Pallontallaajat.net
Valikko

Ekat päivät Kroatiassa

Kirjoittanut Inka 8.5.2017

Terkut lomalaiselta! Viime torstaina kun läppäsin työkoneen kiinni en kyllä olis voinut olla enää enempää mielissäni, sillä silloin alkoi loma! Hypättiin perjantaina lentokoneeseen koko kööri, ja nyt ollaan nautiskeltu vapaudesta aivan täysillä tässä jo neljän päivän ajan. Lomaillaan siis 12-henkisellä porukalla Kroatiassa lähellä Splitiä, mistä ollaan buukattu valtava huvilakompleksi.

Kaikki on sujunut aivan loistavasti, ja tää konsepti on näin perhematkalle aivan loistava. Meillä on kolme autoa, seitsemän makkaria ja aika isot yhteiset tilat, mikä mahdollistaa sen että voidaan kolmen kuskin voimin kuljeskella ympäriinsä silloin kun huvittaa, mutta myös viettää aikaa yhdessä tai itsekseenkin talolla.

Tänään kun mietin että mikähän viikonpäivä se mahtaa olla tajusin, että nyt oon kyllä niin lomalla. Ja vitsi se tunne on ihana! Ollaan otettu tosi rennosti, mutta siitä huolimatta on ehditty tehdä vaikka mitä: pari kaupunkireissua niin Makarskalle kuin Splitiinkin, mutta sen lisäksi ollaan rentoiltu oikein kunnolla talolla sekä käyty seikkailemassa naapurihuudeilla. Lähialueen neulansilmämutkat ja kapeat vuoristotiet on tulleet tutuiksi.

Meidän majapaikka sijaitsee vuoriston syleilyssä, ja makuuhuoneen ikkunasta avautuu todella upea vuoristonäkymä. Asustellaan tosi pienessä kroatialaiskylässä, missä on vaan kourallinen taloja, arvioisin ehkä 10–20. Pihalla juoksee paitsi koirat ja kissat myös kanat ja kukot ympäriinsä, eikä tunnelma varmaan vois olla enää rennompi – ihan täydellinen lomapaikka siis!

Kaikki kansallispuistot on vielä toistaiseksi jääneet näkemättä, sillä kelit on olleet sen verran vaihtelevat, että vielä ei oo uskallettu lähtä pidemmälle reissulle pihalle koko päiväksi. Huomenna piti olla eka yritys mutta näyttääkin siltä että kelit on superkehnot (tosin ei kyllä ihan samanlaiset mitä uutisten mukaan Suomessa on tällä hetkellä), joten taidetaan siirtää Krkassa vierailua vielä yhdellä päivällä. Ajoittaisista sateista huolimatta tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä ajatukselta se, että ollaan täällä pari viikkoa.

Lomalaisella siis kaikki hyvin – Kroatia kuittaa!

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Salla 8.5.2017 at 23.06

Haluan muuten ehdottomasti lisätietoja ja -kuvia tuosta Zadvarjesta ja teidän vuoristoreissusta! Siellä voi vissiin netin mukaan maastopyöräilläki…

Vastaa
Inka 9.5.2017 at 19.29

Jes, tulossa! Ja joo, täällä on ihan huikeat mahdollisuudet aktiviteetteihin, ei kyllä tarvis lähtä mihinkään muualle.

Vastaa
Kthetraveller 8.5.2017 at 23.14

Iiik! Ihana paikka! Ja toi huvila, ainakin maisemat sieltä ja tuo uima-allasalue on sellainen, että kyllä kelpais. Nauti ja hyvää lomaa!

Vastaa
Inka 9.5.2017 at 19.29

No iik todellakin!!! Ja tää talo on ihan mahtava. Kiitos lomatoivotuksista, nautin!! :)

Vastaa
Isäkuukaudet 9.5.2017 at 10.21

Hyvältä näyttää! Tuosta majoituksesta olisi kiva lukea lisääkin myöhemmissä postauksissa. Mukavaa lomaa koko seurueelle!

Vastaa
Inka 9.5.2017 at 19.29

Jes, siitä tulee ihan omakin postauksensa. Kiitokset! :)

Vastaa
VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA 9.5.2017 at 10.45

Siis apua tuo uima-allas! Jos mä majoittuisin tollaisessa paikassa nii mulla olis riskinä se, etten varmaan malttais helposti poistua sieltä ollenkaan. :D Aika huikeita maisemia, ihanaa reissua!

Vastaa
Inka 9.5.2017 at 19.33

No elä muuta viserrä, tuo on ihan huippuhyvä!! Ja onneksi on välillä vähän pilvistä niin tulee käytyä vähän muuallakin kuin vaan näillä huudeilla. Kiitti toivotuksista, täällä on huippua!! :)

Vastaa
Jenni 9.5.2017 at 22.26

OI miten hienolta näyttää! Meillä tulossa samanhenkinen reissu (3 lapsiperhettä, 3 autoa, loma-asunto uima-altaalla) heinäkuussa, ja tykkään tuosta omasta tilasta jossa jokainen voi sitten mennä yhdessä tai erikseen miten tykkää. Mukavaa lomaa! :)

Vastaa
Inka 10.5.2017 at 10.06

Jes, kuulostaa tosi hyvältä! :) Kivaa reissua myös teille!

Vastaa
Elina | Vaihda vapaalle 11.5.2017 at 9.04

Niin ihania kuvia! Näyttää tosi mukavalta tuo teidän lukaali ja erityisesti allas. Isolla porukalla tuollainen huvila on varmasti aivan huippuratkaisu hotelliin verrattuna. Toivottavasti kelit suosisi loppuloman ajan.

Vastaa
Inka 13.5.2017 at 8.48

Kiitti Elina! Ja tuo majapaikka hakkasi kyllä hotellin satanolla, aivan ässä!

Vastaa

Jätä Kommentti