Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Synttäriyllätyksenä Radisson Blu Plazan Super Breakfast
Pallontallaajat.net
Valikko

Superherkullinen synttäriylläri

Kirjoittanut Inka 26.11.2015

Yhteistyössä Radisson Blu Plaza

Kaks edellistä viikonloppua meni meillä aikamoisissa juhlatunnelmissa, sillä päätettiin ottaa kaikki irti eri viikonloppujen ympärille osuvista synttäreistä. Kuten tiijätte, käytiin Karimin synttärisunnuntain kunniaksi samana viikonloppuna sopivasti järjestetyillä Lakritsifestivaaleilla, mutta todellisuudessa aloitettiin viikonlopun syömingit jo edellisen päivän aamuna. Lauantain kunniaksi herätyskello soi melko varhain, ja oltiin jo kasin jälkeen liikenteessä. Kierreltiin ja kaarreltiin vaikka kuinka kaukaa, sillä yritin suunnitella reitin niin, että määränpää selviäisi vasta viimeiseksi.

Suuntana meillä oli Rautatientorin nurkalla sijaitseva Radisson Blu Plaza, ja ohjelmistossa tietysti hotelliaamiainen. Se alkaa olla jo perinne, sillä ollaan käyty Karimin synttäreiden kunniaksi ahmaisemassa Radissonin hotelliaamiainen jo kahtena vuonna peräkkäin. Ekana vuonna käytiin siellä vaan aamiaisella, tokalla kerralla oltiin ihan kunnolla yötä. Mitä sitä hyvää perinnettä lopettamaan, joten Radissonin aamiainen kutsui myös tänä synttäriviikonloppuna. :)

Plaza valikoitui aamiaishotelliksi siitä syystä, että kyseisessä hotellissa on tarjolla toistaiseksi Suomen ainoa Radissonin Super Breakfast, jota hotelliketju on levittämässä kevääseen mennessä myös muualle Suomeen. Erikoista Super Breakfastissa on Radissonin mukaan korkealaatuiset tuoreet raaka-aineet ja aiempaa koreampi ja huomattavasti harkitumpi esillepano.

Plaza Super Breakfast-9 Plaza Super Breakfast Plaza Super Breakfast-10

Komiata aamiaisella kieltämättä oli, ja myös valikoima miellytti aika paljon. Tarjolla oli melkeinpä kaikkea mahdollista: tuoreita hedelmiä niin leikattuina kuin kokonaisinakin, vihanneksia, marjoja, leikkeleitä, juustoja, leipiä, muroja, myslejä, pähkinöitä, rahkaa, jogurttia, leivoksia, peruspekonit ja nakit, mittatilausmunakkaita, vohveleita, leivoksia, smoothieta sekä puuroa. Ja paljon muuta, sillä en kyllä ihan kaikkeen kiinnittänyt edes nälissäni huomiota, sillä ladoin lautaselle vaan ne omat suosikit, ja niitähän tuttuun tapaan riitti. Ainoastaan kaks juttua puuttui: maapähkinävoi ja tuore ananas, mutta ihan kaikkea ei tietenkään voi koskaan saada, joten se on ihan ymmärrettävää.

Hetken aikaa aamiaisella pyörittyämme saatiin lopulta ajatukset kasaan ja bongattiin valtavasta valikoimasta ne omat suosikkijutut. Päällimmäisinä mua ilahdutti runsas kasvisvalikoima niin hedelmissä kuin vihanneksissakin, rahka jota en kyllä koskaan aiemmin oo hotelliaamiaisella bongannut, lämminsavustettu lohi, tavallista laadukkaampi leivosvalikoima ja monipuolinen teetarjonta. Periaatteessa sitä ihminen pärjää myös hotelliaamiaisella aika vähällä, vaikka se ei kyllä koskaan sinne lautaselle asti heijastu, ainakaan mun kohdalla.

Saatiin napattua valtavasta aamiaistilasta meille oikein mukava loossi, jossa voitiin istuskella kaikessa rauhassa ja vedellä aamiaisöverit jälleen kerran Karimin synttäreiden kunniaksi. Kahvi ja tee tarjoiltiin tuttuun tapaan pöytiin, missä on puolensa ja puolensa, ainakin näin litrahuulen näkökulmasta. Vähän väliä olis pitäny pyytää santsia, joten ekan kupin jälkeen painelin buffan teepisteelle ja hyvä niin, sillä bongasin sieltä tuoretta minttua, mikä oli jotain, mitä en oo muilla hotelliaamiaisilla nähnyt. Pienellä jutuilla on suuri vaikutus, ja tässä jos missä se alleviivautui!

Hauskaa oli myös “c-vitamiinishotti”, joka tarjottiin aamiaisen alkajaisiksi. Lopulta shottilasissa taisi olla pelkkää granaattiomenamehua, mutta se kieltämättä toimi aika hauskana lisänä!

