Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Mediakortti - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Mediakortti

Suomalaisen matkablogimaailman konkariblogi Archie gone Lebanon on perustettu vuonna 2009, ja nimetty Suomen parhaaksi matkablogiksi (The Blog Awards Finland 2015, Cision 2016). Blogista välittyy rakkaus matkustamiseen, itsensä haastaminen erikoisilla kohteilla ja rohkeilla matkasuunnitelmilla sekä jatkuva halu kehittyä valokuvaajana.

Seikkailut, ruoka ja aktiviteetit

Blogia kirjoittaa Inka Khanji, Helsingissä asuva oululainen, 30-vuotias omatoimimatkailija ja osa-aikainen ninja.

“Blogin lisäksi seikkailunkaipuuni sekä intohimoni kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen näkyy myös ammatinvalinnassani, sillä toimin päivätyökseni matkailutoimittajana Suomen suurimmassa matkailumediassa Rantapallossa.

Tavoitteeni on tuoda maailmaa blogin kautta lähemmäs heille jotka eivät syystä tai toisesta matkusta itse sekä tarjota vinkkejä niille jotka suunnittelevat matkaa vierailemiini kohteisiin. Matkailu ei aina vaadi suuria säästöjä tai edes rohkeutta – kohde voi olla yhtä lailla naapuripitäjä kuin maailman toisella puolella oleva eksoottinen ranta.”

LATAA MEDIAKORTTI