Pallontallaajat.net
Valikko

Amerikka-fanit koolle – tule juttelemaan road tripeistä

Kirjoittanut Inka 19.4.2017

Mää rakastan road trippejä, ja automatkailu Yhdysvalloissa on ehkä paras tapa tutustua tuohon valtavaan maahan ja sen niin kovasti vaihtuviin maisemiin. Oon automatkaillut jenkeissä kolmesti: ensin kahdella coast to coast -road tripillä ja sen jälkeen pienemmällä kolmen osavaltion kattavalla autoreissulla. Näitä kaikkia reissuja on edeltänyt tuntikausia suunnittelua, odottelua, fiilistelyä ja asioiden tutkimista. Kaikki reissut on menneet käytännön asioiden osalta aika lailla nappiin, vaikka toki joitakin asioita on tullut kieltämättä opittua myös kantapään kautta.

En pidä itseäni minään Amerikka-asiantuntijana, ja siitä syystä olinkin varsin häkeltynyt kun todelliset Amerikka-tietäjät, Nuorten aikuisten Amerikka-verkosto Namen perustajat ja huikean 50 State Puzzle -blogin kirjoittajat Ulla ja Kirsi pyysivät meitä Karimin kanssa puhujiksi seuraavaan Namen matkailuiltaan. Ei tarvinnut kauaa miettiä!

Ensi viikon keskiviikkona, 26. huhtikuuta ollaan siis Karimin kanssa kertomassa omat vinkkimme coast to coast -road tripille kello 17 alkaen. Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa sijaitsevan Kaisa-kirjaston auditoriossa, ja se on paitsi maksuton myös avoin kaikille. Tsekkaa tapahtuman lisätiedot ja tuu mukaan!

Tapahtuman muut puhujat ovat mun ja Karimin sekä Kirsin ja Ullan lisäksi Andante-blogin Andrina.

Toistaiseksi meillä on tarkoituksena puhua käytännön asioista ja kaikesta siitä, mitä tulee huomioida suunnitteluvaiheessa, mutta nyt jos koskaan on loistava mahdollisuus esittää kysymyksiä jenkkien road trippeihin liittyen. Vastataan niihin paitsi paikan päällä tapahtumassa myös blogipostauksen muodossa, mikäli tarvetta ilmenee.

Nähhään siis ens viikolla, muista tulla messiin! Tsekkaa sitä odotellessa mun road trip -vinkit täältä.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Sonja | FIFTYFIFTY 20.4.2017 at 10.09

Myyh, tää olisi kyllä niin meidän juttu nyt, kun syyskuussa lähdetään omalle road tripille, mutta en pääse paikalle. :( Kuulitteko muuten, että Highway I:n reitti on ilmeisesti poikki Montereyn alueella, ja korjaushommat jatkuu ainakin seuraavat puoli vuotta. Jos jollain teillä road trip -tietäjillä on jotain ideaa, miten ykköstä pitkin sitten kannattaa ajaa, olisi kiva lukea myöhemmin, jos aiheesta on ollut puhetta. :)

Vastaa
Inka 22.4.2017 at 8.18

Voi ei, onpa harmi ettet pääse paikalle! :( Highway I:stä mulla ei valitettavasti oo mitään tietoa, mutta kyselen kavereilta! :)

Vastaa

Jätä Kommentti