeymoon

Onneksi mieheni on oppinut, että bloggaajavaimo vaatii, että ensin kuvataan ja sitten vasta syödään. Yheksällä kerralla kymmenestä Karimin annos näyttää mun omaa houkuttelevammalta, joten se joutuu aina odottamaan että kuvaan ensin sen annoksen, kunnes se voi sitten alkaa mutustella jo aikaa sitten jäähtynyttä hampurilaistaan.

Honeymoon

Bongaa jälleen kerran valokuvaamaan jäänyt bloggaaja.

Honeymoon

Haha, näitä kuvia meillä on paljon! Mää oon nappaamassa kuvaa ja Karim käskee poseerata, ja koitan epätoivoisesti piilottaa kameran pitelemällä sitä niin, ettei se näy kuvissa. Sillä sehän näyttäisi typerältä, tämä puolihalvaantunut käsien asento sen sijaan on varsin luonnollinen valinta..

Honeymoon

Häämatkaselfie Chichen Itzalla + turistiryhmä. Huomatkaa myös, että tässä kuumuusasteessa mun reppu on siirtynyt Karimin selkään.

Honeymoon

Kamera strategisesti piilotettuna jenkkakahvan taa!

HoneymoonTakaisin Nykissä ja tämä epätoivoinen ilme johtuu tietenkin siitä oivalluksesta, että ymmärsin häämatkan olevan jo lopussa. Tyylikkyys ja kauneus ennen kaikkea.

Nyt pallo lähtee eteenpäin, ja on sun vuoro tuoda julki noloimmat ja realistisimmat tilanteet matkoilta, eli miltä sinä todellisuudessa näytät reissuilla? Kysymykseen voi vastata joko sanallisesti, ig-kuvalla tai vaikkapa vastaavanlaisella blogipostauksella! (Miten munsta tuntuu jo nyt, että tää jää kaikumaan kuuroille korville…?)

Ja ai niin, joko ilmaisin kuinka innoissani oonkaan tästä viimein toimivasta ulkoasusta? Mitä tykkäätte! :)

Eng: This is how I really look like and behave when I am travelling. Photos by my husband in our honeymoon.

Lisää tästä aiheesta

54 Kommenttia

Sofia / Liikkeellä 25.3.2015 at 19.07

Ihana Inka :D Huippu postaus. Jotenkin mustakin tuntuu, etten koskaan saa julki mitään vastaavaa, mutta sanallisesti voin ilmaista kyllä: yleensä tuo toinen puolisko napaa kuvia jossain hotellilla about 13 h päivän jälkeen kun oon just pessyt hiukset ja kävelen jossain ylisuuressa, tod.näk. pinkissä veluuriasussa ja pyyhe päässä ympäri kämppää tai hautautuneena muutaman peiton alle, ei hyvä! Tai sitten on niitä kuvia, että haarukka on ehtiny just suuhun asti eikä mitenkään esimerkillisesti lautasen ja nassun väliin :-) Tai vaellusreissujen kuvista ei tarvii mainitakaan, ihminen on varmaan kauneimmillaan jonkun suht. mukavan nousun jälkeen (nämä mieluusti otetaan takaa päin aina jos saan päättää)! Onhan näitä… :D

Vastaa
Inka 25.3.2015 at 22.26

Kiitti kommentista Sofia! :) Ja jee, mää niin osaan kyllä samaistua noihin kaikkiin tilanteisiin, vaikka en pinkkiä veluuriasua omistakaan. :D Ja nuo lautaselle oksentamiskuvat on kyllä parhaita, mulla on niitä ihan sikana tallennettuna kovalevylle, mutta ei onneksi kaikki itestä, kun mää oon tavallisesti (onneksi) se joka kaivaa kameran esiin siinä vaiheessa kun sapuska tuodaan pöytään. Kiva kuulla että muutki on tosiaan kauneimmillaan monissa tilanteissa! :D

Vastaa
Maarit Johanna 25.3.2015 at 19.34

Niin miten niin muka pieleen menneet otokset? Näähän oli loistojuttuja!
En tiiä oonko jotenki outo, mutta omasta mielestä ne pöljemmät ja nolommatki kuvat on just parasta antia blogiin :D Tuo ainaki omiin juttuihin sopivasti väriä pelkkien maisemakuvien joukkoon.

