Pallontallaajat.net
Valikko

Nyt on kiitosten paikka

Kirjoittanut Inka 14.10.2015

Munsta tuntuu että viime aikoina oon saanut kiitellä teitä lukijoita kerran jos toisenkin, ja jälleen on sen aika. Nyt nimittäin tällä päivämäärällä, 14. lokakuuta 2015, Archie gone Lebanon, kavereiden kesken AGL tai suomalaisittain Artsi lähti Lipanoniin täyttää kokonaiset kuusi vuotta. Eskari-ikään ehtinyt blogi on mulle nykyisin aikamoinen henkireikä sekä matkapäiväkirja, jonne palaan itsekin muistelemaan menneitä reissuja kerta toisensa jälkeen, todennäköisesti muita useammin.

Parnu-11

Siispä kiitänkin teitä kaikkia lukijoita näistä kuluneista kuudesta vuodesta. Iso kiitos just sulle, olit sitten vakkarilukija since 2009 tai tässä blogissa ihka ekaa kertaa vieraileva. Se, että oot täällä, lämmittää mun sydäntä hurjasti. Valtava kiitos kaikista vuosien varrella tulluista kommenteista ja sähköposteista, ne tekee tästä blogihommasta kaksin verroin mukavampaa!

Tähän hätään mulla ei ole teille lukijoille tarjota muuta kuin lämmintä kättä ja iso kiitos. Toivottavasti pysytte mukana, sillä näyttää vähän siltä, että multa ei reissujorinat ihan heti lopu, vaikka tällä hetkellä reissuja ei juuri olekaan tiedossa.

Ihan pelkkiin kiitoksiin tämä postaus ei kuitenkaan jää, sillä mulla olisi teille yksi pyyntö: olisi enemmän kuin kiva kuulla palautetta blogista! Aina vähän sitä tulee tuonne kommenttilootan uumeniin, ja otankin mieluusti niin kehut kuin kritiikinkin vastaan. Vaikka tää blogi onkin ensisijaisesti mulle itseilmaisun väline, otan mielelläni myös teidän toiveet huomioon. Siispä nyt olis aika iskeä synttäreiden kunniaksi vähän palautetta eetteriin: mikä on hyvää, mikä ei niin hyvää? Onko mielessä jotain postaustoiveita? Entä mistä ei missään nimessä jaksa enää lukea? Anna palaa, sana on sun!

Eng: Today my blog is six years old.

Lisää tästä aiheesta

17 Kommenttia

Tarja 14.10.2015 at 19.08

Nää ja sun blogi ootta ihania, vaikka ette enää Oulusa olekaan :D Onnea pitkästä blogiurasta! En ihan muista, olisinko ollut matkassa alusta saakka (sekin on mahdollista… kuopus syntyi tuolloin, muistikuvat hataria, mutta aloin seurailla blogeja noihin aikoihin), mutta aika kauan kuitenkin. Parasta on se, että tämä blogi ei ole muuttunut kuin korkeintaan aina vain parempaan suuntaan: sinä olet aito ja blogi on aito! Siitä tykkään eli samaan malliin vaan toiset kuus vuotta! <3

Vastaa
Inka 15.10.2015 at 20.23

Hehe, hyvä että kelepaa vaikka kotikunta vaihtuki. :D Isot kiitokset onnitteluista, ja aika mahtava kuulla, että nääki oot ollu niin pitkään messissä! Muistan sun ekat kommentit ehkä vasta vuodelta 2012, mutta kiva jos luit vielä sitä ennen! Ihanaa, että jutut kelepaa! :)

Vastaa
Tarja 15.10.2015 at 20.53

Blogeja aloin lueskella joskus 2009, kun odotin kuopusta. Mulla meni kyllä tosi pitkään ennen kuin uskalsin kommentoida kenellekään mitään :D Saattoi hyvinkin olla, että kommentoin vasta vuonna 2012 ekaa kertaa. Tuo Simpson-Marge ilmaantui mulle kuvaksi varmaan samoihin aikoihin: piti perustaa oma blogi yhdellä kurssilla (enpä ole sitä harrastusta sittemmin jatkanut) ja siihen tarvitsi kuvan. Kun oma naamari ei niin kuvauksellinen ole, niin jotain piti keksiä. WordPress sitten alkoi tuon kuvan napata joka paikkaan… Eipä mitään – ehkä meissä on Margen kanssa jotain samaa… :D

Vastaa
Inka 17.10.2015 at 9.46

Heh, mää muistanki sut just tuosta Margesta, joten se on ehkä ihan hyvä! :D Ainakin erottuu!

Vastaa
Ellis 14.10.2015 at 21.32

Moi Inka!
Aloin seurata blogiasi 2013 lähinnä mahtavan reissufiilistelyn vuoksi. Olin sinä syksynä lähdössä pidemmälle reissulle Uuteen-Seelantiin ja mikäs sen kivempaa omaa matkaa odotellessa kuin lukea fiilistelyä jonkun muun reissusta. Kirjoitit niihin aikoihin Jenkkien road tripin suunnittelusta ja ainakin minut juuri tuollaiset, valtavalla tunteella kirjoitetut jutut, ovat syy miksi palaan blogisi pariin aina uudestaan katsomaan mistä milloinkin kirjoitat.
Kivaa on lukea myös juttuja henkilökohtaisesta elämästäsi, vaikken sinua tunne ollenkaan. Ne tuovat mielestäni mukavasti tasapainoa blogin kokonaisuuteen.
Ainut mikä minua ei niin kiinnnosta on ruokajutut, mutta toisaalta asia kun asia voi olla mielenkiintoinen kunhan sen tekee tunteella, niinkuin sinä mielestäni teet.
Onnea 6-vuotiaalle blogille ja myötätuulta reissuillesi!

Vastaa
Inka 15.10.2015 at 20.25

No moikka Ellis! Kiitti ihanasta kommentista! Haha, ikävää että ruokajutut ei kiinnosta, mutta arvaat varmaan että en oo niistä ihan heti luopumassa? Tosin ne on kyllä vähentyneet viime aikoina hurjasti, vaikka syöminen on kyllä yhtä rakas harrastus kuin ennenkin. Kiiitos onnitteluista, ja kiva että oot mukana!

Vastaa
lena / london and beyond 15.10.2015 at 12.15

Inka oot huippu ja niin on tää sun blogikin! :) Ihan oikeaan osoitteeseen meni titteli. Jatka samaan malliin, mä tykkään ruokajutuista. Ja toivon Kuopio-juttuja, jos käyt siellä jossain vaiheessa. ;) Toivottavasti nähtäs pian!

Vastaa
Inka 15.10.2015 at 20.25

Hihii, kiitti Lena! <3 Ja arvaa mitä, oon menossa just ens viikolla Kuopioon!! Ehkä sieltä irtoaa jotain blogiinkin. :) Toivotaan että onnistutaan pian taas tapaamaan!

Vastaa
Maarit Johanna 15.10.2015 at 13.57

Onnea kuusivuotias AGL! En edes muista koska löysin sun blogiin, mutta luulen, ettei sen jälkeen ole kovin montaa postausta jäänyt välistä lukematta. Joihinkin blogeihin jää koukkuun ihan eritavalla kuin toisiin :)

Vastaa
Inka 15.10.2015 at 20.26

Kiitti Maarit onnitteluista ja ihanasta kommentista! <3

Vastaa
sasse 16.10.2015 at 22.59

Vaihda nuo lasit, ne ovat yhtä isot kuin muu naamasi.

Vastaa
Inka 17.10.2015 at 9.47

Mutta jos on niin huono näkö että sitä pitää kompensoida paksujen linssien lisäksi vielä hervottoman isoilla pokilla?

Vastaa
Katrin 17.10.2015 at 19.02

Onnea blogillesi! Tästä Sun blogista on tullut minullekin lähes jokapäiväinen kaveri ja matkakertomuksistasi ikkuna maailmaan. Tykkään kovasti ja toivotan vaan hyvää jatkoa. Ilmeisesti olen ainoa virolainen lukija, mut kukas tietää…

Vastaa
Inka 18.10.2015 at 19.33

Kiitos Katrin! Voi että miten ihana kuulla, kiitos tosi paljon kommentista! :)

Vastaa
Henrietta 18.10.2015 at 2.10

Hei!

Löysin blogisi hiljattain ja luin sen parin pvän aikana läpi! Mua jäi vaivaan kuitenkin yksi juttu.. Kirjoitit johonkin postaukseen, että jos kirjoittaisit kirjan niin kirjoittaisit sen äidistäsi, koska sulla on siitä niin paljon kerrottavaa. Onko mitään mahdollisuutta tehdä postausta siitä? Ymmärrän, että aihe on todella henkilökohtainen, mutta jotenkin tuo vastauksesi jäi vaivaamaan ja mietityttämään, kun et ole kuitenkaan blogissa asiasta sen kummemmin puhunut vaikka ilmeisesti olisi paljon sanottavaa?

Ja jotten kuulostais ihan hullulta ja jotenki äärettömän uteliaalta, niin asia koskettaa siksi koska olen itsekin menettänyt äitini nuorena.

Kiitos jokatapauksessa ihanasta blogista, jään seurailemaan! :)

Vastaa
Inka 18.10.2015 at 19.35

Heippa,

no ohhoh, nää oot kyllä lukenut ahkerasti, jos tuonkin kommentin bongasit! Täytyy sanoa että näin ensikädeltä ajatus asiasta postaamisesta tuntuu aika vaikealta, mutta ei kait sitä tiiä jos tää jää takaraivoon kytemään, että jos joskus vielä kirjoitankin siitä. Tai sitten sen kirjan! :D Katsotaan, miten käy. Pysy linjoilla, mutta en kyllä tämän asian tiimoilta voi luvata mitään.

Ja tsemppiä sulle samaan tilanteeseen!

Vastaa
Henrietta 18.10.2015 at 19.48

Jep! Koukkuun jäin ja pahasti :D

Ymmärrän kyllä jos postaaminen aiheesta tuntuu vaikealta, etkä aio sitä toteuttaa. Tsempit myös sinne <3!

Vastaa

Jätä Kommentti