Pallontallaajat.net
Valikko

Matkamessulippujen voittajat ja TBGB-päivitys

Kirjoittanut Inka 18.1.2016

Huh ja hei, se olis nyt messuviikko! Ihan ensteks isosti kiitoksia teistä jokaiselle, jotka otitte osaa messulippuarvontaan ja kommentoitte meidän hyväntekeväisyyskirpputoria niin ihanilla sanoilla. On ollut upeaa huomata, miten loistava vastaanotto kamppiksella on ollut. Se on toistaiseksi noteerattu paitsi meidän blogeissa, myös Rantapallossa ja Aamulehdessä, mikä on toivottavasti medianäkyvyyden osalta vasta alkua. :) Katsotaan, mitä tämä viikko tuo tullessaan.

Meidän projekti on edennyt aika kivasti, ja mukaan on tullut niin lisää blogeja kuin yhteistyökumppaneitakin. Saatiin myös viriteltyä Autolla Nepaliin -projektista julkisuuteen nousseen Möhköfantin eli symppispakun ympärille huikea kilpailu, johon kannattaa käydä osallistumassa Matkamessuilla.

Mähköfantti on esillä messualueella aivan meidän myyntipisteen vieressä, joten sitä kannattaa käydä ihmettelemässä, sillä nappaamalla pakusta kuvan voi voittaa paitsi Autolla Nepaliin -DVDn, myös reissuaiheisen ylläripalkinnon!

Mohkofantti

Tämän lisäksi ollaan saatu aika hyvin kasaan tuotteita kirpparin myyntitiskille paitsi bloggaajilta myös yhteistyökumppaneilta. Pöydille on tulossa ainakin Crocsin kenkiä, Haglöfsin varusteita, Flow kosmetiikan ihania palashampoita, Less is Moren matkakokoisia hiustuotteita, Burt’s Beesin kosmetiikkasettejä, Bioteekin aurinkokapseleita ja muita matkailijan terveystuotteita sekä Detrian jalkavoidetta. Siihen päälle vielä matkabloggaajien lahjoittamat tuotteet niin puhutaan valikoimasta, joka todellakin kannattaa käydä tsekkaamassa!

Kirpparilla on näiden tuotteiden päälle menossa vielä arvonta, johon voi paitsi ostaa yksittäisiä arpoja (ihan vaan jos käy niin ettei myynnissä ole enää mitään itseä kiinnostavaa mutta haluat siitä huolimatta tehdä lahjoituksen Nepaliin).  Arvontaan kuuluu lukuisia lahjakortteja, jotka on kieltämättä aika huikeita: TallinkSiljan Helsinki–Tukholma–Helsinki-risteilyahjakortti DeLuxe-luokassa (arvo 400-600 euroa), Sokos Hotelsin kahden hengen majoituksen ja dinnerin sisältävä majoituslahjakortti (arvo noin 200 e), Holiday Clubin kahden hengen majoituslahjakortti sekä kaksi kappaletta HELtoursin lahjakortteja kahden hengen polkupyöräkierrokselle.

Ei siis huono palkintosetti! Meillä on tiskillä myös keräyslipas, jonne voi käydä heittämässä taskun pohjalta löytyvät hilut niitä enemmän tarvitseville.

Lisätietoa ja täydennetyn listan mukana olevista bloggaajista voit käydä tsekkaamassa mun aiemmasta postauksesta.

Ja sitten niihin Matkamessulippujen voittajiin! Kahden lipun paketit lähtevät nimimerkeille Heli ja A. Kurkatkaapas sähköpostilaatikkoihinne, siellä pitäisi olla multa viesti.

Nyt toivotan oikein ihanaa maanantai-illan ja Matkamessuviikon jatkoa, nähhään messuilla!

Eng: Travel Bloggers Give Back is getting closer and I am getting so excited about all the positive feedback and great support we have got so far. This is going to be epic!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti