Pallontallaajat.net
Valikko

Terveiset kaaoksen keskeltä!

Kirjoittanut Inka 23.1.2019

Huhhuh, nyt on ollut kyllä pitkä radiohiljaisuus, ja se jatkuu vielä tovin. Vuoden ensimmäinen kuukausi on ollut aivan täynnä, kuten aina. Tänä vuonna tekemistä on tuonut paitsi vuosittaiset matkamessut, jotka toki meni jo, myös muutto. En oo nimittäin tainnut blogin puolella vielä paljastaakaan, mutta me muutetaan, ja jo tällä viikolla!

Ollaan tosi pitkään etsitty ensimmäistä omistusasuntoa, ja valehtelematta varmaan puolen vuoden ajan selasin päivittäin Oikotien ja Etuoven tarjontaa maanisesti useita kertoja päivässä. Meillä oli pitkä vaatimuslista, ja mulla vankka uskomus siitä, että kun etsii kaikessa rauhassa, jossain vaiheessa se oikea osuu kohdalle. Ja niinhän siinä kävi.

Pitkän ja kärsivällisen etsinnän jälkeen löydettiin meidän ensimmäinen oma koti. Käytiin asuntonäytössä jo syyskuun alussa, paria päivää ennen asunnon ensimmäistä julkista näyttöä. Tehtiin tarjous samana iltana ja parin päivän päästä, ekan julkisen näytön jälkeen saatiin kuulla, että meidän tarjous oli hyväksytty.

Ennen sitä ehdittiin tehdä tarjous yhdestä toisesta kämpästä, ja tää oli neljäs jota käytiin katsomassa, eli ihan hirveän monen asunnon kohdalla ei oikeasti oltu tosissamme liikkeellä. Tämän kohdalla vanha sanonta, sen kyllä tietää oikean osuessa kohdalle, piti paikkansa ja oltiin ihan varmoja koko kaupasta heti ekan näytön jälkeen.

Nyt kuukausia myöhemmin kauppakirjat on allekirjoitettu, osakekirja nähty pankissa ja avaimetkin vaihtaneet jo hetki sitten omistajaa. Ollaan käyty avaimien saamisen jälkeen pari kertaa viemässä pieniä kuormia tavaraa Drive Now -autoilla (aika mafftava konsepti, suosittelen kokeilemaan!), ja tää vanha koti alkaa tuntua kerta kerralta vähemmän kotoisalta.

Muutto odottelee muutaman päivän päässä, ja ollaan saatu pakkailut tosi hyvään vaiheeseen. Vieno haave olisi saada siivoilutkin hoidettua tämän viikon aikana, jotta Töölön kämppään ei tarvisi enää palata, vaan voitaisiin fiilistellä rauhassa uutta kotiseutua.

Tuntuu aika hullulta heittää hyvästit Töölölle, joka on ollut mun kotikaupunginosa siitä saakka kun muutin Helsinkiin, eli neljän ja puolen vuoden ajan. Uus koti löytyi Munkkivuoresta, kaupunginosasta josta en suunnilleen ollut kuullutkaan ennen kämpän ostamista, mutta josta oon  nyt kuullut pelkkää hyvää. Ainakin nyt muutaman vierailukerran perusteella alue vaikuttaa tosi ihanalta, joten uskon vakaasti, että tullaan viihtymään.

Uus koti ja muutto tulee nielemään tosi ison osan tämän kuukauden budjetista, mutta säästöpostaus on kuitenkin luvassa tuttuun tyyliin viimeistään heti muuton jälkeen. Reissuhuumaankin päästään viimeistään maaliskuussa, sillä vaikuttaisi siltä, että pääsen seikkailemaan vielä ennen maaliskuun lopussa odottavaa jenkkireissua. Palataan siihen kuitenkin vielä myöhemmin, sillä kuten aina, reissu on varma vasta sitten kun lentoliput on sähköpostissa.

Mutta nyt moro muuttolaatikoiden keskeltä ja palataan pian! Ah että oon kaivannu bloggaamista! Mitä sulle kuuluu? Onko vuosi alkanu kivasti?

Uudesta kodista ei oo vielä kuvia, mutta sen sijaan postauksessa on viikonlopun matkamessuilta kaverikuvia, joita kertyi aika liuta! Oli niin siisti nähdä kaikkia ihania mimmejä. <3

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

T. 24.1.2019 at 20.39

Munkkivuori on alueena tosi kiva <3 Onnea uudesta asunnosta ja toivottavasti viihdytte :)

Vastaa
Inka 26.1.2019 at 10.44

Jee, iso kiitos! :) Niin kiva kuulla!

Vastaa
Milla 31.1.2019 at 16.34

Tervetuloa Munkkivuoreen :)

Vastaa
Inka 7.2.2019 at 18.08

Kiitos! Täällä on kyllä ollut kivaa ainakin näiden ekojen päivien perusteella. :)

Vastaa

Jätä Kommentti