Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Aamulenkki Central Parkissa New Yorkin -loman lopuksi
Pallontallaajat.net
Valikko

Aamulenkki Central Parkissa

Kirjoittanut Inka 17.12.2017

Siinäpä todellinen New York -klassikko! Muistan kun oltiin ihan ensimmäisellä road tripillä vuonna 2011 ja Karim osti itselleen uudet lenkkarit Century21:stä todeten, että aikoo seuraavana aamuna lähteä lenkille Keskuspuistoon. Mua ei silloin juoksu ollut vielä vienyt mukanaan, ja osoitin piutpaut aamulenkille ja vetelin auvoisasti hirsiä miehen lähtiessä lönkyttämään Times Squaren korvilla sijainneesta Hotel Carterista.

Siitä lähtien ajatus on kuitenkin kytenyt päässä tavalla tai toisella, ja oon ollut täysin vakuuttunut että se pitää vielä mullakin päästä kokemaan! Viime reissulla se oli listattuna must-asioiden joukkoon, ja vaikka en ihan rehellisesti juoksemaan päässytkään, oli reipas aamukävely Sannulin kanssa oikeen hyvä.

Sunnuntaiaamuna liikkeellä oli jo melko mukavasti sakkia, mutta mahduttiin puistoon oikein mainiosti. Meillä ei ollut suunnitelmissa mikään tuntikausien ulkoilu siihen syssyyn, vaan suunnattiin ensimmäisenä upealle Bow Bridgelle, joka näytti saapuvan ruskan keskellä aika mahtavalta. Todistettiin niin hää- kuin odotuskuvaukset ja todettiin sillan olevan kyllä kertakaikkiaan upea.

Ja vaikka nyt ollaankin aika lailla jo joulutunnelmissa, niin kyllä nää syksyiset ruskakuvat vaan siitä huolimatta sykähdyttää ja kovasti!

Sieltä sitten kipsuteltiin kaikessa rauhassa kohti Columbus Circlen Whole Foodsia, joka oli meidän kakkosaamiaiskohde. Matkalla kohti etelää pysähdyttiin kuitenkin vähän väliä fiilistelemään Central Parkin kauneutta tuona sunnuntaiaamuna.

Hyytävä keli pakotti myös lämmittelemään hieman, ja tätä taustaa vasten oli pakko testata muutamia Instagramin joogakimuleiden klassikkoposeja – tai ainakin sen verran mihin oma keho kykeni. Lämmin tuli, ja se oli tärkeintä!

Jäi kyllä vähän harmittamaan kun oltiin lyhyen reissun vuoksi vähän aikataululla liikkeellä. Vitsi kun New Yorkissa olisi saanut aikaa enemmän, olis ehtinyt viettää puistossakin enemmän aikaa!

Ja pakko muuten vinkata: nyt on taas ihan järjettömän edullisia lentotarjouksia Nykiin, ja niin SAS kuin KLM-Air Francekin heittää vähän väliä tarjouksia, joihin on hankala olla tarttumatta. Kannattaa siis tsekkailla lentoja vähän väliä, jos tuntuu että matkaan pitäisi päästä!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti