Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Blogiyhteistyö Archie gone Lebanonin kanssa
Pallontallaajat.net
Valikko

Ota yhteyttä ja blogiyhteistyö

Anna palautetta blogista, esitä postaustoive tai lähetä yhteistyöehdotus osoitteeseen archiegonelebanon(a)gmail.com. Otan mieluusti vastaan niin kehuja kuin kritiikkiäkin, ja kaikki palaute onkin enemmän kuin tervetullutta. Laita rohkeasti viestiä!

Yhteistyö

Teen mielelläni yhteistyötä tahojen kanssa, joiden tuotteet ja palvelut ovat itselleni mieluisia ja joiden takana haluan seistä. Blogiyhteistyö on minulle tuttua, sillä olen tehnyt yhteistöitä tarkkaan harkittujen kumppanien kanssa, ja blogiyhteistyöpostaukset löydätkin blogin yhteistyö-tunnisteen alta. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, lähetä viestiä osoitteeseen archiegonelebanon(a)gmail.com.

1 Kommentti

Markku Sarkki 2.11.2017 at 11.00

Kiitos mainiosta jutustasi, jossa oli myös FAKTAA (kiloja…) – ja vinkki esim. siitä, että Ouluun pääsee myös junalla ja bussilla (tai omalla autolla). Mitä ovat nämä eri liikkumismuotojen väliset saastuttamiserot?

Vastaa

Jätä Kommentti