Plaza Super Breakfast-3 Plaza Super Breakfast-7 Plaza Super Breakfast-4 Plaza Super Breakfast-2 Plaza Super Breakfast-6Plaza Super Breakfast-11 Plaza Super Breakfast-8 Plaza Super Breakfast-12

Ja kuten ylläolevassa kuvassa olevasta lautasmäärästä voi päätellä, meille ainakin maistui. Otettiin aamiainen ihan rauhassa, ja tutustuttiin parin tunnin ajan Plazan aamiaisvalikoimaan. Siinä ajassa ehdittiin maistella niin munakkaita, vohveleita kuin lukuisia muitakin juttuja, mutta aamiaistilan appelsiinimehupuristin jäi kokeilematta, kun ei mehu maistunut.

Pääasia koko vierailussa oli tietysti se, että viikonlopun sankari oli tyytyväinen, ja se onnistui tämän aamiaisen avulla loistavasti. Ja arvaatte varmaan, että loppuiltana ei ihan hirveästi tarvinnut jääkaapin ovea raottaa, huolimatta edes siitä että päivästä kolme tuntia kulutettiin treenisalissa.

Ja mites tää nyt sitten verrattuna siihen Oulun Radissonin aamiaiseen? No oli aika erilainen kokemus. Esillepanolla oli suuri vaikutus kokemukseen ja viihtyvyyteen, mutta kun keskittyi miettimään pelkkää ruokaa, niin löytyi siitäkin aika paljon eroavaisuuksia. Karimin rakastamaa Kippari-juustoa ei tässä ollut tarjolla toisin kuin aiemmilla meidän maistelemilla Radisson-aamiaisilla. Sama juttu maapähkinävoin kanssa, mutta muuten laatu oli selkeästi joko samalla tasolla tai parempi. Ja ei sillä että ne aiemmat Radissonin aamiaiskokemukset olis ollu jotenkin huonoja, eli se kertoo aika paljon siitä, miten hyvä Radisson Blu Plazan Super Breakfast -aamiainen oli.

Eroavaisuuksia on myös hinnassa, sillä siinä missä perus Radisson-aamiainen ainakin Oulussa maksaa perushintaisena 20 euroa, saa tästä pulittaa 25 euroa.

Maistuisko sulle?

Eng: I surpised my husband with this Radisson Blu Super Breakfast on his birthday. We highly recommend!

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Sanna I Siveltimellä 26.11.2015 at 20.30

No maistuis! Tosi kiva idea lähteä hotelliin brekulle. Pitäiskin meidän brunssikerhon kanssa varmasti testata tuota valmista pöytää :)

Vastaa
Inka 26.11.2015 at 22.20

No ehottomasti kantsii! Ja en kestä miten ihana idea tuo teidän brunssikerho on!!!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 26.11.2015 at 20.45

Tuo Radissonin Super Breakfast on tavallaan vielä kokematta, koska ollaan aina syöty aamiainen siellä yläkerran Loungessa, mutta pitää mennä testaamaan tuokin joku päivä meidän lahjakortilla :). Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä, että ehkä pitääkin toteuttaa tuo jo vähän aiemmin ;). Ja pakko myöntää, että yleensä syödään aamiainen kohtalaisen nopeaan tahtiin, joten voisi oikeasti miettiä, jos söisi parin tunnin ajan, kuten te :D.

Vastaa
Inka 26.11.2015 at 22.21

Mää tirkistelinkin välillä sinne ylös ja mietin että siellä ne toiset syö. En kyllä missään nimessä vaihtais tuota valikoimaa, joten kannattaa kyllä käydä kokeilemassa! Ja hei, kiireinen hotelliaamiainen on sama ko heittäis ruokaa roskiin, eli rauhassa Jerry!!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29.11.2015 at 22.48

Siis ei olla syöty kiireisesti vaan ihan nautiskelemalla, mutta jotenkin ollaan silti aina hemmetin nopeita x). Puol tuntia on meiltä jo todella hieno suoritus! Eli tuohon kahteen tuntiin on selkeästi vielä matkaa ;).

Vastaa
Inka 30.11.2015 at 17.10

No huhhuh, uskomatonta! Tosin ehkä se kertoo enemmänki siitä miten vähän te syötte! Tai sitten siitä miten paljon me. :D

Vastaa
Maarit Johanna 26.11.2015 at 20.48

Voi kyllä! Me tullaan Plazaan just ennen joulua ja kyllä aamiaista odottelen innolla kuten yleensäkin. Aika viihtyisä aamiaisympäristö muutenki :)

Vastaa
Inka 26.11.2015 at 22.21

Uu, mahtavaa! Ihan superhienoa että pääsette kokeilemaan tuota. :) Nää kyllä tykkäät taatusti.

Vastaa
Jenna 27.11.2015 at 10.28

Tosi kiva idea :) Radissonin aamiaisista mulla on kokemusta vain Tukholmasta. Silloin tulikin syötyä niin paljon, että melkein koko päivän pärjäsi aamiaisella. Pitää joskus testata tämäkin!

Vastaa
Inka 27.11.2015 at 15.53

Voin kyllä uskoa, että se riitti! :) Suosittelen kokeilemaan!

Vastaa
Teea / Curious Feet 27.11.2015 at 10.54

Smoothieta! Tuoreita hedelmiä! No todellakin kelpais :). Mukavaa kun alkaa nuo hotellienkin aamupalat kehittyä hyvään suuntaan!

Vastaa
Inka 27.11.2015 at 15.54

No elä muuta sano, jotain muutakin kuin nakkeja ja pekonia. :)

Vastaa

Jätä Kommentti