Pallontallaajat.net
Valikko

Kaukasian lopullinen matkasuunnitelma

Kirjoittanut Inka 19.7.2016

No niin, nyt alkaa olla jännät paikat, kun Kaukasian-reissu eli käytännössä Azerbaidžanin-matka on enää viikon päässä. Kuten aikaisemmin kerroin, piti meidän laittaa käytännössä koko matka uusiksi, kun ei saatukaan toivottuja viisumeita. Eipä siinä sitten mitään, otettiin Azerin kartta silmien eteen ja lähdettiin etsimään uusia eeppisiä kohteita. Reilua tuntia myöhemmin meillä oli edessä uusi matkasuunnitelma, ja täytyy sanoa että en kyllä oikein meinaa pysytellä enää nahoissani kun mietinkään mitä kaikkea siistiä meillä on luvassa.

Varattiin matkalle kolmet eri majoitukset: eka ollaan kolme yötä Bakussa, sitten kolme yötä vuorilla Shahdagissa ja sitten taas kolme yötä Bakussa. Ihanaa, en voi muuta sanoa! Luvassa on siis rentoilua kaupunkitunnelmissa sekä vastapainoksi vähän raitista vuoristoilmaa ja toivon mukaan myös vähän vaeltelua. Kuulostaa just lomalta meikäläisen makuun, ja veikkaan että matkakumppanikin on samaa mieltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon yrittänyt poimia kaiken mahdollisen tiedon verkon syövereistä ennen matkaa, ja luin moneen kertaan matkailijoiden kommentteja ja harmituksia siitä, miten kallista Bakussa on majoittua. Noh, täytyy sanoa että oon ainakin toistaiseksi eri mieltä, sillä me varattiin majoitukset melko edullisesti. Vertailukohtana mulla on tässä meidän viime kesän Balkanin-matka, ja ainakin siihen verrattuna hintataso on halvempi.

Hotelleja varatessa meidät valtasi hulluus, sillä kohteen matala hintataso sai meidät buukkaamaan tavallista huomattavasti parempitasoiset majapaikat, eikä tosiaan otettu niitä kaikkein halvimpia murjuja tällä kertaa. Keskimäärin pulitetaan hotelliyöstä viiskymppiä kahta kohden, ja kaikkiin sisältyy aamiainen. Tähän hintaan majoitutaan kaikkialla neljän tähden hotelleissa. Että kroisokset täällä terve!

Nyt vielä viikko aikaa fiilistellä, pakkailla ja valmistella matkaa varten. Ihan hirveästi ei olla tehty etukäteisvalmisteluja, tässä lienee ne suurimmat jutut mutta se lienee hyvä merkki siitä, että meikäläinenkin alkaa pikkuhiljaa löysätä nutturaa matkavalmistelujen suhteen.

Ja perjantaina kesälomalle, mikäs sen siistimpää?

Kuva: Flickr / Hunbille

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Elina | Vaihda vapaalle 20.7.2016 at 8.47

No ei tosiaan hintataso päätä huimaa, jos viidelläkympillä saa neljän tähden majoitusta! Vuoret kuulostaa aina hyvältä suunnitelmalta. :) Kivaa päästä pian tutustumaan Azeriin sun matkareportaasien myötä!

Vastaa
Inka 20.7.2016 at 19.44

Nojoo, katotaan tosiaan että mitä laatua sillä irtoaa mutta ainakin odotukset on hyvin positiiviset. :)

Vastaa
Maarit Johanna 20.7.2016 at 12.12

Jännä nähä millanen on Kaukasiassa neljä tähteä! Toivomuksena siis joku majoituslaitos-kooste matkan jäläkeen. :) Hyvä, että saitta suunnitelman kasaan. On meinaa niin eeppinen kohde jokatapauksessa. Mie varmaan kuolaan taas yhtä pahasti ku Tatarstanin postauksiaki!

Vastaa
Inka 20.7.2016 at 19.44

No elä muuta virka! Eiköhän näistä ainakin matskua irtoa majoituskoosteeseen, eli laitetaan korvan taa! :) Heh, kiva tietää että sielä on ainaki yks joka oottaa innolla postauksia!

Vastaa
Piia/aurinkokujalla 20.7.2016 at 12.33

Toivottavasti teillä on huippu reissu.
Osallistu vielä kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

Vastaa
Inka 20.7.2016 at 19.45

Kiitos toivotuksista!

Vastaa
Kohteena maailma / Rami 27.7.2016 at 15.27

Odotan innolla matkakertomuksia, kun sieltä päin palaatte! On ollut itselläkin harkinnassa jo jonkin aikaa.

Vastaa
Inka 31.7.2016 at 7.54

Mahtavaa, kiva kuulla Rami! Nyt kun takana on noin puolet reissusta voin kyllä jo Tässä vaiheessa suositella lämpimästi. :)

Vastaa

Jätä Kommentti