Pallontallaajat.net
Valikko

Vuoden 2019 eka matka lähestyy: ihan kohta Lontooseen!

Kirjoittanut Inka 19.2.2019

Nyt voin paljastaa, että kutkuttaa!

Tajusin nimittäin aivan hetki sitten, että mun tämän vuoden ensimmäinen matka odottaa jo ensi viikolla. Toki siinä vaiheessa ollaan jo maaliskuun puolella, joten saa luvan odottaakin, mutta en juuri voinut peitellä innostusta kun tajusin eilen, että ens viikolla on reissun aika!

Ja minkälaisen reissun! Kyseessä on samalla vuoden eka työmatka, mutta sain vanhana ninjana ujutettua siihen vajaan parin päivän verran semilomailua Lontoossa (Elinan erinomaisen esimerkikin saattelemana). Suuntaan kaupunkiin aikaisin perjantaiaamuna, ja kun sunnuntaiaamusta työtohinat loppuu, laitan päälle omalomavaihteen maanantai-iltaan saakka. Suunnitelmiakin on jo vaikka mitä!

Tää tulee olemaan nyt kolmas kerta Lontoossa vuoden sisällä, eikä tunnu missään (paitsi omassatunnossa, tietysti). Eniten innoissani oon tietysti työkaverini Kristan näkemisestä, mutta luvassa on muitakin siistejä juttuja. Esimerkiksi Leijonakuningas-musikaali! Muistan, kun jo vuonna 2013 road tripillä ehdottelin muina naisina, josko oltaisiin menty porukalla nauttimaan Broadway-musikaalista ja katsomaan Leijonakuningasta. Silloin ei kenenkään (ehkä ei myös oma) budjetti moisiin humputuksiin liiennyt, joten jäi välistä. Sittemmin oon yrittänyt tehdä asian eteen jotain jo monta kertaa, mutta aina feilannut. Nyt, rakkaat ystävät, mulla on ilo ilmoittaa sähköpostissa olevien lippujen varmistaneen tämän elämyksen toteutumisen. Viimeinkin! Voitte myös luottaa siihen, että raporttia on luvassa jälleen.

Muutoin mulla on mielessä pienehkö kosmetiikkavaraston täydennys Bootsissa (mutta vain pieni, koska jenkkireissu odottaa kulman takana), teevaraston täysi täydennys Whole Foodsissa, taas vierailu Hummingbird Bakeryssa ja siinä kai se jo meneekin. Odotan tietysti myös ruokaelämyksiä, sillä onhan mulla siellä perillä odottamassa aivan erinomainen asiantuntija, jolta saan takuulla hyvät tipsit ruokapaikkoihin.

Ja oon kieltämättä aika innoissani myös siitä mahdollisuudesta, että kelien ollessa kohdillaan (jos näin onnellisesti sattuu käymään) pääsen näkemään myös pilkahduksen aurinkoa ja ehkä nauttimaan hivenen keväisemmistä lämpötiloista.

Ens viikolla siis Lontooseen, aijettä!!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti