Pallontallaajat.net
Valikko

Marraskuun toistaiseksi upein yllätys

Kirjoittanut Inka 2.11.2015

Marraskuuko tylsä ja harmaa? Ei ainakaan tänä vuonna, tai ainakaan tänään. Bongasin kotimatkalla nimittäin ehkä koko syksyn upeimman auringonlaskun – onneksi tein just tänään vähän tavallista pidemmän päivän! Lämpöennätyskin (yli 13 astetta!) saatiin tänään, joten ei tää ihan kamalalta vaikuta.

Tässä kuussa – kuten aina marraskuussa – on luvassa vaikka mitä kivaa. Vaikka en matkusta Millan ja Juuson tavoin New Yorkkiin, pääsen juhlimaan jokavuotiseen tapaan sekä mun että Karimin synttäreitä, treenaamaan suurmestareiden opetuksessa ja mikä parasta – on Movember! Vaikka Karim ei siihen tänä vuonna osallistukaan, niin näkyypähän komeita haituvia katukuvassa. Siinä on jo monta syytä olla vihaamatta marraskuuta.

Tänään taivaalla näkynyt väriloisto vakuutti, että tästä kuusta tulee hyvä, jos jo toisena päivänä luonto heittää ilmoille näin upean väri-ilottelun.

Novembersun Novembersun-3 Novembersun-7 Novembersun-4 Novembersun-2 Novembersun-9 Novembersun-6 Novembersun-10 Novembersun-8 Novembersun-11

Heti kotiin päästyäni nappasin kamerani kainaloon ja kiipesin seiskakerroksen tuuletusparvekkeelle. Yks juttu mikä tässä uudessa kämpässä on ylitse muiden on juuri nuo seitsemännestä kerroksesta avautuvat maisemat. Nyt ei tarttenu lähtä etsimään maisemia sen kauempaa, vaikka kieltämättä hetken aikaa harkitsin kirmaavani Hietaniemen uimarannalle. Oliskai seki ollu komia, mutta koska oon niin hidas, olisin varmaan missannut väriloiston.

Bongasin ainakin omasta Instagram-feedistä, että melko moni muukin oli ihastelemassa auringonlaskua tänään jos missä päin Suomea. Miltä se näytti sun kotinurkilla?

Eng: This was probably the most beautiful sunset I have seen in a while. Amazing!

Lisää tästä aiheesta

9 Kommenttia

Maarit 3.11.2015 at 6.07

Olin tallilla! Aivan miekettömän näköinen taivas oli! Harmitti, etten ehtinyt minnekäön kuvaamaan, mutta hepan hoito oli tärkeämpi juttu. :)

Vastaa
Inka 4.11.2015 at 16.59

No parastahan on se jos pääsit ihastelemaan heppasen kanssa. :)

Vastaa
katareissaa 3.11.2015 at 12.03

Upeet kuvat! Oli kyllä ihan mieletön auringonlasku myös täällä itäisessä Suomessa :))

Vastaa
Inka 4.11.2015 at 17.01

Kiitti! Ja ihanaa, että muuallakin päästiin nauttimaan tuosta ilotulituksesta. :)

Vastaa
eve 3.11.2015 at 14.01

Ai että! Vitsit kun otti päähän ettei ollut kameraa mukana eilen!! No, Snapchattiin ehdin räpsimään pari auringonlaskukuvaa mutta autolle päästyä sinne Hietsun nurkille oli aurinko jo laskenut kokonaan… mutta hyvä että sä sait tuon taltioitua, ihania kuvia!!!!

Vastaa
Inka 4.11.2015 at 17.01

Haha, mää oon niin ulkona snapchat-maailmasta, mutta hyvä jos pääsit näkemään nuo ihanat värit. :)

Vastaa
Kaukokaipuun Nella 3.11.2015 at 16.22

Voi veljet mitä kuvia ja maisemia, upeita!

Vastaa
Inka 4.11.2015 at 17.05

Kiitti Nella!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 4.11.2015 at 17.04

No upiaa! Näitä lisää, kiitos :)

Vastaa

Jätä Kommentti