Pallontallaajat.net
Valikko

Paras aika olla Suomessa

Kirjoittanut Inka 14.5.2016

Suomen kesä Suomen kesä-3 Suomen kesä-4 Suomen kesä-2 Suomen kesä-5 Suomen kesä-7 Suomen kesä-9 Suomen kesä-8 Suomen kesä-10 Suomen kesä-12 Suomen kesä-11 Suomen kesä-13

Voi että mää rakastan tätä vuodenaikaa! Parasta Suomessa on just nyt, kun puissa alkaa olla silmujen sijaan pienen pieniä lehtiä, ja ne on väritykseltään sitä kaikkein kauneinta vihreää. Samaan aikaan illat pitenee ja tuntuu, miten päivissä on yhtäkkiä paljon enemmän tunteja, kun aamuvarhaiselta iltamyöhään on valoisaa. Se ei toki tarkoita sitä että sais aikaan yhtään sen enempää kuin pimeänä vuodenaikana, mutta onpahan lisätunteja käytettävänä esimerkiksi sohvalla makoiluun ja muihin tärkeisiin asioihin.

Suomen kesä on asia, jota en kyllä väsy hehkuttamaan koskaan. Vaikka sitä aika ajoin haaveilee ulkomaille muutosta, muistaa sitä keväisin aina, miksi Suomi on just se paikka missä mää haluan olla, ainakin keväisin. Toki osaan arvostaa sitä että meillä on kokonaiset neljä vuodenaikaa, mutta pitkän, pimeän ja ankean talven jälkeen lisääntyvä valo vehreys ei kyllä vois tuntua paremmalta.

Eniten rakastan sitä, miten suomalaiset muuttuu kevään tullessa: kaupunki täyttyy ihmisistä, kun ei oo enää pakko masistella sisällä, ulkona voi aivan hyvin riekkua iltamyöhään kun on kerran valoisaakin, ja kotimaisten tuotteiden arvostus nousee taas aivan uusiin sfääreihinsä. En malta millään oottaa esimerkiksi kevätsipuli- ja mansikkakausia!

Nyt äkkiä ulos, vaikka onkin vähän pilvistä. Ei sen väliä!

Eng: I just love the Finnish summer!

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

­Saana | Live now – dream later 14.5.2016 at 14.16

Kevät on ihan parasta! <3 Varsinkin tänä vuonna, kun ilma on ollut ihan täydellinen (noh, tätä päivää lukuun ottamatta). Mutta sadekin tekee hyvää, kaikkialla on heti tosi paljon vihreämpää. Mulla muuten ei näy kaksi viimeistä kuvaa, mutta saattaa johtua huonosta nettiyhteydestä.

Vastaa
Inka 15.5.2016 at 9.23

Oot kyllä niin oikeassa, tätä jos jotain aikaa pitää arvostaa! Ja mulla näkyy kuvat normaalisti sekä tietokoneella että mobiilissa, joten ehkä vika oli sun yhteydessä?

Vastaa
­Saana | Live now – dream later 19.5.2016 at 8.51

Joo, kotona näkyy kuvat ihan normaalisti! :) Bussissa istuskellessa lueskelin viimeksi sun blogia, joten syytetään nettiyhteyttä.

Vastaa
Inka 21.5.2016 at 20.43

Jes, parempi niin. :)

Vastaa
sannero/lempihetkiä. 15.5.2016 at 9.42

Niin totta! Silmut, kukat ja auringonpaiste on kaikki ihan parasta (keväällä sisäinen luontohippini tuntuu pääsevän aivan valloilleen). Täälläpäin Suomea sataa tänään vettä oikein olan takaa, mutta jotenkin sekään ei masenna kun kaikkialla on vihreää vaan tuntuu raikkaalta, kyllä kevät tekee ihmeitä ihmiselle :D

Turussa kesä tarkoittaa automaattisesti myös torikautta ja torilta ostetut tuoreet vihannekset ja kasvikset ovat kyllä parhautta <3

Vastaa
Inka 17.5.2016 at 23.56

Heh, toivottavasti meistä kaikista löytyy keväisin sisäinen luontohippi. :) Turun kesä kuulostaa houkuttelevalta, ehkä määki pääsen kokemaan sen tänä vuonna, ainakin vähän on ollut suunnitelmia siihen suuntaan!

Vastaa
Jenna / With huge passion for life 15.5.2016 at 19.32

Niiiin totta! :) Tää on ihan parasta aikaa Suomessa :) Toukokuun loistokkuus nousee joka vuosi vaan entistä isompaan arvoon. Eilinen vesisade oli kuin kesäsade, joka toi niin raikkaan ilman mukanaan. Vaikka en pidä sateesta, niin kesäsateessa on jotain maagista.

Vastaa
Inka 17.5.2016 at 23.56

Hyvä Suomii! Tuo on niin totta, että sadekin on keväisin vaan maagista ja ihanaa!

Vastaa

Jätä Kommentti