Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Inka Khanji - Archie gone Lebanon
Pallontallaajat.net
Valikko

Inka

Terve ja mahtavaa, että eksyit blogiini!

Olen Inka, 30-vuotias Helsingissä asuva oululainen ja olen kirjoitellut Archie gone Lebanon -blogia kahdeksan vuoden ajan.

Aloitin reissu-urani 15-vuotiaana hyppäämällä yläasteen pihasta onnikkaan ja suhailemalla sillä koko Suomen lävitse Venäjälle saakka, missä vietin viikon paikallisten ystäväkoululaisten luona. Pari kuukautta sen jälkeen lensin elämäni ensimmäistä kertaa, kun matkustin kolmeksi viikoksi kielikurssille Englantiin.

Sen jälkeen reissaaminen jäi muutamaksi vuodeksi, kunnes vuonna 2007 hyppäsin taas lentokoneeseen ja suuntasin parin viikon reilille Itä-Eurooppaan. Seikkailu riitti pariksi vuodeksi, ja kun vuonna 2009 lähdin opiskelijavaihtoon Itävaltaan, kaikki muuttui. Neljän kuukauden aikana reissasin enemmän kuin senastisen elämän aikana yhteensä, ja palatessani takaisin kotiin tunsin, että maailmalle oli päästävä.

longonot-14

Siitä asti oon reissaillut enemmän ja vähemmän aktiivisesti, ja lisää on tulossa.

Blogin nimi muuten viittaa yhteen lempibändini biisiin, mutta myös suomalaislibanonilaiseen elämäni rakkauteen, joka on myös paras reissukaverini.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä mailitse osoitteeseen archiegonelebanon(a)gmail.com. Pienimuotoisen esittelyn itsestäni kirjoitin jo aikaisemmin, kun blogi siirtyi Pallontallaajien sivuille, joten suosittelen tsekkaamaan myös sen.

Matkoilla mukana kulkee Canon EOS 6D, jossa on kiinni 50 mm f/1.4, 135 mm f/2.0 tai 20 mm f/2.8 -linssi. Tarkemman esittelyn kuvauskalustostani löydät täältä.

Tervetuloa mukaan remmiin, toivottavasti viihdyt!

Reissuterkuin,
inkamini

Jätä Kommentti