Pallontallaajat.net
Valikko

Viime kesän lomatunnelmat videolla

Kirjoittanut Inka 22.4.2017

Lomasuunnitelmien ollessa aika kovasti käynnissä oon samalla tullut muutamaan kertaan miettineeksi myös viime kesää ja asioita, joita ehkä ei niin onnistuneesta lomasta voisi oppia. Azerin matka on pyörinyt siis mielessä aika kovasti ja innostuinkin viimein editoimaan reissulla kuvatuista klipeistä kokonaisen videon. Maa lienee kohde mistä harvalla on mitään mielikuvaa, joten jospa se hieman edes avautuisi tämän videon myötä.

Nyt takaisin Kreikan lomasuunnitelmien pariin!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Elina | Vaihda vapaalle 22.4.2017 at 10.00

Kiva video! Oot niin mahtavan luonnollinen videolla. Voi kun itsekin pystyisi. :D Azer ei kyllä tunnu omaan matkustusmakuun kovin kiinnostavalta kohteelta, mutta mukava nähdä tunnelmia sieltä ainakin näin videon muodossa, jos ei sinne muuten koskaan eksytä.

Vastaa
Inka 22.4.2017 at 10.57

Kiitti Elina!!<3 Noita videoita pitäs kyllä tehdä enemmän että itsestäki tuntuis siltä, mutta onhan tuo aina eteenpäin. Ja täytyy sanoa että Azerin oli kyllä semmoinen kohde, että tulipahan käytyä. Ihan hirveesti muuta sanottavaa siitä ei jääny.

Vastaa

Jätä Kommentti