Pallontallaajat.net
Valikko

Uusi suosikkipaikka Helsingin alkukesässä: hautausmaa

Kirjoittanut Inka 23.6.2017

Viime viikot on menneet ulkoillessa aina melkoisen typerä virne naamalla, sillä Helsingissä on ollut uskomattoman kaunista. Munsta tuntuu että oon lähes joka vuosi onnistunut olemaan parhaimman kukkaisajan reissussa, mutta tänä vuonna oon päässyt nauttimaan luonnon upeudesta aivan eri tavalla kuin aikaisemmin, tai ainakin se siltä tuntuu.

Naapurustosta on löytynyt myös oma suosikkipaikka, joka on aivan ässä tähän vuodenaikaan, nimittäin Hietaniemen hautausmaa. Se sijaitsee meiltä vaan kivenheiton päässä, joten ollaan löydetty itsemme iltakävelyiltä, ihanan romanttisesti hautausmaalta. :D Paikka on kuitenkin aivan supernätti juuri nyt, kun syreenit kukkii ja tuoksu on vähintään huumaava. Jos siis jonkun Helsinki-vinkin voin antaa tähän alkukesään, on se juurikin tuo hautausmaan alue, jota ei kannata missata!

Näissä tunnelmissa toivotan ihanaa juhannusta! Mulla se kuluu Oulu–Kainuu–Koillismaa-akselilla, minne on luvattu vähintäänkin hyytävää keliä. Palataan, kaverit!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti