Pallontallaajat.net
Valikko

Millan ja Inkan matkapodcast on taas täällä – toinen tuotantokausi alkaa!

Kirjoittanut Inka 17.1.2018

No  niin rakkaat ystävät ja kaverit ja lukijat ja kuulijat, hetki jota minä ainakin oon odottanut kovasti, on nyt käsillä. Mun ja Millan matkapodcast on taas nimittäin täällä! Vuhuu!

Meidän podcast-nauhoituksissa on ollut tosi pitkä tauko, mistä syystä päätettiin aloittaa vähän kuin puhtaalta pöydältä ja palata takaisin podcastien pariin kakkostuotantokauden muodossa. Aloitetaan sillä aiheella mistä viimeksi tykkäsitte kuulla eniten, ja E02S01-podcastissa aiheena on pakkaaminen! Päätettiin tehdä matkalla mestaripakkaajaksi -podcastista jatko-osa, sillä ollaan jo tässä välissä muutettu pakkausrutiinejamme ja toivottavasti kehitytty pakkaajina, opittu uusia niksejä ja löydetty uusia lemppareita. Ja tietty halutaan jakaa ne kaikki teidän kanssa!

Sen pidemmittä puheitta, antaa podcastin puhua puolestaan!

Ja pst, vanhat podcastit löytyvät täältä.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti