Pallontallaajat.net
Valikko

Kevään vaaleanpunainen kukkaloisto

Kirjoittanut Inka 12.5.2015

Aurinkoista tiistaita! Täällä Helsingissä se valkeni todella pilvisenä, mutta se ei onneksi haittaa, sillä nyt ollaan etelässä päästy siihen pisteeseen, jota oon odottanut kieli pitkällä jo monta viikkoa. Mun hurjan paljon fiilistelemät kirsikkapuut ovat nimittäin kukassa juuri nyt.

Tai itseasiassa nyt taidetaan elää jo suomalaisen hanamin viimeisiä hetkiä, sillä ollaan saatu nauttia heleän vaaleanpunaisesta väriloistosta viime viikosta lähtien. Bongasin Tallinnassa maanantaina kukkivat puut, ja mietin että nyt ei olla enää kaukana siitä, että saadaan nauttia samasta myös lahden pohjoisemmalla puolella. Torstaina kun sitten viimein saavuin kotiin, kipitin töiden jälkeen ensitöikseni Helsingin Oopperan nurkille tsekkaamaan, joko siellä pörhistellään upealla väriloistolla.

Kirsikka Kirsikka-7 Kirsikka-6 Kirsikka-8

Eikä siellä tarvinnut pettyä. Bongasin itseasiassa kolme puuta lisää vähän matkan päässä stadionin nurkilla, ja aloin heti suunnitella reissua Roihuvuoressa sijaitsevaan kirsikkapuutarhaan, jossa varmasti näyttää tällä hetkellä ihan uskomattoman upealta. Se kuitenkin jää multa nyt näkemättä, sillä sunnuntai oli viikonlopun ainoa päivä jolloin sinne olis ollut pienikään mahdollisuus ehtiä, mutta ei ehditty kuitenkaan. Käytiin kuitenkin fiilistelemässä kirsikkapuiden kukintaa myös Linnanmäellä, missä bongasin ainakin kolme puuta lisää!

Saatiin siis kuitenkin nauttia kukinnoista, vaikka sinne varsinaisille pelipaikoille ei päästykään. Kirsikankukat Helsingissä ovat yksi juttu, jota en olis uskonut tänne muuttaessa näkeväni, mutta onneksi kävi näin. Se oli itse asiassa meille jo tämän vuoden toinen kukintakerta, sillä Sveitsissä ihasteltiin kukkia tietysti sydämen kyllyydestä.

Kirsikka-3 Kirsikka-9 Kirsikka-10 Kirsikka-8

Meidän vierailemat alueet Sveitsissä oli nimittäin aivan täynnä kirsikkapuita, ja jo ensimmäisen päivän aamuna, kun olin pari tuntia parvekkeella lukkojen takana, bongasin ekan puun. Niitä tulikin sitten aika runsaasti lisää vastaan jo samana päivänä, ja matkan ajan olinkin aivan kirsikankukkahuuruissa. :D

Tässä postauksessa oli aika löysä idea, mutta mun oli pakko päästä jakamaan nää kuvat vielä puiden kukinta-aikaan, sillä parin viikon päästä tää fiilistely olis tuntunu varsin hölmöltä. Ja oli mulla sen verran asiaakin, että sviittibilepostauksen yhteydessä käyty arvonta on nyt päättynyt, ja voittajaksi selvisi nimimerkki Veera Hoo. Isot onnittelut! Oo siis kärppänä, laitan sulle postia!

Eng: Cherry blossom is one of my favourite things in spring.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Pirkko / Meriharakka 12.5.2015 at 13.16

Kauniin vaaleanpunaista!

Vastaa
Inka 13.5.2015 at 17.57

Eikö vain? Kevät on kyllä niin kaunista!

Vastaa
Maarit 12.5.2015 at 15.27

Ihania! Sama juttu että olin aivan ihastuksissani etelään muuton jälkeen kun näin täällä ekat kirsikankukat! Itse yritän ehtiä viimeistään torstaina Roihuvuoreen. Toivottavasti puut olisi vielä kukassa tuolloin. Haluaisin omaan pihaan kirsikkapuun. :D

Vastaa
Inka 13.5.2015 at 17.57

Oi vitsi, Roihuvuoressa on kyllä varmasti ihan supermakean näköistä! Ja kirsikkapuu omalla pihalla olis niin ihana!!

Vastaa
Lotta Watia | Unagidon 12.5.2015 at 16.30

Oi ihana että Helsingissäkin on vaaleanpunaista! On ne vaan ihanii. <3

Vastaa
Inka 13.5.2015 at 17.58

No niinpä!!

Vastaa
Marimente 13.5.2015 at 12.22

Ihania! Muistan kun pari kevättä sitten käytiin Roihuvuoren hanamitapahtumassa ihastelemassa kirsikkapuiden kukintoja ja mieleen jäi niinkin olennainen asia, että tapahtumassa oli tarjolla teemaan sopivia Fazerin Geisha-konvehteja, nam nam! :)

Vastaa
Inka 13.5.2015 at 17.59

Haha, ihan huippu! :D Mää olin viime vuonna hanamissa just Roihuvuoressa, mutta siellä ei ollu suklaata jaossa. Ei ollu kyllä kirsikankukkiakaan, ku ne oli jo menny.. Onneksi tänä keväänä tajusin olla kärppänä kuvaamassa kukkia heti, kun niitä tuli vastaan!

Vastaa

Jätä Kommentti