Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkapodcast New Yorkista
Pallontallaajat.net
Valikko

Rakkaudesta New Yorkiin – matkapodcast

Kirjoittanut Inka 5.5.2016

Yksi asia, joka yhdisti mua ja rakasta ystävääni Pingviinimatkat-blogin Millaa ensikohtaamiselta lähtien oli rakkaus New Yorkiin. On siis aika itsestään selvää, että meidän toisen matkapodcastin aihe onkin juuri itseoikeutetusti tuo meidän molempien suosikkikaupunki. Ei kuitenkaan voitu puhua New Yorkista vaan ympäripyöreästi ilman sen tarkempaa rajausta, sillä se podcast jatkuis vielä enski viikolla, joten päätettiin piirtää tämän ekan New York -aiheen rajaus ensikertalaisille suunnattuihin vinkkeihin.

_DSF0779 highline2 _DSF0543

Siispä jos oot suuntaamassa ensimmäistä kertaa tuohon maailman pääkaupunkiin, kannattaa laittaa tämä podcast kuunteluun. Uskon kuitenkin, että meidän New York -fiilistelyt ja rakkaus kaupunkiin on kiva kokemus myös niille kuulijoille, jotka eivät ole koskaan olleet kiinnostuneita kaupungista tai ovat vierailleet siellä meidän tavoin enemmän kuin kerran.

Ja siis, milloin New York -fiilistely ei olis paikallaan? Tässä sitä tulee kunnon annos.

https://soundcloud.com/milla-inka/2-matkapodcast-new-york-1

Pahoittelut myös pikkusen turhan pitkästä podcastista. Yritetään pitää kesto siinä 20 minuutissa, mutta kun kaks NY-fania pääsee vauhtiin niin tietäähän sitä miten siinä käy.

Tässä vielä linkit podcastissa mainittuihin blogeihin tai postauksiin:

Mun omat postaukset High Linesta, Roosevelt Islandilta ja Staten Island Ferrystä.
Pingviinimatkojen postaukset Roosevelt Islandilta ja helikopteriajelulta.

Auringon alla -blogin fiilistelypostaus
Siveltimellä-blogin Freedom tower -postaus
50 State Puzzle -blogin Ullan New York -vinkit

Ja lopuksi kantsii tsekata vielä mun postaus, jossa kerron vinkit ensikertalaiselle New Yorkiin!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 6.5.2016 at 10.34

Tää oli niin hauska kuunnella! Tehän voisitte aloittaa oikean New York -sarjan, jokaiselle podcastille oma teema, tyyliin “parhaat ruokapaikat” jne. Tosin kaikki muutkin aiheet kiinnostaa, kaikki uudet vinkit ja toisaalta niiden paikkojen fiilistely, missä on itsekin käynyt :) Ja kiitos linkkauksesta, oli pakko muistella Nykiä, kun iski ikävä!

Vastaa
Inka 8.5.2016 at 18.04

Haha, New Yorkista lähtis kieltämättä juttua aika runsain mitoin! Ja kiitti hyvästä postauksesta, mää rakastan fiilistelyjä!!

Vastaa
Emmi 7.5.2016 at 14.23

Nää podcastit on tosi kivoja! Milla on aivan ammattiradiotoimittajan tasoinen. Inkan oulu kuulostaa (näin syntyperäisen oululaisenkin korvaan) vähän päälleliimatulta – ensin pitkään yleiskieltä ja sitten yhtäkkiä korostettu “mitä nää Milla ruukaat..” jota harvemmin kuulee edes Oulussa asuvan suusta.

Jatkakaa samaan malliin

Vastaa
Inka 8.5.2016 at 18.07

Kiitos kommentista Emmi. Milla on kyllä niin luotu tuohon hommaan! Omasta puheestani en voi sanoa muuta kuin sen, että kahden vuoden (vuojen) asuminen Helsingissä on luonnollisesti jättänyt jälkensä meikäläisen puheeseen erityisesti, kun juttelen alkuperäisväestön kanssa. Oma murre on aina ollut hyvin vahva ja oon viljellyt oululaisia ilmaisuja varsin ahkeraan, kuten nyt ja tulevissakin podcasteissa.

Vastaa

Jätä Kommentti