Pallontallaajat.net
Valikko

Vuoden 2018 lentopäästöt ja uuden vuoden ilmastolupaukset

Kirjoittanut Inka 8.2.2019

No nyt! Elämä on tasaantunut matkamessujen ja muuton jälkeen sen verran, että on aika palata blogin pariin. Koko alkuvuoden mulla on takaraivossa jyskyttänyt ajatus tästä postauksesta ja siitä, miten se vieläkin odottaa tekemistään. Oon jo vuosikaudet laskenut vuoden alkajaisiksi edellisen vuoden lentopäästöt, ja nyt on taas aika kohdata totuus. Jostain syystä se tuntuu tällä kertaa vielä aiempia kertoja vastenmielisemmältä.

En oikein tiiä mistä johtuu, sillä vaikka jättäisin laskelmat tekemättä se ei poistaisi sitä faktaa, että lennelty on. Ehkä kaikkialla vellova ilmastokeskustelu ja lentomatkustajien sormella osoittelu on tuonut sen ajatuksen, että nyt pitäisi hävetä. Ihan vielä en siihen kuitenkaan suostu, joten lienee parempi kohdata totuus silmästä silmään ja laskea viime vuonna kertyneet päästöt.

Tulokset on laskettu ICAO:n eli International Civil Aviation Organisationin päästölaskurilla. Lisäksi oon ottanut laskelmiini mukaan ainoastaan vapaa-ajan  matkat, en lainkaan työmatkoja, kuten en aiempina vuosinakaan. Jos ne olisivat mukana, olis lopullinen luku ehkä kaksin- tai jopa kolminkertainen, mutta lähtökohtaisesti työmatkat on tehtävä ja valinta on tietyllä tasolla mun ulkopuolella, joten toistaiseksi jätän ne vielä laskelmien ulkopuolelle.

Mutta sen pidemmittä perusteluitta, mennään asiaan!

Vuoden 2018 lentopäästöt

Helsinki–Istanbul–Singapore–Istanbul–Helsinki, 1 143.0 kg
Helsinki–Zürich–Helsinki, 314.8 kg
Helsinki–Lontoo–Helsinki, 306.2 kg
Helsinki–Oulu–Helsinki, 135.8 kg
Oulu–Helsinki, 67.9 kg
Helsinki–Barcelona–Helsinki, 411.2 kg
Helsinki–Reykjavik–Helsinki, 411.0 kg
Helsinki–Lontoo–Helsinki, 306.2 kg

Yhteensä 3 096,1 kiloa hiilidioksidipäästöjä!

Tässä on luku, jolla ei paljoa ylpeillä. Viime vuoteen verrattuna luku ei ole mitenkään merkittävän suuri, sillä vuoden 2017 päästömäärä oli lähes sama, 2 801,8 kiloa. Siitä huolimatta viime vuoden kilot tuntuvat vieläkin suuremmilta.

Mikä on sitten muuttunut viime vuodesta? Noh, reilu vuosi sitten julkaisin vähän naiivinkin postauksen siitä, miten olin ihmeissäni, koska mun elintavat oli onnistuneet kompensoimaan mun lentopäästöt niin, että kokonaispäästömäärä oli tavallisen suomalaisen tasalla, eli noin kymmenen tuhatta kiloa vuodessa. Erittäin hienoa toki, mutta sillä ei yhtä vuotta kauempaa juhlita.

Haastattelin nimittäin viime vuonna Sitran hiilineutraalin kiertotalouden johtavaa asiantuntijaa Lari Rajantietä, jonka viesti oli aika selvä: kulutus on kestävällä tasolla, kun yksilöt kuluttavat vuodessa keskimäärin 3 000 kiloa hiilidioksidipäästöjä. Mun kymppitonnilla oli siis turha kiillotella omaa sädekehää, kulutuksen oltua yli kolme kertaa kestävän tason. Lisäksi kompensointi ei oikeasti Rajantien mukaan riitä, vaan lentomatkustusta pitää tosissaan vähentää.

Kompensoinnin mää osaan, mutta siinä kulutuksen vähentämisessä on vielä tekemistä. En tehnyt tätä postausta varten uutta elintapalaskelmaa, sillä viime vuonna mikään mun arjessa ei ollut muuttunut edellisvuoteen, vaan aika lailla samalla porskutettiin, joten suuria muutoksiakaan tuskin olisi tullut. Samalla kokonaiskymppitonnilla siis mennään, mutta nyt tavoite on saada tänä vuonna kokonaiskulutus pienempään suuntaan, jotta jonain vuonna päästäisiin oikeasti lähemmäs sitä kolmea tonnia.

Tässä linkki postaukseen, josta löydät tyylikkään graafin ja käyrät mun edellisten vuosien lentopäästöistä ja niiden muutoksista.

Isot tsempit meille kaikille tähän vuoteen matkustusintohimon ja ympäristörealiteettien välillä kamppailuun! Montako kiloa oli sun luku viime vuoden osalta?

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Elina | Vaihda vapaalle 8.2.2019 at 9.13

Ymmärrän, että tämän hetkisessä ilmapiirissä tuntuu ikävältä laskeskella näitä. Hyvä kuitenkin, että lasket ja teit tämän postauksen. Minäkin hieman vastentahtoisesti menin laskemaan omani tuolla samalla sivustolla. Tässä omat kilot:

Helsinki-Miami-St Maarten-Miami-Helsinki 1149,8 kg
Helsinki-Frankfurt-Johannesburg-Helsinki 1536,4 kg
Eli yhteensä 2686,2 kg

Toki minäkin lensin työn puolesta aika paljon enemmän ja ne jos laskisi tuohon mukaan, niin taitaisi summa tuplaantua ellei triplaantua (mukana mm. New Yorkin lennot). Viime vuonna teimme niin, että yhdistettiin esim. mun Puolan työmatkaan lomamatka ja silloin se ei kuormita omaa omaatuntoa ihan yhtä pahasti, kun samoilla päästöillä tulee ikään kuin tuplareissu. Kesälomamatka tehtiinkin sitten autoillen, mutta kyllähän siinäkin päästöjä ihan kiitettävästi tulee. :/

Vastaa
Inka 8.2.2019 at 16.07

Täytyy kyllä nostaa hattua, että sulla oli vain kaksi matkaa, vaikka kokonaismäärä onkin ihan kunnioitettava. Mutta toisaalta sulla taitaa tossa täyttyä juurikin se ohje, eli jos lennät, tee pidempi reissu. Moille nurkille ei varmasti kovin lyhyeksi aikaa tulis omalle lomalle lähdettyä.

Ja tuo on kyllä hyvä, jos vaan on mahdollista yhdistää työmatkaan loma, niin saa tosiaan samalla iskulla parikin kohdetta! Ja autoilu on sitten se toinen juttu, mutta ihan kaikkea ei voi pelkillä junilla tai busseillakaan tehdä.

Tietoisuus on mun mielestä jo tosi kova juttu ja vastuullista sinänsä, ja veikkaan että se että laskettiin nyt nää vaikuttaa siihen, jos esim viiden vuoden päästä saadaan lukemat pienemmiksi. Uskon, että pienet askeleet on avain kestäviin ratkaisuihin!

Vastaa
Matkaaja 8.2.2019 at 12.01

Mun hiilijalanjälki viime vuoden lentojen osalta 17822 kg. 81 lentoa, 204282 lentokilometriä. Työn puolesta lentoja 0 km. Omatuntoni on puhdas ja en ainakaan ilmaston takia aio vähentää lentämistä.

Vastaa
Inka 8.2.2019 at 16.09

Huhhei, ihan uskomaton määrä!!!!!!! Tuijotin suu ammollaan tuota lukemaa, sillä 81 lentoa on varmasti mahdollistanut ihan järjettömän määrän seikkailuja. Huhhei vielä kerran!

Vastaa
Palle 8.2.2019 at 12.14

Naivipa tosiaan, tuskin autolla tai bussilla töihin menijät vähentää matkat omasta counterista.

Vastaa
Inka 8.2.2019 at 16.10

Ei varmasti suurin osa teekään.

Vastaa
Daphnion 8.2.2019 at 14.20

Itse lennän todella vähän. Viime vuosina on vakiintunut yksi lentokerta per vuosi johonkin Euroopan maahan ja takaisin. Viime vuodelle osui erikoisesti kaksi lomamatkaa. Helsinki-Budapest-Helsinki 292 kg ja Turku-Gdansk-Turku 168.8 kg, eli 460,8 kg yhteensä. Myönnän kyllä, että haluaisin matkustaa maailmalle useamminkin, jos vaan olisi mahdollista.

Tuo automatkailu sitten onkin meikäläisen heikko kohta. Kotimaata tulee kierreltyä autolla kyllä melkoisen runsaasti. Useimmiten ihan yksin vieläpä. Parannettavaa sillä saralla olisi.

Vastaa
Inka 8.2.2019 at 16.12

Tää sun kommentti osoittaa täydellisesti sen, miten asioilla on ne kaksi puolta. Jos olisit maininnut vaan tuosta lentämisestä, olis se antanu vähän erilaisen kuvan, millainen tuli nyt, kun kokonaiskuva paljastui, kiitti siis siitä!

Matkailu on tosi haastava laji, sillä se vaan vie mukanaan ja tekis mieli nähdä niin paljon paikkoja, mutta sitten on se toinen puoli. Mää kuitenkin uskon että kun vähän kiinnittää huomiota asioihin ja tekee hyviä valintoja, on se kokonaisuuden kannalta enemmän hyvä kuin huono juttu. Tai sitten sanon niin vaan antaakseni itselleni luvan matkustaa, mutta yritänpähän ainaki, ja hyvä että nääki!

Vastaa
Pirkko / Meriharakka 8.2.2019 at 15.55

12.2 tonnia kertoo MyFlightRadar. En kuitenkaan pode tästä kovin huonoa omatuntoa, sillä juuri nämä vuodet ovat meillä niitä vuosia, joiden aikana voimme matkustaa ja matkustamme. Alle kolmekymppisinä emme käytännössä lentäneet lainkaan enkä usko meidän enää 10 vuoden kuluttua lentävän kovin paljoa.

Vastaa
Inka 8.2.2019 at 16.12

Just näin, eli tääkin on niin ihmisestä kiinni. Hyvä kun toit tämän näkökulman esiin Pirkko! :)

Vastaa
Aidan 8.2.2019 at 22.40

Tässä näkee hyvin sen, miten paljon vähemmän suorat lennot tuottavat päästöjä. HEL-SIN edestakainen suora lento olisi “vain” 636kg, yhdellä välilaskulla päästömäärä melkein tuplaantuu!
Oma lukema viime vuodelle on 770kg. Ei ihan vähän sekään, siinä on yksi edestakainen kaukolento ja yksi edestakainen lyhyempi lento. Se on mulle ihan riittävä määrä lentomatkailua yhdelle vuodelle. Iso osa omasta päästökuormasta kertyy yksityisautoilusta, missä olisi hurjasti parantamisen varaa. Hyvä on tiedostaa ne omat “paheet”. Itselleni asian muuttaminen vaatisi muuton toiseen kaupunginosaan, enkä ole siihen tällä hetkellä halukas lähtemään. Mutta jonakin päivänä vielä teen sen :)

Vastaa
Inka 11.2.2019 at 21.51

Niinpä, tuossa on kyllä valtava ero ja hyvä muikkarina siitä, miten oikeasti kannattaa suosia suoria lentoja.

Ja ihan hyvä lukema tuo sun, vaikka tietysti meillä jokaisella on ne omat jutut mitkä kuormittaa ja kasvattaa pottia, niin lentämisen osalta voin kovasti näyttää peukkuja. Askel kerrallaan!

Vastaa

Jätä Kommentti