Pallontallaajat.net
Valikko

Vuoden odotetuin aika on käsillä

Kirjoittanut Inka 23.4.2015

Joka ikinen vuosi odotan malttamattomana sitä aikaa, kun saan heittää reissuvaihteen päälle. Tänä vuonna, kuten oikeastaan joka ikinen vuosi, se on alkanut varsin hitaasti. Ensin muutama pienempi tiiserireissu taltuttamaan sitä kaikkein pahinta matkakuumetta, jonka jälkeen mennään sitten ihan kunnolla ja miltei jatkuvasti.

Norja Norja Norja

Nyt eletään vuoden 2015 reissukauden alkamisen hetkiä, sillä huomenna pakkaan kamani, otan miehen kainaloon ja suuntaan punavalkoisin siivin Sveitsiin rakkaiden ystävien luo. On varsin kutkuttavaa päästä matkustamaan pitkästä aikaa maahan missä en oo käyny koskaan aikaisemmin, ja vielä kutkuttavampaa on se, millaisen pyörän tämä matka laittaa pyörimään.

Muutaman päivän Sveitsin-pyrähdyksen jälkeen ehdin nimittäin olla kotona ruhtinaallisen viikon, kun on taas seuraavan reissun aika. Siitä reissusta en oo etukäteen ihan hirveästi hihkunutkaan blogissa, sillä kyseessä on työmatka, josta vaikuttaa ainakin ohjelman perusteella tulevan varsin mielenkiintoinen.

Toukokuussa lähdetään myös Lauran kanssa piipahtamaan Lontoossa pari päivää. Kesäkuussa vuorossa on ihana Oulu, heinäkuussa Baltia ja elokuussa jälleen Viro. Se kutkutus tässä vuodessa vielä on, että mulla on kesäloma ihan kokonaisuudessaan vielä lyömättä lukkoon ja kesäviikonloppuja toistaiseksi vapaana vaikka kuinka, eli sitähän ei tiedä, jos tähän vaikka repäisis  jonkun bonusreissun..

Joko sulla on lähtenyt reissuvaihde päälle tänä vuonna, vai onko se on-asennossa aina?

Kuvat viime toukokuisesta Norjasta, ja sopivat varsin hyvin näihin tunnelmiin, sillä vuoristomaisemia on luvassa myös tulevana viikonloppuna!

Eng: Tomorrow I am going to start my travelling season of the year 2015. First stop: Switzerland!

Lisää tästä aiheesta

24 Kommenttia

Anni 23.4.2015 at 19.36

lystiä reissua <3 mulla vähä sama homma, alkuun vähän pietaria ja tallinnaa, ja sit rysähtää kunnolla: islantia ja heti perään espanjaa ja marokkoa ja saksaa!

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.07

Kiitos Anni! Ja vauuu, miten mahtava reissukausi sua odottaakaan, ihan huikeita kohteita!!

Vastaa
lena / london and beyond 23.4.2015 at 19.56

Oi voi Sveitsi! Ihanaa reissuja upeissa maisemissa! <3

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.07

Kiitos Lena, ne maisemat vie varmasti mennessään. :)

Vastaa
AnnKat 23.4.2015 at 20.00

Oman kesäloman alkuun reilu viikko, jonka jälkeen saa unohtaa kunnolla kaiken työhön liittyvän, kun lentokone suuntaa Välimerelle päin. Kun akut on ladattu (toivottavasti auringossa), matkalaukun purku ja uudelleen pakkaus ja suunnaksi jälleen Helsinki-Vantaa. Viimeiset lomaviikot kuluu Ranskan rannikolla seikkaillessa ja kaverin luona Etelä-Espanjassa. Matkakuume on noussut jo aika maksimiin ja aamukampa ei lyhene yhtään vaikka kuinka kovasti sitä tuijottaa… :)

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.08

Kuulostaa ihanalta, ihan mahtavia reissula sulle! :) Ja jännä miten reissuodottajan aika kuluu niin hitaasti, kun sitte matkan päällä tuntuu että aika menis pikavauhtia.

Vastaa
andree 23.4.2015 at 22.17

Löysin blogisi vasta eilen (!!) ja lukaisin samalta istumalta kaikki tekstisi vuodelta 2014 ja taisi mennä 2013 puolellekin. Kirjoitat ihanan rennosti ja blogista välittyy hyvä fiilis lukijalle. Matkakuumeesta puhumattakaan. :)

Itselleni reissuja tälle vuodelle on viimekuisen Californian-matkan lisäksi suunnitteilla vain yksi. Kolmen viikon päästä starttaa siis 3,5 kuukautta Italiassa! Suunnitelmana on aloittaa Roomasta ja liikkua ystävän kanssa junalla etelään pysähtyen kivoissa paikoissa vähän yli viikon ajan. Lopulta matka jatkuu Sisiliaan, jossa vietän koko kesän au pair-ajoilta tutussa kaupungissa! Ohjelmassa on tosin opiskeluihin kuuluva työharjoittelu, mutta sekin tuntuu lomalta niissä maisemissa ;)

Hyviä reissuja sulle – Sveitsi on varmasti upea!

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.09

Voi vitsi, kiitos ihan hirveästi kommentista ja ihana kuulla että mun jorinat miellyttää. Aikamoinen saavutus kyllä jos luit nuo postaukset läpi – ihan hullua!

Kolme ja puoli kuukautta Italiassa on kyllä aika unelma, tulee taatusti huippu seikkailu! Ja työharjoittelu varmasti vielä parantaa sitä kokemusta entisestään. :)

Kiitos reissutoivotuksista, oon varma että Sveitsi on superihana!

Vastaa
Rimma - matkablogi 23.4.2015 at 22.49

Jee Sveitsi! Arvaatkin varmaan, että oon tästä teidän reissusta jotenki intona, ku ite tuolla ramppaa alvariinsa! Varmasti tulee ihan huippua! Meillä starttasi reissuvuosi just pari viikkoa sitte pohjosesta ja seuraavaksi meilläkin – ylläri ylläri – ensi kuussa Sveitsi :D

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.10

Ihanaa että jaksat iloita meidän reissusta! :) Ootan ite kyllä ihan sikana, mikä tosin jo varmaan tuli selväksi. :D Hehee, mää käyn testaamassa sen Swissin nyt teitä varten, on varmana hyvä!

Vastaa
Kea | Deep Red Blues 23.4.2015 at 22.54

Mun reissukesä starttaa muutaman viikon päästä Lofooteilta ja jatkuu kesän ajan ihan täällä kotimaassa. Elokuussa koittaa sitten vihdoin se kauan odotettu kuukauden road trip Jenkkeihin ja Kanadaan… ehdin hyvin kesän mittaan treenailla reissukuntoa Suomen metsissä ja vesillä. :)

Ihanaa matkaa Sveitsiin – nauttikaa vuorista täysin siemauksin!

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.11

Tuo sun reissukausi on kyllä ihan jäätävä, en kestä mitä kohteita! Go big or go home, eikö vaan? :D

Ihastelen vuoria sunki puolesta!

Vastaa
Kthetraveller 24.4.2015 at 10.30

Wowwee, nauti! Viime kesänä tuli suhattua autolla Sveitsissä ja ihania maisemia oli joka puolella. Todella miellyttävä maa :)

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.11

Ihana kuulla, en kyllä malta odottaa!

Vastaa
Jenna 24.4.2015 at 12.39

Jeih, reissukausi! Huikeeta Sveitsin reissua :)

Vastaa
Inka 24.4.2015 at 17.11

Kiitos Jenna! :)

Vastaa
Maarit Johanna 24.4.2015 at 19.42

Sieki Sveitsiin! Mieki oon menossa Zurichiin ja Tallinnaan ja mahdollisesti myös Riikaan, mutta sitä ei ole vielä lyöty varmaksi lukkoon. Olispa sellainen reissuvaihde nyt jonka vois vaan asentaa jatkuvaan reissailu-asentoon, muttako uus työpaikka ja vuosilomakertymä nolla. Mun lomat on varmaan viikonloppuja ja muutamia harvoja palkattomia perjantaita, mutta sitäki kivempia ^^
Sinun Sveitsi-postauksia ootellen!

Vastaa
Inka 28.4.2015 at 21.50

Uijui, kuulostaapa kivoilta reissusuunnitelmilta! Äh, ja miiksi oi miksi lomat palaa työpaikkaa vaihtaessa, en ala! Tsemppiä palkattomia perjantaita odotellessa!

Vastaa
Heli / Auringonkalastaja 24.4.2015 at 23.21

Mahdottoman mukavaa reissua!!!! Kuinka ihanaa! Mulla on luvassa onneksi ainakin Lontoo ja Islanti, mahdollisesti Pietari? Saa nähdä. Mutta taas saa vesikielellä oottaa sun postauksia Sveitsistä!

Vastaa
Inka 28.4.2015 at 21.50

Kiitos Heli, ja ihanaa että pääset Lontooseen!! :)

Vastaa
Satu VW I Destination Unknown 25.4.2015 at 11.38

Katsoinkin että tuttuja maisemia! :) Ja ihania reissusuunnitelmia! Meillä on seuraavaksi suuntana Italia, mutta sitä ennen on tiedossa reissu tai kaksi täällä Norjassa ja muuten sitten suunnitelmat ovatkin vähän leväällään…

Vastaa
Inka 28.4.2015 at 21.51

Italia kuulostaa niin kivalta, ja onneksi Norjassa riittää varmasti nähtävää. Se kelpais kyllä mullekin!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 26.4.2015 at 2.15

Ihanaa matkaa Sveitsiin! Ja loistavaa reissukauden aloitusta – kuulosta oikein hyvältä :)
Olipa muuten mukava lukea nämä kaikkien vastauksetkin tästä postauksesta. Reissukansaa, täytyy sanoa ;)
Omalta osaltani tiedätkin, että aika onnekkaasti kausi startattiin jo viime syksyllä ja sillä tiellä ollaan, hihih… Mutta onneksi takataskusta löytyy jo reissusuunnitelmia tämän päättyvän maailmanympärimatkan lisäksikin. Ja yhdet lentoliputkin jo ;D Ihania reissuja!

Vastaa
Inka 28.4.2015 at 21.52

Kiitos toivotuksista Sanna! :)

Ja reissukansaa todellakin, välillä tuntuu että omat suunnitelmat kalpenee niin pahasti että ei osaa edes arvostaa sitä mitä on. Teidän reissuputki on kyllä ihan mieletön, ja niin mahtavaa että suunnitelmia ja lippuja löytyy jo unelmien seikkailun päättymisen jälkeenkin. :)

Vastaa

Jätä Kommentti