Pallontallaajat.net
Valikko

Pakkaspäivä Nallikarissa

Kirjoittanut Inka 7.1.2016

Joulunaika meni ohi vilahduksessa, ja vaikka ihan yhtä kovasti ei suhailtu edestakaisin kuin aiempana vuonna, ehittiin siitä huolimatta nähdä aika monta paikkaa. Yks niistä oli ehoton ja se oli Nallikari, sillä en ollut käyny pariin vuoteen talvisessa Naltsussa.

Nyt pakkasta ei ollu ihan hirveästi, reilut kymmenen astetta, mutta hyytävän merituulen ja ei kauhean kaksisten varusteiden kanssa se oli ihan riittävästi. Käytiin rannalla just parahiksi vähän ennen auringonlaskua eli siinä kahen maissa iltapäivällä, ja ehittiin vielä nähdä vilaus auringosta sille päivälle.

NallikariNallikari-3Nallikari-6Nallikari-5

Meidän ilo ei ollu ihan yhtä ylimmillään kuin rannan tuntumassa luistelevien poikosten, mutta kieltämättä paluu sille kaikkien aikojen lempirannalle (missä en siis oikeasti ees kovin montaa kertaa käyny Oulussa asuessani, mutta noin romantisoidusti) oli makoisa.

Tuuli tuiversi yhtä jäätävästi kuin aina ennenkin, joten ihan kovin montaa tovia ei rantsulla jäädytty, mutta se riitti! Ennen reissua mulla oli mielessä listan verran paikkoja ja asioita joita haluan nähä pohjoisen vierailun aikana, ja aika lailla kaikki päästiin näkemään – revontuletkin, vaikka en niitä kameralle asti ehtinytkään napata.

Nyt ei muuten oo ihan hirveän pitkää taukoa näiden pohjoisen visiittien kanssa, sillä Oulu kutsuu jälleen ens viikolla. Ja helmikuussa ja maaliskuussa. Ja toukokuussa ja elokuussa ainakin, eli mää selvästi ajattelin ottaa korkojen kanssa takaisin sen, mitä viime vuonna missasin. :)

Nallikari-2Nallikari-4Nallikari-7Nallikari-8

Oulu on kuitenkin aina Oulu.

Ja pst! Arpomani Pomar-kengät ovat nyt löytäneet uuden kodin, isosti onnea nimimerkille Setu! Laitoin mailia, joten kannattaa käydä tsekkaamassa. Iso kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille. Oli ihana huomata, että kotimaiset kengät herätti niin paljon kiinnostusta. :)

Eng: This is how it looked like at my hometown during the Christmas holidays. The Nallikari beach was as beautiful as always and it made me feel so happy! Even though I didn’t visit the beach that often when I was living in Oulu, I still just love it.

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Maarit 7.1.2016 at 20.15

Oo, ihania kuvia ja maisemia! Minäpäs en ookkaan käynyt koskaan Oulussa. Tuo ranta koppeineen on ihan mielettömän kaunis ja tälleen talvella vielä niin seesteisen näköistä. :)

Vastaa
Inka 7.1.2016 at 21.45

Kiitos Maarit! Nallikari on kyllä super, jos eksyy joskus Ouluun niin sinne kantsii ehottomasti suunnata, oli vuodenaika mikä hyvänsä. :) Nyt oli kyllä rauhallista!

Vastaa
eve 7.1.2016 at 21.29

Uu ihania kuvia! :)

Vastaa
Inka 7.1.2016 at 21.45

Kiitti Eve! :)

Vastaa
Noora 7.1.2016 at 22.22

Hauskaa, tosta kopista tuli jotenkin mieleen Miami Beach. Ei sitten kyllä enää mistään muusta :D Talvi on mielettömän kaunista aikaa, harmi vaan etten voi sietää kylmyyttä. Mutta just muiden kuvien välityksellä on ihana nauttia sen annista. Pakko myöntää muuten, etten mäkään ole Oulussa koskaan käynyt… Paljon olisi kotimaanmatkailun suhteen parannettavaa!

Vastaa
Inka 12.1.2016 at 20.02

HAha, mikä ihana vertaus! Oulu on kyllä Suomen Miami! :D Ja pakko suositella Oulua, ihana paikka! :)

Vastaa
Salla 7.1.2016 at 22.34

Kylläpäs se Oulu ja Nallikari näyttää harvinaisen hyvälle näin hienoissa kuvissa! Ja tervetuloa, toiv taas satuttais näkemään :)

Vastaa
Inka 12.1.2016 at 20.05

No Oulu ja Naltsu on kyllä semmoinen kombo, joka näyttää aina hyvältä! :) Ja vois melekeen sopia treffit, niin nähtäis varmana!

Vastaa
Héléna @ Chez Héléna 8.1.2016 at 21.13

Upeita kuvia, ihanat värit! Kärsin kammottavasti Suomi-ikävästä. Nämä vain pahensivat asiaa ;)

Vastaa
Inka 12.1.2016 at 20.05

Kiitos Héléna! Voin kyllä kuvitella, että Suomi-ikävä iskee joskus Ranskassakin.

Vastaa
Annika - home & away 14.1.2016 at 19.49

Ihan mahtavan hienoja noi jäiset rantakuvat, niin kaunista. Vaikka vähän paleltaa tälläkin hetkellä :)

Vastaa
Inka 17.1.2016 at 22.09

Kiitos Annika! Vähän harmitti kun ei päästy tuonne oikeiden pakkasten aikaan mutta onneksi oli edes vähän. :)

Vastaa

Jätä Kommentti