Pallontallaajat.net
Valikko

Rakkaus Lontooseen ja muut kaupunkikohteet – matkapodcast

Kirjoittanut Inka 26.5.2016

Kaupunkilomailijat käsi ylös! Mää aloitin mun matkailu-uran käytännössä kaupunkilomilla, sillä Itävallan Sankt Pöltenistä pääsi parissa tunnissa niin moneen eurooppalaiseen kaupunkiin, että tuntui jossain vaiheessa että joka viikonloppu piti melkeinpä olla jossakin. Siitä se ajatus matkailusta sitten lähti, ja kaupunkilomat vei mennessään.

Kaava on toistunut tähän päivään mennessä aika samana: kävelyä aamusta iltaan, pikkiriikkisen shoppailua, katuruokaa, puistopäikkäreitä ja mielenkiintoisten nähtävyyksien tsuumailua. Iltaisin ihan puhki, aikaisin nukkumaan ja seuraavana päivänä sama setti. Kuulostaako tutulta?

Lontoo-15 Lontoo-23 Lontoo-22 Lontoo-17 Lontoo-5 Lontoo-10 Lontoo-16 Lontoo-16 Lontoo-13

Täytyy tosin myöntää, että viime vuosina tahti on hieman rauhoittunu ja kesken päivän tehty välikuolema on enemmän sääntö kuin poikkeus. Enkä kyllä jaksa ehkä enää tehdä ihan yhtä pitkiä päiväseikkailuja kuin joskus viis vuotta sitten, mutta ehkä se on ihan hyvä että tajuaa, ettei kaikkea oo pakko nähä yhellä ja samalla reissulla.

Kaupunkilomat oli mun ja Millan tämän viikon podcastin aiheena. Jutusteltiin omista suosikkikaupungeistamme sekä meidän reissutyyleistä, ja sieltä löytyi aika paljon eroavaisuuksia, mutta myös monia samankaltaisuuksia.

Tässä vielä linkit podcastissa mainittuihin juttuihin:

Mun kaikki Lontoo-seikkailut kootusti
Pingviinimatkalaisten Lissabon-kirjoitukset
Pingviinimatkojen Rooma-postaukset
Britannikan Lontoo-vinkit
Milja Köpsin Rooma-vinkit
Cocoa etsimässä -blogin Lissabon-postaukset
Tasty Travelissimon Lissabon-vinkit

Kuvat ovat muuten viime kevään Lontoon-matkalta, jossa seikkailtiin Lauran kanssa kaupunkitunnelmissa!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti