Pallontallaajat.net
Valikko

Aina vaan mielessä: New York

Kirjoittanut Inka 27.1.2018

New York on pyörinyt mielessä viime päivinä tosi kovaan tahtiin, ja oonpa jopa löytänyt itseni fiilistelemästä, miten siistiä olisi tehdä toinen muutaman päivän mittainen kaupunkipyrähdys Nykiin jo tänä vuonna.. Eikö mikään oikeasti riitä? Olisin kuvitellut että edellinen, marraskuun nelipäiväinen Nykin-seikkailu saisi kuumeen rauhoittumaan edes täksi vuodeksi, mutta vaikuttaa siltä että nyt kun on tehny yhden tuommoisen pienen matkan, on kynnys ainakin ajatuksen tasolla toisen toteuttamiseksi huomattavan matala.

Toivon kuitenkin että pysyisin edes jotenkin järjissäni enkä löytäisi yhtäkkiä itseäni ostamasta New Yorkin -lentoja, sillä let’s face it: muutaman päivän mittaiset matkat maapallon toiselle puolelle on hirveintä, mitä voin tälle maapallolle tehdä. En oo vielä edes uskaltanut laskea viime vuoden lentopäästöjä, mutta oon asettanut itselleni deadlineksi tammikuun, joten se on pakko tehdä ihan tässä lähipäivinä. Veikkaan, että numero tulee kauhistuttamaan..

Nyt kun en pääse fyysisesti palaamaan New Yorkiin, oon fiilistellyt reissua kuvien avulla. Onneksi mukana oli bloggaajaystävä Sanna, jonka kanssa oli helppo pysähtyä vähän väliä sinne, tänne ja tuonne nappailemaan kuvia joka kerta, kun jotain siistiä tuli vastaan. Ja Nykissä sitä tapahtuu usein! Jos muuten ette oo vielä tsekanneet Sannan uutta Seven Seas -blogia, kannattaa se tehdä viimeistään nyt!

Loppuun vielä videovinkki: jos et päässyt viime viikon matkamessuilla seuraamaan livenä Rantapallo Stagen paneelikeskustelua Yhdysvaltain road tripeistä ei hätää, sillä voit tsekata keskustelun Facebook Live -nauhoitteen täällä.  Mukana keskustelussa olivat Fiftyififty-blogin Sonja, Stilettikorkokanta-blogin Ulla sekä Suomi-Amerikka yhdistysten liiton Kirsi. Hyviä vinkkejä siis tuli vastaan rutkasti, joten suosittelen vahvasti tsekkaamaan tuon videon, ja vilahtaapa siellä myös meikäläinen, sillä toimin kyseisen pätkän haastattelijana.

Ihanaa viikonloppua!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Ulla 27.1.2018 at 15.02

Miten nää kuvat voi olla näin täydellisiäää!!! Miten New York on tuollainen, ettei siitä tosiaankaan saa ikinä tarpeeksi! Ennn kestä! Inka oot niin taitava taltiomaan kuvilla kaupungin tunnelmaa, opeta mulleki kuvausvinkkejä! <3

Vastaa
Inka 29.1.2018 at 18.46

Kiitos Ultsu!!! <3 Nykistä on kyllä vaikea saada muuta kuin täydellisiä kuvia, se on niin upea!

Vastaa

Jätä Kommentti