Vastaa
Inka 25.3.2015 at 22.27

Haha, kiitti Maarit! :D Mutta, joo vähän pitää osata nauraa itelleen niin ei me blogin tunnelma liian vakavaksi, ja pysyy se kaveri siellä näppiksen toisella puolella suht helposti lähestyttävänä. Näiden kuvien julkaisemisen jälkeen tuskin on sitä ongelmaa. :D Toivottavasti lähet haasteeseen messiin! ;)

Vastaa
Rimma - matkablogi 25.3.2015 at 19.36

Ihana oot en kestä

Vastaa
Rimma - matkablogi 25.3.2015 at 19.38

Siis kirjotin kyllä pidemmän kommentin, mut mihin se loppu katos :D Hyvältä näyttää blogin ulkoasu ja mä tartun haasteeseen, jos vaan jotain vastaavia löytyy!

Vastaa
Inka 25.3.2015 at 22.28

:D <3 ! Odotan innolla sun paljastuskuvia, sillä tuosta nassusta ei taatusti saa muuta kuin supernättejä kuvia, en ainakaan usko!

Vastaa
Maarit 25.3.2015 at 19.53

Näähän oli oikein ihania, oot kuvauksellinen! Hauskoja otoksia kyllä. Musta tuntuu et omia kuvia tulee katottuu tosi kriittisesti, eli ihan heti en kopioi postausideaa. :D

Vastaa
Inka 25.3.2015 at 22.29

Kiitti Maarit! Erityisesti koin kuvauksellisuutta tuossa nukkumiskuvassa… Onneksi kuolavana roikku just toisella puolella naamaa. :D Ja se kriittisyys omia kuvia kohtaan on kyllä ihan yliarvostettua, vaikka tosiaan kieltämättä iteki harrastan sitä jatkuvalla syötöllä. Pitäis lopettaa, niin tulis vähän persoonallisempi blogi!

Vastaa
AnskuBcn 25.3.2015 at 20.44

Aivan huippuja kuvia! Tuolle nukkumiskuvalle löytyy kopioita meidänkin kovalevyltä, sillä jostain syystä mun miehestä on hirveän kiva ottaa salakuvia, kun nukun suu auki tai muuten vaan nolosti :D

Vastaa
Inka 25.3.2015 at 22.30

Hah, kiva että kohtalotovereita löytyy! Mikä ihme siinä onkaan, että a) ensinnäkin on jäätävä taipumus nukkua aina vähintään suu auki julkisissa liikennevälineissä ja b) näyttää ihan dorkalta nukkuessan eikä esim Prinsessa Ruususelta niinku jotku. Selvästi pitää vielä treenata!

Vastaa
Arna / Cocoa etsimässä -matkablogi 25.3.2015 at 21.00

Hauska poustaus ja näähän on oikeesti hyviä kuvia! Täytyypä selailla omiakin kuvia vähän sillä silmällä et irtoisko niistä joku vastaava setti :)

Vastaa
Inka 25.3.2015 at 22.30

Kiitti kommentista Arna! Ja joo, mahtavaa, toivottavasti pääsen näkemään paljastuskuvia teidänki blogissa! :D

Vastaa
Laura/My post-University Life 25.3.2015 at 23.08

Haha, tämä oli juuri hauska postaus! Varsinkin tuo nukkumiskuva! Näitä otoksia minusta löytyy ihan miljoona joten ehkä pitää myös kaivella omia arkistoja läpi….

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.15

Oi ja jes, toivottavasti päästät arkistojen aarteet myös julki! Sen verran hyvää mieltä tuntuu aiheuttavan nääki kuvat että toivottavasti idea lähtee eteenpäin. :)

Vastaa
Heli Auringonkalastaja 26.3.2015 at 1.30

Sait kyllä mut niin hyvälle tuulelle tuolla sun suu auki -kuvalla! Niin hyväntuulen postaus tämä, kiitos siitä! Ja blogin ulkoasu näyttää tosi hyvältä!

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.16

Haha, sain varmaan samalla sillon sen koko lentokoneen hyvälle tuulelle kun kaikki pääsi naureskeleen mulle. :D Ja jes, että ulkoasu kelepaa! Mulle ei vielä ihan täysin, mutta kaikki aikanaan. :)

Vastaa
Milla - Pingviinimatkat 26.3.2015 at 6.18

Niin mahtava :D kiitos tästä naurupläjäyksestä :D

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.16

Haha, ole hyvä! :D

Vastaa
Milla - Pingviinimatkat 26.3.2015 at 6.18

Niin ja siis aivan mahtava uusi ulkoasu!

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.16

Jes! :)

Vastaa
Laura R. / Laura let's go 26.3.2015 at 9.36

Pakko ny kommata vielä tännekin vaikka instassa jo laitoinkin, että munkin mielestä nää on ihania eikä yhtään noloja kuvia! :D Nukkumisuva on ihan superhauska, että ei muuta kun lisää vaan näitä Karimin nappaamia helemiä postauksiin ;D Mä oon varmaan jo julkaissutkin kaikki noloimmat ilmeeni, joten en taida pystyä vastaamaan haasteeseen. Paitsi ehkä jonkun vanhan kuvan voisin postata Instaan :)

Ja tää ulkoasu on muy bueno ja erittäin kaunis! <3

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.17

Jess sielä vilahti helemiä, iso sydän lisävokaalille! <3 :D Ja näitähän riittää, en kyllä tiiä uskallanko alkaa ees availla muita kuvakansioita. :D Ja sun kontribuutio oli ihan mahtava! :D

Ja jee jos näyttää sunki silimään hyvältä! :)

Vastaa
katja 26.3.2015 at 9.41

Tää oli aivan huippu! Mitä sitä turhaan liikoja nolostelemaan, nää salakuvat ja nopeaa räpsästyt on paljo parempia ja luonnollisempia ku sellaset jossa oikee mietitään ja asettaudutaan kuvauskohteeseen. Voisinpas itsekin jossain välissä ottaa haasteen vastaan ;)

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.17

Ota ihmeessä! :) Ja onpahan ainaki vähän elämänmakusta! :)

Vastaa
Jenna 26.3.2015 at 12.04

Miten niin pieleenmenneitä? Nää oli just hyviä :D Kertoo siitä, mikä se oikee tilanne on just ollut. Tuo kameran epätoivoinen piilottaminen, kun toinen ottaa susta kuvaa, on kyllä valokuva-arkistojen suuri tilanviejä. Niitä kuvia on paljon. Joskus tällaiset pikaräpsäisyt onnistuu parhaiten ja niissä näkyy kunnon reissufiilis! Tuo nukkumiskuva oli paras.

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.18

Hah, mullaki taitaa löytyä lukemattomat määrät noita epätoivoisia kameran piilottamisyrityksiä. Ens kerralla vois vaikka suosiolla muistaa että pitää vaan sitä kameraa esillä, ei se niin ruma oo. :D

Vastaa
Kea / Deep Red Blues 26.3.2015 at 15.47

Aivan ihania! Mulla on itseasiassa ollu vastaava postaus luonnoksissa tovin, mutta vielä en oo saanu aikaiseks viimeistellä sitä… ehkä mun pitää nyt ryhdistäytyä. :)

Vastaa
Inka 26.3.2015 at 17.18

Noni, ehottomasti! Odotan valtavalla mielenkiinnolla. :)

Vastaa
Sari | Pakkasesta Paratiisin 26.3.2015 at 17.05

Höpönlöpön mitään noloja, vaan aitoja ja ihania tilanteita. Mutta ymmärrän kyllä, omista kuvista on aivan superkriittinen!!

Vastaa
eve 26.3.2015 at 21.36

Hehee! Ihana Inka! <3
Hienolta näyttää blogi!
Mun piti hetken etsiä että mistä kommentoidaan mutta löytyi kuitenkin..
Ja hei, tää on just sellanen postaus joka sopii mulle! Ootahan kun vaan saan aikaiseksi kaivella kuva-arkistojani… :)

Vastaa
Inka 27.3.2015 at 15.10

Joo, se kommenttiklikki on vähän hankalasti, mutta onneksi pienen pähkäilyn jälkeen suht helposti löydettävissä. Pitää toivoa, ettei kukaan jätä kommentoimatta sen takia, että namiskaa ei löydy!

Ja mahtavaa, odotan sun kontribuutiota innolla! :)

Vastaa
Jonahi - Discovering Sunbeams 26.3.2015 at 23.46

Haha, mieletön postaus – hyvällä tavalla! Kulkuneuvoissa nukkumiskuvat on kyllä ihan parhaita naurattajia :D

Vastaa
Inka 27.3.2015 at 15.10

Heh, kiitos! Ja kiitti myös kommentista! :)

Vastaa
Jonahi - Discovering Sunbeams 28.3.2015 at 17.15

Oli aivan pakko vastata haasteeseen postaamalla itekin kasa hölmöimpiä reissukuvia! Löytyy täältä: https://discoveringsunbeams.wordpress.com/2015/03/28/reissukuvien-bottom-40/ :D

Vastaa
Inka 28.3.2015 at 18.23

Jes, mahtavaa! Piti heti käydä tsekkaamassa ja hyvä meininki! :D

Vastaa
Raija 27.3.2015 at 4.28

Ihanaa, the palkki is gone! :) Käypä lukaisemassa muutaman välistä jääneen postauksenkin samalla.

Hauska idea tuoda näitäkin kuvia esille, meillä mies välttää kameraa sekä edestä että takaa niin enpä joudu itsekään salakuvattavaksi, mutta voin vaan kuvitella millaista matskua viime lennolta olisi saanut… :D ja hei, aivan totta tuo ‘koetan olla nayttamatta turistilta’ -ajatus, mä kuljen julkisilla osan tyomatkastani ja aina mietin miten hyvin tietyt ihmiset erottaa turreiksi ja vähän joskus pelkaankin heidan puolestaan, joa ei muutoin niin passien ja kameroiden osalta ainakin. :p

Oliko pakko laittaa kuva five guysilta…. onneksi ei asuta enää niiden naapurissa. :D

Vastaa
Inka 27.3.2015 at 15.11

Jes, ihanaa että palkin katoaminen ilahduttaa! :)

Se on kyllä jännä miten kaikki ei välttis tajua sitä, miten vaarallista on toisaalta kulkea kamera kaulassa ja karttakirja kädessä reissuillaan, sillä siinä sitä tosiaan joutuu varmaan aika helposti taskuvarkaan uhriksi..

Ja sori Five guys -kuvasta, mutta oli pakko! Ja se naapurustossa kuulostaa kyllä aika hyvältä, ja toisaalta huonolta. :D Tulis varmaan käytyä joka päivä!

Vastaa
Sara 27.3.2015 at 21.59

kamalimmat on mun mielestä rantalomalla otetut kuvat. Naama kiiltää aurinkorasvasta, hiukset huonossa kunnossa suola tai kloori veden jälkeen ja itelle (toisin kuin siskopuolelle) ei näytä hyvältä jos en oo föönannu hiuksia. Eikä sitä jaksa eikä ehdi kun yksi hoputtaa lähtemään. Meikkaaminenkin kutakuinkin turhaa kun jossain vaiheessa hyppää kuitenkin altaaseen…

Sara

Vastaa
Inka 28.3.2015 at 10.27

Heh, se on toisaalta totta, mutta toisaalta niissähän on just sitä ihanaa lomafiilistä! Tosin en oo ihan hirveä rantaleijona, joten ehkä nuo fiiliskuvat on vaan mun omassa päässä…

Vastaa
Jenna |Journey Diary 28.3.2015 at 10.08

Mahtava postaus! Oli pakko vastata ihan omassa postauksessaan (:

Vastaa
Inka 28.3.2015 at 18.33

Jes, ihan mahtavaa! Kiva että lähdit mukaan Jenna! :)

Vastaa
Ulla 28.3.2015 at 11.44

Ihan huippu idea tämä postaus, Inka! :D Kiitos hihityksistä, joita sait aikaiseksi. Se turistilauma teidän selfien takana oli kyllä ihan kliseinen niinku joku lavastus :D Ja se nukkumiskuva on kyllä munki suosikkeja!

Tää ulkoasu on tosi tosi hieno, määki haluan uudistaa meidän blogin tämän innoittamana! =) Ja tosiaan tuo kommenttinappi oli vähän piilossa, mutta kyllähän ihmiset on sen onneksi löytänyt.

Vastaa
Inka 28.3.2015 at 13.53

Hehee, hyvä jos hihitytti! :) Ja turrelauma huomattiin tietty vasta kotona ko katottiin kuvia, siellä paikan päällä kuulu ns. kalustoon! :D

Ja joo, uudista! Tää ulkoasu on vielä ihan kesken kun nappasin sen tosiaan jo kokeiluvaiheessa, mutta hyvä tästä tulee. Kiva että kommenttinappikin löytyi! :) Jee!

Vastaa
Annika - home & away 28.3.2015 at 12.06

Just huippuja kuvia, eihän näissä mitään kivaa. Musta on tuollaisia nukkumiskuvia myös jossain arkistoissa, ellei jo roskakoreissa :)

Ihana tää uusi ulkoasu, vaikka mä jouduin myös vähän etsimään sitä kommentointinappulaa :)

Vastaa
Inka 28.3.2015 at 13.54

Nukkumiskuvat on klassikoita, ja niitä varmaan löytyisi jo pelkän postauksen verran… Ehkä tää jää tähän mun kohdalla, mutta odotan ja toivon näkeväni myös sun version vielä joku päivä blogosfäärissä! :)

Onneksi nääki löysit kommenttinapin, olis jääny monet kivat kommentit muuten saamatta. Se vaatii kyllä pientä salapoliisityötä!

Vastaa
Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar 28.3.2015 at 12.48

Juu, näitä tällaisia riittää. Poistinkohan jo erään otoksen, jossa syön iho hikeä valuvana tapaksia Barcelonassa?Sen otti naapuripöydän poika, ja jouduin oikein mukavasti vetämään leukaa taaksepäin mahtuakseni kuvaan. Käsivarsi pääsi myös aika armolliseen asentoon. Kiloja tuli ehkä sellaiset 70 lisää. Pitääkin penkoa kaikki omat ah-niin-herkulliset otokset, se on realismia se, ja välillä blogimaailman kiilloteltua kuvaa on hyä vähän ravistella :).

Vastaa
Inka 28.3.2015 at 13.55

Haha, sain kyllä vuoden naurut tuosta sun kuvauksesta! :D Toivon kovasti ettet poistanut sitä, sillä kuulostaa sen verran eeppiseltä otokselta että vaadin sitä kaiken kansan nähtäville. Ja oon kuullu että kamera lisää yleensä jonku viis kiloa, joten 70 on kyllä jo aikamoinen saavutus, vaikka kieltämättä taitaa itestäki olla muutama semmoinen kuva arkistoissa…

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 28.3.2015 at 14.05

Nää on aivan ihania!!! Ihanan aitoja ja niitä oikeita hetkiä, mun mielestä :) Ja näytät niin hehkeälle häämatkalaiselle. Ja hahaha, näitä “mokakuvia” löytyy kuva-arkistoista enemmän kuin mitään muuta. Että pitäiskö sitä minunkin tarttua haasteeseen. Goprolla varsinkin tulee ihan killeri otoksia, hahaha ;DDD

Vastaa
Inka 28.3.2015 at 18.20

Hah, voin kuvitella että gopro on kyllä aika mahtava vehe tämmöseen! :D Sieltä kuule maailmanympärimatkan parhaat kuvat -edition tulemaan! :D

Vastaa
Katja 28.3.2015 at 19.42

Hahhaaa, ihan parasta!

Mä oon aika kova ilmeilemään ja tämä ominaisuus ei kyllä ole yhtään hyväksi kuvia ottaessa. Yleensä kun matkakumppania pyytää ottamaan kuvaa niin se kuva vain räpsäistään miettimättä yhtään miltä siinä näyttää. On kyllä sellaiset klonkku-ilmeet taltioituna omalle kovalevylle, että oksat irti! Siksi itestä ei blogissa pahemmin kuvia olekaan, ne kun eivät yleensä onnistu :D Tähän haasteeseen pitää siis ehdottomasti vastata ja piristää jonkun muun päivää!

Vastaa
Inka 29.3.2015 at 9.28

:D Tiijän kyllä tasan tarkkaan mitä tarkotat tuolla, että ilmeily ei oo kauheen hyvä kuvissa.. Meilläkin on aika paljon vastaavanlaista matskua kuin yllä just nimenomaan mun ilmeilyn vuoksi. Oon ehkä vähän oppinut siitä jo pois, mikä on tietysti toisaalta hyvä ja toisaalta huono juttu. Klonkkuja löytyy siis täältäkin, haha! :D

Ihan mahtavaa jos innostut lähtemään mukaan haasteeseen! :)

Vastaa
Hanna / Rêves & Voyages 29.3.2015 at 21.57

Tää oli kyllä ihan mahtava haaste! :) Täytyi itsekin kaivaa arkistoista järkyimmät reissukuvat esiin ja niitä löytyi yllättävän paljon :D

Vastaa
Inka 30.3.2015 at 22.28

Jes, mahtavaa! :)

Vastaa

Jätä Kommentti