Pallontallaajat.net
Valikko

Ihan kohta lomatunnelmissa – viimeinen viikko palmuterapiassa

Kirjoittanut Inka 30.7.2017

Kuinka siistiltä voi ihmisestä tuntua, kun kesäloman alkamiseen on enää viikko aikaa? Nyt kun on paiskinut hommia lomitta taas parisen kuukautta toukokuisen Kroatian-lomaviikon jälkeen, alkaa ajatus kolmen viikon mittaisesta vapaasta tuntua melko kutkuttavalta vatsanpohjassa.

Lomista puhutessa päätin pelata varman päälle ja lomailla silloin, kun kaikki muut on jo palanneet takaisin toimistolle. Tällä hetkellä se tuntuu tosi fiksulta ratkaisulta, sillä takana on monta työviikkoa, jolloin toimistolla ilmapiiri on ollut hommista huolimatta mukavan rento, kun valtaosa porukasta on kesälaitumilla. Nyt kun ne tyypit palaa rentoina takaisin toimistolle, on mun aika lähteä. Jihuu!

Kesäloman pääseikkailu on kahden viikon mittainen saarihyppely Kreikassa. Odotan tätä klassikkomatkaa melko ristiriitaisin tuntein, sillä kohteet on varmasti ihan ässiä, mutta Kreikan saariston elokuun kuumuus ja valtavat matkailijamassat kieltämättä vähän hirvittää. Uskon kuitenkin, että rennolla loma-asenteella pääsee pitkälle ja vältytään sen suurimmilta hermoromahduksilta.

Parin viikon Kreikan-seikkailulle mulla ei oo hirveitä suunnitelmia. Kaikki on buukattu etukäteen ja matkareitti sekä majoitukset on selviä: Ateena-päivän jälkeen otetaan laiva Milokselle, mistä suunnataan Folegandrokselle ja sieltä lopuksi Santorinille, mistä lennetään takaisin Ateenaan ja yhden hotelliyön jälkeen kotiin. Murehdin suunnitelmien tekemistä ainoastaan Ateenaan, sillä ollaan oltu siellä kerran jolloin nähtiin kaikki pakolliset kulmat, joten nyt tavoitteena on vaan ottaa hetki iisisti ja toivottavasti rennoissa tunnelmissa. Jos kuitenkin jotain Ateena-vinkkejä irtoaa, olisin niistä tosi kiitollinen!

Saarilla taas en aatellut muuta kuin nukkua ja syyä.

Sen jälkeen on vielä luvassa muutama lomapäivä Helsingissä, mikä on mulle aika uutta. Ei oo kovin monella sormella laskettavissa ne kerrat kun oon ollut arkena vapaalla Helsingissä, joten oon tästä melko innoissani! Suomi-seikkailut ei kuitenkaan rajoitu tuolla lomalla Helsinkiin, vaan viimeisen lomaviikonlopun pääteeksi hypätään vielä Helsinki-Vantaan kautta Rollon-koneeseen, ja vietetään viikonloppu Rovaniemellä treenitunnelmissa.

Oon myös asettanut itelleni lomalle yhden tavoitteen ja se on tosissaan päästää irti ja ottaa iisisti. Katsotaan, miten se onnistuu tältä suorittajalta!

Vielä viimeinen viikko, ja se mennään palmuhaaveissa! Postauksen kuvat on Madeiralta, mistä mun hotellihuoneen parvekkeelta avautui aikamoinen klassikkonäkymä.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Tepa 30.7.2017 at 22.28

Oon viettänyt yhden kesän Santorinilla. Suosittelen syömään ravintolassa nimeltä Metaximas. Pöytävaraus suositeltava. Se sijaitsee pienessä kylässä keskellä saarta kukkulan päällä, joten ravintolasta on upeat näkymät. Ulkoterassilla onkin kiva istuskella ja nauttia ihanista ruuista. Ravintola on myös paikallisten suosiossa ja usein täynnä. Taxilla pääsee ja kaikki tuntevat paikan.

Vastaa
Inka 1.8.2017 at 20.44

Oo, kiitos vinkistä, pidetään mielessä! :) Kiva kuulla jotain suosituksia, kun mennään ekaa kertaa.

Vastaa
Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 31.7.2017 at 1.33

Hei jeee! Ihanaa Kreikka lomaa teille :) kamala ikävä Kreikkalaista ruokaa :o :D
mulla alkaa kahden viikon päästä loma ja kierrellään pikkuveljen kanssa eurooppaa kolmisen viikkoa :)

Vastaa
Inka 1.8.2017 at 20.44

Kiitos Sandra! Sitä ruokaa mää totta vie odotan ja kovasti. Ja vitsi teidänkin seikkailuk uulostaa ihan mahtavalta – sieltä se loma koittaa!!

Vastaa

Jätä Kommentti